Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 39

• 46 660
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
Ванилия75   hahaha hahaha hahaha
Благодаря,нямам го взех го от фен сайта на Лейля и само смених размерите.
Тома е оригинала:

# 676
Сега по същество имаше една песен и на фона и Ферхунде цивреше в една кола  Mr. Green мисля,че Мишел пусна и превоз,но уви нищо не можах да намеря,ако някой знае къде мога да я намери ще му бъда много благодарна.  Embarassed

Не знам дали  Мишел е пуснала превоЗ ама не искам да ходя там да й бърша сълзите ... ако има превоД ще е по-добре  Joy Joy Joy
Надявам се не се сърдиш за забележката типично в мой "хумористичен" стил е да си пусна хапливия език   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 677
Коя е тази от "шедьовъра"?  newsm78

И аз се чудех за какво е превоЗа-да докара ФерхитУ да и избършем сълзите,ли....... Mr. Green
 Peace

# 678
Намерих го nikkita_74 го беше пуснала.
Няма да го пускам тук трябваше ми за един колаж.
Коя е тази от "шедьовъра"?  newsm78
hahaha Неджля  hahaha

# 679
Много смешнооо. Не ме предизвиквайте да търся снимки на Лейля, дето мяза на киликанзер. Laughing  hahaha hahaha hahaha

# 680
Как не ви е срам да ми вадите компроматите!!!  #Cussing out
Да не взема да се разровя и да извадя снимки на Лейля от ранните листопадски серии..........  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 681
Сега по същество имаше една песен и на фона и Ферхунде цивреше в една кола  Mr. Green мисля,че Мишел пусна и превоз,но уви нищо не можах да намеря,ако някой знае къде мога да я намери ще му бъда много благодарна.  Embarassed

Не знам дали  Мишел е пуснала превод ама не искам да ходя там да й бърша сълзите ... ако има превоД ще е по-добре  Joy Joy Joy
Надявам се не се сърдиш за забележката типично в мой "хумористичен" стил е да си пусна хапливия език   Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ох аз сега се усетих  ooooh! hahaha

# 682
Я вижте случайно на какъв "шедьовър" се натъкнах Joy hahaha
Това е фалшификат, в никакъв случай не може да бъде Неджля.  Crossing Arms

Като казахте Левент.... често го срещам на снимки с тая мацка, от филм ли е това?  Thinking
Я-я-я, това не е ли наша Darti!  Laughing Laughing Laughing

Аз пък ще кажа кога ще пускат Листопад, ама когато мe направят генерален директор на BTV.  
Така, че стискайте палци в BTV да оценят какъв ценен кадър съм и не могат без мен, и ще имате информация от първа ръка.  newsm62 newsm47
Ще те предложим за директор при следните две условия - първо, изпращаш Слави, Комиците и Господарите на ефира да копаят царевица и да ринат в обора в някоя био-еколо-ферма. Второ, изкупуваш всички епизоди на Листопад и ги пускаш по един оригинален цял епизод на ден! Става ли? Party

# 683
На мен честно казано човекът на тази снимка ми прилича на травестит,преоблечен като Неджля.........  Rolling Eyes

# 684
На мен честно казано тази снимка ми прилича на травестит,преоблечен като Неджля.........  Rolling Eyes
Чак пък толкоз.

# 685
Оуз обаче е себе си........  Mr. Green

# 686
От колко часа дават сега Листопад???
БТВ са сменили часа му на излъчване ли и от кога?

3 дена подред пускам в 20.00 , но дават друг турски сериал.
Някой може ли да ми отговори изчерпателно?  Joy Joy Joy

# 687
Ще те предложим за директор при следните две условия - първо, изпращаш Слави, Комиците и Господарите на ефира да копаят царевица и да ринат в обора в някоя био-еколо-ферма. Второ, изкупуваш всички епизоди на Листопад и ги пускаш по един оригинален цял епизод на ден! Става ли? Party

Аз мислех по 2 оригинални епизода да ви пускам на вечер от 20 до към 23 часа, ама щом искате само по 1 така да е. Трябва да се слуша гласа на народа, дори, когато ти говори на глухото ухо Mr. Green
От колко часа дават сега Листопад???
БТВ са сменили часа му на излъчване ли и от кога?

3 дена подред пускам в 20.00 , но дават друг турски сериал.
Някой може ли да ми отговори изчерпателно?  Joy Joy Joy
Този новият сериал е 28 сезон на Листопад и в момента разказват историята на малкото Айше. Най-после дойде и нейния ред.  hahaha Joy Joy Joy

# 688
Чеб,издигнах кандидатурата ти,само,че в темата за Халил........   Stop

# 689

Ех Оузчо,какво направи бе душицо Mr. Green :

тук Оуз ми прилича леко на бит  Shocked

снимките,които сте публикували са много хубави на Лейля и Оуз,обаче защо не се намират и снимки зад кадър,от реалния живот-нито една такава обща снимка нямат  Sad

Общи условия

Активация на акаунт