Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 39

• 46 701
  • 728
  •   2
Отговори
# 615
А...
  tiptoe  tiptoe  tiptoe
Отказвам се да играя мушкатото. Не го харесвам аз мулето, ще ме прощавате. Whistling
Какво мислите за това, че в Шоуто на Слави наричат "Ферхунде" едно друго нещо  Twisted Evil...

Ти не го харесваш Мулето,но той ще те хареса.......  Wink
А как наричат "Ферхунде"?  PraynigПитам щото ме е забранено да гледам шоуто на дългия пъпеш......   Thinking

# 616
На първата среща на Лейля с Назми той го рецитира и каза кой е автора на стихотворението. Ама то да не е Иван Петров, че да го запомня. То е нещо Кукуфлян Джъдрадин...  ooooh! Много са ми трудни техните имена.  Confused
Аз, както вече споменах, съм мушкатото, кой ще играе Али Раза (да знам кой ще ме полива)?

Соя-фен,тъй де!И Инди това каза........  Joy Joy hahaha

# 617
  • Дива Индия
Ми ... наричат "Ферхунде" Онуй нещо, ама женското Embarassed.
Tанпънар ли рече smile3532 ... не, ти просто ме уби! smile3532

# 618
Аз тогава мога да сам онова каре което събира прах на телефонa  Mr. Green ама тя Снежка ще е виновна,че има прах по телефона.  Tired

# 619
Защо все искате да сте незабележими предмети ???  newsm78
Все едно аз да искам да съм забрадката на Джеврие ... искам да съм самата нея не забрадката й  hahaha hahaha hahaha

# 620
Аз тогава мога да сам онова каре което събира прах на телефонa  Mr. Green ама тя Снежка ще е виновна,че има прах по телефона.  Tired
А аз, как пък не. Не стига, че ме изгонихте като мръсно коте, ами и карето ще ви пера и телефона ще ви бърша.  hahaha hahaha hahaha Извинете, но аз вече си имам чистачка. Wink Тъй че запрятай ръкави и започвай да переш, не да ми правиш среднощни срещи с Оуз. Laughing

Аз пък съм му фенка на Мулето. Беше ми скучно като го нямаше. hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 14:46 от Snejka

# 621

Заповядай!

# 622
Аз тогава мога да съм онова каре което събира прах на телефонa  Mr. Green ама тя Снежка ще е виновна,че има прах по телефона.  Tired
А аз, не стига, че ме изгонихте като мръсно коте, ами и карето ще ви пера.  hahaha hahaha hahaha Извинете, но аз вече си имам чистачка. Wink Тъй че запрятай ръкави и започвай да переш, не да ми правиш среднощни срещи с Оуз. Laughing

Аз не мога да пера пък и като се оженя за Оуз той ще пере Flutter пък ти какво ми се фукаш с Джем Flutter тя Сузан ще те опрай затри момчето  ooooh!

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 15:02 от Ивона1

# 623
Ми ... наричат "Ферхунде" Онуй нещо, ама женското Embarassed.
biskit, правилно са ти забранили да гледаш шоуто на дългия блед безвкусен пъпеш. Laughing

Цитат
Tанпънар ли рече smile3532 ... не, ти просто ме уби! smile3532
Аааа, сигурна бях, че ще последват асоциации ...  Mr. Green

# 624
Много сте забавни момичета.  hahaha Joy Joy Joy
От устата на Слави името Ферхунде звучи като името на някоя нацистка.  Mr. Green

# 625
Много сте забавни момичета.  hahaha Joy Joy Joy
От устата на Слави името Ферхунде звучи като името на някоя нацистка.  Mr. Green
Как например? Като Фифи фон Хунде?  Laughing Леле, от жегата трябва да е ... #Silly

# 626
Не каза го ферхУнде, като ударението беше на  буквата У. И прозвуча като Гертруда.  hahaha

# 627
Ааааааааа,тоя тотално се е изчерпал от всякъде.............  ooooh!
Имам чувството,че сам не може да се понася..  Thinking.....Какво остава за нас.........

# 628
Ау.. с тази снимка ще има да сънувам кошмари.. Имайте милост!

Ивона, колажчето е много хубаво. Wink

Аз си избирам да съм Фифи. Mr. Green Mr. Green

# 629
Дайте линк да видим и ние простосмъртните де ... няма само вие да се смеете на ферхУндетУ

Общи условия

Активация на акаунт