121 Тема за Българо-Американската дружба и бебета! Пуш, бейби, пуш!

• 27 681
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте банда,

Някой беше споделил преди време, че може да се намерят кръгли тави и тук.
Питам се дали е разумно да поръчвам от Бг. или да си поръчам от тук, ако разбера от къде и за какви парички.  Simple Smile

# 601
  • САЩ
Етка, малинчо има кръгли тави, виж тук http://www.malincho.com/c-59-other-poducts.aspx
За друго място не се сещам.

# 602
На Малинчо тавите са алуминиеви. Аз не бих готвила в такава.
Емайлирани тави, като тия белите със син кант едно време в България (имаше кръгли и правоъгълни), се продават в латино магазини. Бях питала преди време тук и някой ме светна, не помня кой, но му благодаря.  Grinning

Честит паспорт на Мимето! Със здраве да си го ползва.  Laughing

Бенс, от кога я чакам тая новина!  Hug Честит ти племеник.  Heart Eyes Лека адаптация му желая, сигурна съм, че ще е обграден с любов, което ще помогне.

# 603
Сега се сетих, че имаше някакъв чалга хит "На теслата дръжката

на т'слата се казва, Цоне  Mr. Green

Аз работех навремето за авторите и изпълнителите на този шедьовър на музикалното изкуство...Работната среда беше определно...интересна Mr. Green

Бенс, те са още в началото на процеса, нямат никакви претеции откъде ще е детенцето, проблема им засега е че живеят в Аляска, много опростено, много близко до земята дето се вика, и не покриват съвсем изискванията та сега са се заровили в разни хоум импрувмънтс. А  действат през някаква католическа организация,а не агенция, и на този етап вече осъзнаха какво и колко точно ще отнеме, и малко се обезкуражиха. Ще им разкажа вашата история с добър край непременно!
За енергия, погледни тези http://www.iherb.com/Co-E1

Etka, виж тук тавите: http://www.malincho.com/c-59-other-poducts.aspx
упс, изпревариха ме Grinning

Мерси за изказаните мнения за Кейп Код. Съгласна съм със всичко, но ние имаме познати там, и хем да направим гости, хем малко море, за това го избрахме.

# 604
By popular demand  THE AX is back Mr. Green Като за последно:

Солей, сложих линк към акаунта, та да се види по-хубаво Laughing Требе да се оцени по достойнство.

Отговарям на Ванхорн, как така не са ми я взели-ами беше в куфара, явно не им дреме много какво има там. Laughing

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 20:32 от Цонна

# 605
Etka, ти нали беше близо до НЙ?
Ей този магазин има различни размери, но не виждам цени онлайн. Можеш да им се обадиш и да ги питаш.
Grand Prix Trading Corp.
75A Onderdonk Ave, Ridgewood, NY 1138
Phone: 718-821-8563
http://www.grandprixtrading.com/catalog/kitchen/

Цоне, направо цвиля от смях!  Joy Слагай си я снимката за аватар. Култова е!  Mr. Green

# 606
Култова!
Точно и аз се разтърсих за аватар Цонев!

# 607
Агент, смили се над  мен Joy Joy Joy

# 608
 Цоне, мания е!
Може да я пратиш на Агентката, че тя е много идейна, на всички ни летящите истории в картинки може да разкаже. Да.
Миналата седмица погледнах в аптеките и всички рафтове бяха празни. Искам да имам за всеки случай, но не се сетих да попитам фармацефта. Иначе изхвърлих всичко и за температура и за алергия. Рекламират сега за деца на Алив, някой ползвал ли е?
Уинкс, влагичка си е при нас, но прането съхне ако имаш желание, но аз сум много мързелива и си го връткам в сушилня.
Кюбит, какво им е на алауминиевите тави, аз нямам, но да знам ако някой ми подари, че не ми мисли доброто е ясно(не прашки ами тава), но да знам до колко ми има зъб.

докато напиша и Агентката се изказала!

# 609
so what?, като се приготвя храна в тях, в нея попадат частици алуминий. Освен това яденето трябва да се извади веднага след това, защото се окислява, образуват се неразтворими алуминиево-фосфатни съединения, които организма не може съвсем да обработва.
Ако си мила алуминиев съд, не може да не си забелязала, че пуска сивкаво, ей тази хубост влиза в организма ти.
Идеята ми е, че след като на пазара има толкова голям избор от съдове за готвене, няма нужда да си вкарваме допълнително разни отрови с алуминиева посуда.

Агент, направо си я представих Цонна в сценката.  Joy

# 610
Цонне, то си цяло сътър4е(баба така им казваше) Joy

Агент, Агент, предлагам на вси4ки да ни намериш аватари Joy Joy Joy

Мисс Нелли, защо така...ние сме минали по същият път, но за доместик и 4ак такива големи изисквания за мястото за живеене нямаха. Това, което си спомням е  искат файър аларм, пожарогасител, стълба, ако има втори етаж на къщата(но това може да се купи от всеки железарски магазин) и отделна стая за детето. Всеки щат има и допълнителни изисквания, де...Доместик осиновявания имат по-малко изисквания като възраст/финанси/здравословно състояние и таксите им са много по-евтини. Ако искат да погледат тук:
http://adoptionsbygladney.com/html/services/index.php
имаме няколко доволни познати използвали услугите им за интернешинъл.
Кажи им да се регистрират тук, това е първият сайт, който излиза за осиновяване и доста успешни настанявания има 4рез него:
http://www.adoption.com/
ако има с нещо, с което мога да помогна пиши ми на ЛС.
Мерси за линка, ще погледна.
---
В шах съм сега с този Тайленол Thinking Кога е бил последният рикол, ние нямахме никакво детско лекарство допреди няколко седмици, Ейдж вдигна Т и мъжа ми тогава купи...ах да им се и не знае работата....

Мерси за пожеланията, голяма радост е.

# 611
Може да я пратиш на Агентката, че тя е много идейна, на всички ни летящите истории в картинки може да разкаже. Да.

Crazy За мезе ме взехте вече и то когато, най-накрая! си имам формална причина за лудостта си и приписвам всичко на хормоните!!!
Днес за 15 мин заснех сърцераздирателната история на сбогуването ми със символите на моята младост и 'убост  ooooh!

(проблемът е, че символите на моята зрялост и мъдрост са драстично по-скъпи от младежките, та се бях вкопчила в тях, но както се пееше "тече, всичко тече... няма как"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 612
Агент, снимката е култарска!  Laughing  Страшно вдъхновение те е обзело!  Hug Все така...  Grinning
Кажи ми, моля те, че като роди жената и пак й стават обувките, защото в противен случай ще изпадна в дълга и дълбока депресия.

# 613
Кажи ми, моля те, че като роди жената и пак й стават обувките, защото в противен случай ще изпадна в дълга и дълбока депресия.

не мога да те излъжа, дарлинг  no
след първата си бременност се наложи да подаря 50% от обувките си... депресията е в мен и аз съм в депресията, както е видно  smile3511
(имало и жени с късмет, чувала съм...)

Агент, Агент, предлагам на вси4ки да ни намериш аватари Joy Joy Joy

Бенсън, на мен ми стига да намеря твоя аватар  Flutter Blush Crazy

Последния рикол ето, Иве:
http://www.mcneilproductrecall.com/page.jhtml?id=/include/prd_all.inc

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 03:44 от Agent Provocateur

# 614
Agent, браво! Браво, Агент! Laughing

Да не изхвърлиш колекцията. От всичките ми вещи най-мили са ми обувките и не, те не са  толкова много. Първенец си ти, Агент! Mr. Green

'Дето на Биз аватара казваше: We all crazy here:)

Солей, като станат малки обувките  (историята познава такива случаи ) започваш от нулата и пак ще изградиш колекция за няколко клозета. Laughing

Аз съм от жените с късмет.  Запазих си Манолото след бременността (ох, изпадна ми случай да се изфукам, че кога ще ме видите с него Mr. Green).

Общи условия

Активация на акаунт