Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 39

• 46 660
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
Може би е от слънцето, но на тази снимка Неджля изглежда много добре.
Боже не знам как успях да го напиша Tired  Mr. Green

# 691

Аз мислех по 2 оригинални епизода да ви пускам на вечер от 20 до към 23 часа, ама щом искате само по 1 така да е. Трябва да се слуша гласа на народа, дори, когато ти говори на глухото ухо Mr. Green
От колко часа дават сега Листопад???
БТВ са сменили часа му на излъчване ли и от кога?

3 дена подред пускам в 20.00 , но дават друг турски сериал.
Някой може ли да ми отговори изчерпателно?  Joy Joy Joy
Този новият сериал е 28 сезон на Листопад и в момента разказват историята на малкото Айше. Най после дойде и нейния ред.  hahaha Joy Joy Joy

Аууу аз съм била много време в будна кома след като съм пропуснала 25 епизода на Листопад ...
Али  Ръза да не е хвърлил топа, че Хайтие е с черна мрежеста забрадка??? А и защо вика на сина си Джансур а не Шефкет? Да не е имало покръстване (смяна на имената)?  newsm78 #Crazy newsm78

# 692
Покръстване пак със турски имена  newsm78 Браво!  Shocked
Ивона, какво има да се чудиш-Неджля е най-готината.........  bowuu

# 693
От колко часа дават сега Листопад???
БТВ са сменили часа му на излъчване ли и от кога?
3 дена подред пускам в 20.00 , но дават друг турски сериал.
Някой може ли да ми отговори изчерпателно?  Joy Joy Joy

О-о-о-о-о-о!  tongue bambam  #Sniper Така достатъчно изчерпателно ли е? Joy Joy Joy
В интерес на истината не чаках дълго! Горката нова съфорумка, дали е разбрала, че се шегуваме или се е шашнала и повече няма да припари в темата.  Laughing Laughing Laughing

# 694
Покръстване пак със турски имена  newsm78 Браво!
Mr. Green

# 695
Аууу аз съм била много време в будна кома след като съм пропуснала 25 епизода на Листопад ...
Али  Ръза да не е хвърлил топа, че Хайтие е с черна мрежеста забрадка??? А и защо вика на сина си Джансур а не Шефкет? Да не е имало покръстване (смяна на имената)?  newsm78 #Crazy newsm78
Не епизоди, ами цели сезони сме пропуснали.  hahaha hahaha hahaha
Името е Джесур, не Джансур. Cesur - означава дързост, дързък.
Нещо такова беше значението, четох го някъде в др. тема. Wink Чичко Гугъл го превежда като смел, обаче.

# 696
# 697
Много смешнооо. Не ме предизвиквайте да търся снимки на Лейля, дето мяза на киликанзер. Laughing  hahaha hahaha hahaha
Заповядай:

Ама Лейля тук е по-добре,Неджля е като...циганка Mr. Green

Аааа Бискит уби ме с това "травестит" Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Я вижте и тука колко са зле:

# 698
Неджля си е много добре там, ходила е на плаж.  Laughing Изнамерих и по-големи компромати, ама др. път. Wink

# 699
Неджля си е много добре там, ходила е на плаж.  Laughing Изнамерих и по-големи компромати, ама др. път. Wink

Да много е добре hahaha Joy hahaha

Я пусни да се посмем де и без това си нямаме филмче,пък и таз жега Mr. Green

# 700
Не епизоди, ами цели сезони сме пропуснали.  hahaha hahaha hahaha
Името е Джесур, не Джансур. Cesur - означава дързост, дързък.
Нещо такова беше значението, четох го някъде в др. тема. Wink Чичко Гугъл го превежда като смел, обаче.

Доста сте изпуснали вие. Тя Хайриетка хвърли топа още в 18 сезон. И се оказа, че певицата дето беше старата любов на Али Ръза е жива. И се събраха двамата. А този Джесур е нейния син от третия й брак. Ама Али Ръза го прие като свой син. А сега той не се мярка, защото са го пратили на околосветско пътешествие с Шефкет с идеята да му намерят на момчето мома за женене, че е вече дърт ерген и никой не го иска в Истанбул с това затворническо минало и инициативност на умрял червей. Та сега се опитват да го пласират в чужбина. Белким някоя мома се залъже и го вземе.  Mr. Green

# 701
Ванилия75,не ни обиждайте девойката,моля.......  Crossing Arms
Пък и ти трябва да си най-безпристрастна.........  Tired
Сериозно: Кожата на лицето на Неджля в първите серии беше много грозна,покрита с някакви пъпки.......Напоследък обаче не можех да откъсна очи от нея,/чисто по женски разбира се/-кожа,коса,тяло-перфектна!
Лейля и тя се разхубави,в първите серии беше гола вода-лицето и беше подпухнало,сега заради операции или заради друго-не знам ,но ми изглежда по-женствена,нежна.Тя също има разкошна коса........  Rolling Eyes

# 702
Ето ви нещо и от мен   bouquet

# 703
Знаех си, че  Шефкет е обърнал резбата ... знаеееееееееех си ...  Joy Joy Joy
 От евронюз дадоха пояснение, че не е на околосветско пътешествие , а е отишъл на гейпарада да вземе участие в него ...

Това е последната новина !!!

# 704
Чебурашка- ще ме умориш от смях бе жена.........  rotfImao rotfImbo smile3532

Общи условия

Активация на акаунт