Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 39

• 46 637
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
Ехей, аз си мислех, че дискусиите ще западнат със спирането на сериала, то става точно обратното!  Grinning Sunglasses алабала&Ники из дъ бест!   superuu
Обаче май не само Хайриетка е на плажа, гледам някои съфорумци отдавна не са се вясвали - biskit гледам се е обадила, и Dartanian пише от време на време, но къде е rozi-maxi, къде е Естел?  newsm78 Май и други пропускам ...  Thinking

# 556
Аз от кога си повтарям ама вие не ми вярвате  Naughty Тя Снежка за всичко е виновна  ooooh! Mr. Green Къде Снежка,къде Неджля  Mr. Green.Шегувам се.
hahaha hahaha hahaha

Предложението ти за анкета ми допада, както и това за двойките, ама твоето е по-безконфликтно.  Laughing Wink

nedkaangelova, страхотни колажи. И си и доста бърза. С каква програма ги правиш?

Последна редакция: ср, 14 юли 2010, 14:32 от Snejka

# 557
Wondershare Photo Collage Studio
Хайде да ви почерпя едно сладоледче

# 558
Благодаря.  Heart Eyes
Мерси и за сладоледчето. Тъкмо това ни трябва в тази жега.  Hug

# 559
Соичка-тук сме,макар и с не много добър тонус-заради жегата........  ooooh!Пък  и няма серии.........
Но ще издържим-както винаги!И както се казваше-носим на всичко-на студ,на жега,на бой ,на секс......  Joy Joy hahaha hahaha
Хайде сега по едно за разхлада!

# 560
Аз имам малко нужда от помощ Confused Работя с програма,която прави колажите във формат pcs но единственият сайт,който знам за прикачване е
http://prikachi.com/  но ми излиза качване на файлове с разширение .pcs не е позволено може ли да ми кажете някакъв сайт подобен на предния  Confused

# 561
Аз имам малко нужда от помощ Confused Работя с програма,която прави колажите във формат pcs но единственият сайт,който знам за прикачване е
http://prikachi.com/  но ми излиза качване на файлове с разширение .pcs не е позволено може ли да ми кажете някакъв сайт подобен на предния  Confused
picasa

# 562
Аз ги качвам тук:
http://kachi-snimka.info/

# 563
# 564
Пробвай в: www.snimka.bg

Другия вариант е да смениш разширението. Когато те пита как и къде да го запишеш отдолу има разширенията може да си избереш което искаш. То автоматично ти го прави в този формат, но ти можеш да го промениш.

# 565
Пробвай в: www.snimka.bg

Другия вариант е да смениш разширението. Когато те пита как и къде да го запишеш отдолу има разширенията може да си избереш което искаш. То автоматично ти го прави в този формат, но ти можеш да го промениш.
Въпроса е там,че само в такъв размер ми позволява да ги кача Tired

# 566
Снимай ги от монитора с фотоапарат и ги качи тогава във формат .jpg hahaha hahaha hahaha
Maйтапя се Simple Smile
Незнам миличка ...  Sad

# 567
Ивона, коя е програмата?

# 568
Ивона, коя е програмата?
Успях  Hug  bouquet

# 569
Аз нямам такива проблеми, даже го нямам този формат. Thinking Цъкваш на Save Collage като си готова, избираш Save Collage As Image и можеш да си избереш формата. Wink

Общи условия

Активация на акаунт