Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 39

• 46 651
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
Ванилия75,не ни обиждайте девойката,моля.......  Crossing Arms
Пък и ти трябва да си най-безпристрастна.........  Tired
Сериозно: Кожата на лицето на Неджля в първите серии беше много грозна,покрита с някакви пъпки.......Напоследък обаче не можех да откъсна очи от нея,/чисто по женски разбира се/-кожа,коса,тяло-перфектна!
Лейля и тя се разхубави,в първите серии беше гола вода-лицето и беше подпухнало,сега заради операции или заради друго-не знам ,но ми изглежда по-женствена,нежна.Тя също има разкошна коса........  Rolling Eyes
Аз истината казвам за Неджля (пък и Лейля),ето ти сама го призна (за гадната кожа говоря).

Ивона страхотни колажи на Лейля и Оуз Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Перфектната двойка Heart Eyes Heart Eyes

# 706
Щях да напиша нещо по повод това,че Неджля прилича на циганка,но се отказах,не ми се коментира,много е расистко.Може някой от това малцинство/мнозинство да се обиди..........
Апропо, Ванилия новата темичка втаса ли ,скоро да ни я предложиш........Лелееееее,какъв съм търтей..........

# 707
Аз истината казвам за Неджля (пък и Лейля),ето ти сама го призна (за гадната кожа говоря).

Ивона страхотни колажи на Лейля и Оуз Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Перфектната двойка Heart Eyes Heart Eyes
[/quote]
Благодаря,не знам защо излиза този надпис,но ще се помъча да го оправя newsm78

# 708
  • Пловдив
Сериозно: Кожата на лицето на Неджля в първите серии беше много грозна,покрита с някакви пъпки.......Напоследък обаче не можех да откъсна очи от нея,/чисто по женски разбира се/-кожа,коса,тяло-перфектна!

Ми девойчето още е било в пубертета Simple Smile Пък сега каква красива млада жена стана, браво.

За Лейля, аз май повече я харесвах в началото, визирам като излъчване, беше по-свежо.

# 709
Ивона и на мен ми излиза затова ги првя по големи и после го изрязвам с пейнта
Нямам търпение да излезе новата тема

# 710
Има още страница и половина до новата тема.
Ама БТВ днес ще дават ли серия на Листопад и коя подред ще е? newsm78 Joy Joy Joy

# 711
Извинете не можах да гледам последната серия,коя подред беше и защо ни спряха сериала,това края ли беше?  newsm78 hahaha

# 712
Ивона и на мен ми излиза затова ги првя по големи и после го изрязвам с пейнта
Нямам търпение да излезе новата тема
Само да започнем 49 страница и я пускам веднага!
Ама БТВ днес ще дават ли серия на Листопад и коя подред ще е? newsm78 Joy Joy Joy
Абе ей,вие не се ли научихте да не питате такива неща?!!????!!??
Иде ми да ви убия #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Джеврие такова,тихо да не извикам Фифи и злите и духове #2gunfire
Извинете не можах да гледам последната серия,коя подред беше и защо ни спряха сериала,това края ли беше?  newsm78 hahaha
И продължавате!!!!
Е страм нямате ли бе?!?!?!
Върщаш се назад и четеЖ ти се каза!!!!
Пфууу дано да е за добро!!

Абе сериозно ли Листопад излиза във ваканция Shocked  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 713

Абе сериозно ли Листопад излиза във ваканция Shocked  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Не, те да не са ученици да излизат във ваканция. Дават го тайно от вас в малките часове на нощта като за 18+ ... ХХЛ  Joy Joy Joy

# 714

Не, те да не са ученици да излизат във ваканция. Дават го тайно от вас в малките часове на нощта като за 18+ ... ХХЛ  Joy Joy Joy
Я,я,я какво виждат ушите ми ( Mr. Green ) - баба Джеврие гледала филми 18+ Mr. Green

# 715

Абе сериозно ли Листопад излиза във ваканция Shocked  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Не, те да не са ученици да излизат във ваканция. Дават го тайно от вас в малките часове на нощта като за 18+ ... ХХЛ  Joy Joy Joy
Я,я,я какво виждат ушите ми ( Mr. Green ) - баба Джеврие гледала филми 18+ Mr. Green

Садун за какво мислиш, че избяга от мен ... защото съм палава мръсница  Joy Joy hahaha hahaha Joy

# 716
Има още страница и половина до новата тема.

Извинете не можах да гледам последната серия,коя подред беше и защо ни спряха сериала,това края ли беше?  newsm78 hahaha

A-a-a-a!  smile3512  bash box tantrum Banghead   comp03
Отивам във Вибокса и почвам да гледам от първи епизод!  Crossing Arms

# 717

A-a-a-a!   bash box tantrum Banghead  comp03

На кой сезон???
Да гледам и аз  Joy

# 718

A-a-a-a!   bash box tantrum Banghead  comp03

На кой сезон???
Да гледам и аз  Joy

На пъ-ъ-ъ-ърви сезо-о-о-о-он!!!  smile3514
 Joy Joy Joy

# 719
Кой беше първи сезон  .. и на кой сериал?
Ама сега  повторение ли дават?
 По коя ТВ и в колко часа?

Общи условия

Активация на акаунт