Движение на българските майки - ПАЗАРДЖИК / работна тема/

• 56 640
  • 370
  •   1
Отговори
# 105
  • Buffyworld
Лили, добре, ще гледам до края на седмицата да се видим с нея Hug
Задължително ще им трябват огромно количество памперси, адапте, така че ако нкой може да помогне, да не се срамува Grinning

В кабинката ли да оставяме нещата ?

# 106
Говорих с майката на близнаците по телефона.Дали са им общинско жилище, но е напълно за ремонт и им предстои да го ремонтират.
За децата абсолютно нищо няма, това значи, че има нужда и от най-дребните неща за тях.
Има нужда от:
креватчета
количка
дрехи
шишета
одеялца
козметика
памперси
хранят се с адаптирано мляко НАН 1
Заради ремонта няма как да ги вземе все още, днес е ходила при тях - растат и се хранят добре.
Събирайте каквото можете и от каквото нямате нужда, всичко ще и е от полза.
За изпращане пишете на лични за адрес.

# 107
  • Buffyworld
Благодарности, че си се обадила !  Hug

Щом няма да ги оставяме в кабинката, като се организирам, скоро ще ти пиша на лични.   bouquet
Ако обаче подраним сега, после , като си вземе децата , размерите на дрехи и памперси може да са им омаляли  newsm78.  Аз мисля, ако взимаме и памперси , да вземем от по- големите номера  за всеки случай  newsm78

# 108
Бъфи, благодарностите към момента са за Стихийно бедствие, че държа връзка до сега. Ние трябва да довършим започнатото. Simple Smile
Памперсите още не знам до кой номер ще са, за това нека не бързаме.
Сега ако някой има възможност да посъбере дрешки за деца на около месец - два
и каквото въобще е нужно.
За кабинката може да оставяте, но не знам до кога ще работи с тези ремонти всичко вдигат. Ако е торба и не е супер обемна може без проблеми.
Креватчетата вече има кой да ги достави! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Остана количка за близнаци или две отделни, очаквам да се включат майките от темата за близнаци за количка.
Остават другите неща.

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 14:44 от Даскалица Кукундрелова

# 109
  • Варна
Имам почти съвсем ново дебело одеялце, ще сложа и памперси, но ми пишете на лични на какъв адрес да ги изпратя. Корито предполагам няма смисъл да им пращам от Варна?

# 110
Имам почти съвсем ново дебело одеялце, ще сложа и памперси, но ми пишете на лични на какъв адрес да ги изпратя. Корито предполагам няма смисъл да им пращам от Варна?
е, то ще излезне златно това корито, не не го пращай :hug
Ще ти пиша адрес.

# 111
Имам проблеми с компютъра тези дни и въобще не мога да се добера до форума  ooooh! Както вече писах преди ще пратя

количка за близнаци със зимни кошчета и дъждобран
одеалца и чаршафчета
малко дрешки

Имам друг въпрос. Искам да пусна темичка в близнашкия форум, за да съберем неща. Има ли някакъв адрес на Движение на българските майки в Пазарджик, на която могат да се изпратят нещата, за да се дадат после на майката. По този начин ако има неща в повече могат да останат за други дечица  Simple Smile
Има ли и някаква банкова сметка? Може би ще може да се съберат и някакви парични дарения, аз например за памперси предпочитам да пратя парички, вместо памперси, които не знам дали ще станат и дали са тези най-удобни за бебетата... Същото важи и за млякото, може да напълним жената с мляко дето не може да го оползотвори...
Та ако има някаква банкова сметка, на която може да се пратят пари с посочено за кой са, ще е добре  Peace

# 112
Ваничка имам ще и дам.
Имам огромен човал бебешки дрешки.
Мисля че дрешки трябва да се събират  в зависимост и от възраста и от сезона.
Значи родени са за нова година, това означава че дрешки от 0-3 ще може да ги носи до март
3-6 мес ще ги носи към по пролетния сезон април-юни
за летните месеци и трябват дрешки от 6 мес нагоре и така нататък.

# 113
Ваничка имам ще и дам.
Имам огромен човал бебешки дрешки.
Мисля че дрешки трябва да се събират  в зависимост и от възраста и от сезона.
Значи родени са за нова година, това означава че дрешки от 0-3 ще може да ги носи до март
3-6 мес ще ги носи към по пролетния сезон април-юни
за летните месеци и трябват дрешки от 6 мес нагоре и така нататък.

Близначетата обикновено са и по-малки Wink

# 114
Фата, как ще пратиш количката и другите неща? Адрес ще ти дам на лични. За парите ще  е по-сложно ще видим да направим един човек отговорник  да се грижи за нещата и ще ти пиша.

# 115
  • Buffyworld
Яна , пиши и на мен адрес или  даже по-добре  телефон . Като събера моите неща мога направо да й ги оставя в кабинката и да й се обадя да отиде да си ги вземе.  Hug

# 116
Бъфи, остави на кабинката нещата, аз ще ги взема. Като се посъберат неща и ще давам наведнъж на майката. Hug

# 117
Осигурено до момента за майката:
легълца + дюшеци - Сисс
количка за близнаци, чаршафчета, одеялца - Фата
корито, дрехи, повивалник - Лили
Дрехи - Мария
дрехи, шезлонг, проходилка, шишета - Емили
козметика и шишета - магазин БГ бебе Пловдив
пловдивски майки - дрехи, чаршафи
помперси
предложено и обзавеждане, но ни трябва превоз

# 118
Здравейте, момичета.
Имам количка за близнаци в Пазарджик- на Бертони е, модел 2007 или 2008 (не помня вече).
Доста е запазена- ползвана е само 6-7 месеца. Ако искате може да видите първо нея, преди Фата да изпрати нейната  Simple Smile

# 119
  • Buffyworld
Яна , благодаря  Hug

До края на седмицата ще оставя памперсите в кабинката и ще пиша  Hug

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 16:19 от _Buffy_

Общи условия

Активация на акаунт