Лято 2010 - къде на море с 500 лв.? - Тема 2

• 44 982
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
В духа на темата и още повече на последните дискусии да кажа,че ние ходихме на море с лична кола в Поморие, апартамент с 2 стаи, чист и нов, с хотелско обзавеждане, с любезна хазайка,която идваше всеки ден да чисти докато бяхме на плаж и ни оставяше по една купа плодове - 40лв на нощ за целия апартамент. Бяхме трима-аз,мъж и детето с 6 нощувки. Хранехме се в различни заведения, не съм правила сандвичи,не сме се лишавали от нищо,което ни се яде и пие, пускахме Ива на люлки и батути колкото иска, всяка вечер ходихме на разходка до някое от околните населени места-Несебър,Равда,Бургас с колата си, отделно от това направихме ималко непредвидени разходи - малко дрешки от разпродажба за Ива и една чанта за мен Laughing и приключихме с общ разход от 540лв.Бяхме тръгнали със 700 и не знаехме дали ще ни стигнат,но се оказа,че това лято цените наистина са ужасно ниски - или поне в Поморие са такива.
Апартаментът,който наехме, беше най-скъпият от трите,които даваше тази жена. Можеше да събере 6 човека - в едната стая имаше 2 легла, в другата 2 легла и разтегателен диван. Другите си апартаменти даваше по 10лв на нощ. Ако се съберат повече хора,ще им излезе нощувката дори по-евтина отколкото на нас. Ние мислим сега да ходим втори път пак там със семейството на брат ми.

Моля те и аз, пусни тук координатите (телефон и имена) на този, а и на другите апартаменти, ако ги имаш!

Ние бяхме за 70лв на вечер, вярно, по-голям апартамент, с кухня, климатик, но пък не ни чистиха....

# 271
Момичета, не съм сигурна дали е допустимо да публикувам в темата координати - едно,че ще е реклама, второ,че това все пак е разпространение на лични данни. Намерих телефона на жената и сега ще разпратя ЛС на всички заинтересовани.
Другите апартаменти,които тя дава под наем,не съм видяла. Тя ми ги описа по телефон и ние избрахме един от трите съобразно изискванията си. Не мога да кажа нищо за другите квартири. Ще опитам и снимки да пусна до края на седмицата,но не обещавам поради технически затруднения.

# 272
Момичета, не съм сигурна дали е допустимо да публикувам в темата координати - едно,че ще е реклама, второ,че това все пак е разпространение на лични данни. Намерих телефона на жената и сега ще разпратя ЛС на всички заинтересовани.
Другите апартаменти,които тя дава под наем,не съм видяла. Тя ми ги описа по телефон и ние избрахме един от трите съобразно изискванията си. Не мога да кажа нищо за другите квартири. Ще опитам и снимки да пусна до края на седмицата,но не обещавам поради технически затруднения.

Благодаря ти!
Аз си мислех, че може би имаш онлайн оферта (нали Поморие си имат хубав туристически портал) и имах предвид нея да постнеш, но и така става!

# 273
  • София /Абсурдистан
Amelly може ли и на мен да изпратиш  bouquet

# 274
  • София
И аз се интересувам от офертата за Поморие Peace ако може и сайт Hug

# 275
Прочетох само първата и последната страница от темата, понеже ние прекархме чудесно на Черноморец за 450 лв без да се лишим от нищо необходимо за приятна почивка / 6 нощувки/ .
Бяхме в   къща за гости БЕЛ , луксозна къща, изключително чиста с любезни домакини, близо до централния плаж. Стаята ни беше голяма и също голяма баня с душ кабина и тераса с масичка и столове. За мен беше важно и това че терасата е обезопасена с висок  парапет та малчовците да не могат да се катерят и прескачат. Всичко е ново и направено с много вкус. Има много удобен гардероб със закачалки за всичките ни дрехи. В коридора ютия се ползвав безплатно.  Струваше 36 лв - 2 възрастни и 2 деца без климатик. Понеже бяхме в най-горещото време началото на август се наложи да доплатим за климатик още 5 лв. Къщата е с изолация и мисля че в поносимите жеги може и без климатик, но тогава времето беше необичайно задушно за черноморието.

Хранихме се по ресторантите - чудесна храна на ниски цени, особено обедните менюта. Подробно съм описала в темата за Черноморец. Има три плажа, от които на къмпинг Градина е най-добрият.
Била съм на Поморие няколко пъти, Черноморец ми харесва много повече. Може би и защото няма комари. Всички сме много привлекателни за тези кръвопиещи гадини и почивката за нас изключва тяхното присъствие.
Има още доста подробности заради които отново бих избрала Черономорец , особено ако вземеш прясна информация от момичетата във форума. Така разни рискове да попаднеш на калпави хазяи или места за хранене се свеждат до минумум.  
Amelly, може ли офертата за Поморие да я дадеш тук. все пак това е тема за Поморие и не виждам нищо нередно. Нали в интернет е пълно с информация и координати така или иначе.

# 276
Хм, ние спахме на отворени врати и прозоржи без комарници или пердета и нито 1 комар не ни обезспокои. Става дума за Поморие.

# 277
  • София
Момичета, кажете някакъв семемей хотел или къща за гости на човек горе долу по 10лв. налегло в Поморие?

# 278
# 279
Хм, ние спахме на отворени врати и прозоржи без комарници или пердета и нито 1 комар не ни обезспокои. Става дума за Поморие.

Зависи къде сте били. Близо до езерото е ад.

# 280
Да споделя и аз своите впечатления от Китен:
Избрах точно там, защото ми казаха, че е спокойно и плажа е подходящ за хлапета.
Спахме в семеен хотел за 10лв. на вечер. Понеже ползвахме стая с голяма спалня с дъщеричката, която е на 9г. - плащахме 20лв. Но леглото бе толкова голямо, че можеше и още един да спи Simple Smile. Стаята си имаше баня и WC към нея и беше доста луксозна, с голяма тераса с маса и столчета. За храната нямахме ядове - покрай нас заведения, кръчмички, денонощна баничарница, палачинки, торти..... абе само да плюскаш Simple Smile.
А плажа бе страхотен - водата топла като чай, чисто, приятно, плитко.....влизаш навътре, влизаш и 20м все ти е до коленете. Не се притеснявах да пускам детето и само.
Аз също бях приготвила повечко пари, но противно на очакванията - без да се лишаваме от нищо - за седмица 400лв. Може да звучи невероятно, но е факт. Накрая накупихме подаръци, сувенири, едно морско костюмче на малката.

Приятна почивка на всички, на които им предстои.

# 281
Телефон за контакти ще може ли? И дали сте били далече от плажа.

# 282
Писах ти на лична.
Да, близко е и до двата плажа. Просто на централна улица си, заобиколен от заведения, магазинчета, всичко ти е на една ръка разстояние. Но на "Атлиман" - беше голяма лудница, претъпкано, бяхме само първия ден. За това ходехме на Южния, там след като свърши зоната с платените чадъри, има свободно място колкото искаш. Ние слагахме чадъра точно на брега. Но ако не си с кола, да вървиш пеша, в жегата не е удобно. Някъде около 500м са, но с транспорт - не ги усещаш.

# 283
  • Русе/София
Здравейте.Понеже не мога да се справя с пускането на нова тема ще си задам въпроса тук.В старата тема in na   си предложи виличката на Черноморец.Искам да чуя и мнението на хората посетили вилата,защото аз не можах да се уредя,а смятам тази година да бъда от първите,запазили я.Така,че моля-кажете си мнението.

# 284
Тази година ми се струва, че темата ще е с друго заглавие newsm78
За 500лв. ми се струва почти невъзможно.Оглеждам и аз вече, но ми се ще да идем с двете щерки този път...

Общи условия

Активация на акаунт