Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 39

• 46 706
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Аз не мога да пера пък и като се оженя за Оуз той ще пере Flutter пък ти какво ми се фукаш с Джем Flutter тя Сузан ще те опрай затри момчето  ooooh!
Ще ме опрай, ама друг път. Ние се местим в самостоятелна къща. Wink Laughing
Пък Оуз, освен някой да лев да изпере с мафията, друго едва ли. hahaha hahaha hahaha

# 646
ББ не е ли Бойко  Борисов  newsm78 newsm78 newsm78
Затова ли не виждам снимките му?
fight fight fight hit
-------
Оооо, милото ми алабала&Ники, това е на майтап, знаеш колко си те обичкам!      remybussi  action032 Heart Eyes

# 647
# 648
ББ не е ли Бойко  Борисов  newsm78 newsm78 newsm78
Затова ли не виждам снимките му?
fight fight fight hit
-------
Оооо, милото ми алабала&Ники, това е на майтап, знаеш колко си те обичкам!      remybussi  action032 Heart Eyes

И аз си те обичам ама пак не разбрах ....  newsm78
Хубаво ме биеш мен ама защо и компютъра ми чупиш? Той какво ти е виновен?  Joy Joy Joy

# 649
И аз си те обичам ама пак не разбрах ....  newsm78
Хубаво ме биеш мен ама защо и компютъра ми чупиш? Той какво ти е виновен?  Joy Joy Joy
Това се предполага, че е моят компютър!  Crazy  Joy

# 650
И аз си те обичам ама пак не разбрах ....  newsm78
Хубаво ме биеш мен ама защо и компютъра ми чупиш? Той какво ти е виновен?  Joy Joy Joy
Това се предполага, че е моят компютър!  Crazy  Joy
Оххх успокоих се .. аз помислих, че моя и се зачудих дали е в гаранция  Joy Joy Joy
Ама той служебен и носи на бой Simple Smile Давай смело!  hahaha hahaha hahaha

# 651
 ooooh! hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Mr. Green Развеселихте ми вечерта.  bouquet
Аз не мога да пера пък и като се оженя за Оуз той ще пере Flutter пък ти какво ми се фукаш с Джем Flutter тя Сузан ще те опрай затри момчето  ooooh!
Пък Оуз, освен някой да лев да изпере с мафията, друго едва ли. hahaha hahaha hahaha
Да,бе ще се отървеш ти от Сузан,тя с туй огнено кълбо,където си ти там е и тя.Ще вземе някой друг трик от Джафрие и ще те подлуди.Къде ще ти среже учебниците,къде косата в най-дубрият вариант трябва да и родиш внук,че да се отървеш от нея,пък ако си като Фикрет,как беше ''ялова'' няма де се отървеш скоро. Ти си виновна  Mr. Green

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 19:55 от Ивона1

# 652
ooooh! hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Mr. Green Развеселихте ми вечерта.  bouquet
Да,бе ще се отървеш ти от Сузан,тя с туй огнено кълбо,където си ти там е и тя.Ще вземе някой друг трик от Джафрие и ще те подлуди.Къде ще ти среже учебниците,къде косата в най-дубрият вариант трябва да и родиш внук,че да се отървеш от нея,пък ако си като Фикрет,как беше ''ялова'' няма де се отървеш скоро. Ти си виновна  Mr. Green

newsm62 newsm62 smile3532 newsm10

# 653
Ивона, не мога да спра да се смея с този колаж.  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 654
Имала прислужница  Crossing Arms и какво ще правиш по цял ден ще пееш СЪЧКИ,СЪБИРАМ,СЪЧКИ,СЪБИРАМ  Whistling  newsm44

# 655
  • София /Абсурдистан
 Simple Smile

# 656
Много сте забавни  Joy Joy Joy Joy Joy

Жегата обаче не ви влияе добре,изтряскали сте всички  Joy

# 657
Много сте забавни  Joy Joy Joy Joy Joy
Жегата обаче не ви влияе добре,изтряскали сте всички  Joy

Щом се забавляваме и се смеем, жегата е без значение.  Laughing Sunglasses
А почему анкета не работает?  smile3537 Ааа, сори, исках да кажа защо анкетата не работи?

# 658
Имала прислужница  Crossing Arms и какво ще правиш по цял ден ще пееш СЪЧКИ,СЪБИРАМ,СЪЧКИ,СЪБИРАМ  Whistling  newsm44
Joy Joy Joy Пръчки намииирааам...  hahaha hahaha hahaha

Добро утро.
Хайде на кафето и закуската.

# 659

А почему анкета не работает?  smile3537 Ааа, сори, исках да кажа защо анкетата не работи?

Изтекъл и е срока на годност и затова!

А добро утро и от мен. Snejka  с тази закуска ще ми развалиш фигурата. Вярно , че пазя окръжност ама  ще стана като плажна топка.

По-добре 10 дена срам на морето  отколкото една година пот във фитнеса.
 Яжте момичета не се притеснявайте!!!

Общи условия

Активация на акаунт