Движение на българските майки - ПАЗАРДЖИК / работна тема/

• 56 635
  • 370
  •   1
Отговори
# 75
Тя знае, направено е много неща да и покажат че няма да е сама.

# 76
Днес говорих с Кажева от социалните в Пазарджик. Казах й за нашата готовност за помощ, че майки на близнаци искаме да помогнем с каквото можем, беше страшно учтива и много се зарадва.  Simple Smile Ще предадат на майката, все още нямат новини от нея. Дано си промени решението. Praynig

# 77
Днес говорих с Кажева от социалните в Пазарджик. Казах й за нашата готовност за помощ, че майки на близнаци искаме да помогнем с каквото можем, беше страшно учтива и много се зарадва.  Simple Smile Ще предадат на майката, все още нямат новини от нея. Дано си промени решението. Praynig
Аз пращах специално човек при нея да и предадат твоето съобщение, даже бях го разпечатала.
Не мисля че трябва да я притискаме, нека да реши трезво, понякога е по добре да се вземе тежкото решение от колкото да ги зареже след два месеца на някоя пейка щото ще я срам че толкова и помогнаха всички, а тя пак не се справя.
Днес е денят в който тя трябва да вземе окончателното решение, така че в понеделник ще сме наясно.

# 78
Не искам да оказвам натиск на никого, но едно е да си говорим тук във форума, друго е и директният заинтересован да го знае  Peace

Освен това смятам, че мястото на децата е в семейството им, тежко решение е също така да ги оставиш и после да се питаш всеки ден до края на дните ти какво става с тези деца, не едно, а две! Предлагането на помощ не е оказване на натиск, то е и начин да покажеш на някого, че не е сам в труден момент и че все пак нещата може да са по-положителни, отколкото изглеждат.  Peace

# 79
 fata ®, Стихийно бедствие държи връзка с хората, които правят всичко възможно за майката.
Хората, които се занимават със случая, са я уверили, че ще има подкрепа, НО естествено тя няма да е ежедневна.

# 80
О Фата и аз съм фен на семейната среда имам три деца, четвъртото е на път.
Две от тях не са мои, вообще не е лесно, но аз съм взела решешие и нося последствията на това решение,както  и радостите също.
Аз знам че хората които са до майката с близнаците, правят всичко възможно тя да ги задържи, затова изчаквам трезвото и решение, толкова внимание колкото и отделят сега съмнявам се че ще го получава винаги.
Искам да кажа че ние ще помогнем и не само ние и вие, но живота и това няма да стане корено различен така че нека да мисли.
Днес се обадих, имала е среща със социалните, пак се и предали всички обещания за помощ и подкрепа, но понеже е Петък така че резултатите от тази срещата ще са ясни в понеделник.
Задължително ще пиша.  bouquet

# 81
Лили, благодарности за информацията Hug

# 82
ООООООООО Яна няма за що, много ми се иска да ги прибере дечицата ама .......... ако питаш мен малко вероятно Cry Cry Cry Cry Cry

# 83
г-жа Стихийно бедствие, поздравления за всичко, което правите!   bouquet Жалко, че смяташ, че няма голям шанс да си прибере дечицата  Sad Аз все се надявам, то вече им провървя на тези дечица, че се родиха на Нова Година иначе дори нямаше да се разбере за случая, дано пък им провърви и по-нататък...
Така е, наистина, сега ще има много помощ, в бъдеще не се знае... Но все пак и тази помощ е важна, пък бъдещето никой не знае и какво друго ще ти донесе.  Simple Smile Взех толкова присърце този случай, защото едно време и на мен като ми казаха, че очаквам близнаци не се изненадах много приятно, ако трябва да съм честна   Confused Пък после нещата се наредиха, въпреки някои неприятни събития.

# 84
Хайде, момичета, тази година доста рано започваме кампанията, но това си има причина.
Много от нашите изключителни майсторки чакат рожба и няма как да ни помагат на сто процента, за това ще чакаме всеки да се включи с каквото може, най-вече ще разчитаме на сувенирите ви и прекрасните ви нещица. Hug
Ето я и темата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=558165.new#new

# 85
Да кажа за майката с близнаците, имам много инфо но нямам право да го споделям, само ще кажа че и продължиха срока за окончателно решение с още 10 дни.

# 86
# 87
имам инфо за мамата с двете близначета  Peace

Инфото ми е подадено от г-жа Стихийно бедствие, но в момента и е невъзможно да пише..така че ще споделя какво научих, а тя по-късно ще добави ако нещо Peace

Днес тя е говорила със социалните и е разбрала, че майката е изявила желание да си вземе децата.
Ходила е също и на среща и с кмета за общинско жилище, и в момента в който има къде да живее с децата ще си ги вземе. Има и подкрепата на таткото. Тя ходи често  при дечицата и срещите са доста емоционални.  Confused
Така че майчето ще има нужда от нашата помощ (дрехи, памперси и т.н.), но едва след като си вземе децата при нея с таткото и се настанят в жилище ...
Това е засега което мога да споделя...въпроси ако имате към г-жа Стихийно бедствие...  bouquet

# 88
Тъкмо днес си мислех за нея! Браво!!!!

Не мога да се нарадвам  Heart Eyes

# 89
  • Варна
Много се радвам за новината!  Оставам на линия, имам готовност да й пратя някои неща, като каже какво ще й трябва.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт