Лято 2010 - къде на море с 500 лв.? - Тема 2

• 45 118
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
Редактирах,сега се виждат Peace

# 46
  • Ямбол
...
Аз резервирах тук http://www.namore.info/out.php?ID=5167
Може би ще се засечем с някой на морето Wink ще се радвам.
А след морето сме към  Родопите.До еко хотел Здравец.
С мен  Wink
Благодаря за линка, аз също резервирах там.
От предната тема четох, че ще сте там от 26-ти, ни е сме там от 20-ти до 30-ти и ще се засечем. Хареса ми къщата, обадих се днес и запазих тройна стая. Дано всичко е наред и да останем доволни.
В Равда съм била преди около 8 години и помня, че беше много приятно малко селце, но сега сигурно се е променило вече. Само помня, че плажът не беше много хубав, но ще видим.

# 47
  • Пловдив
И аз да попитам за Равда  Simple Smile .Пясъка на плажа как е,че имам спомени от едно време(лоши)?И с паркирането на автомобили как стои въпроса?
Още се колебая между Обзор и Равда  newsm78

Аз определено не бих се колебала между двете. Избирам веднага Обзор, без да се замисля.  Peace

# 48
  • София

[/quote]

Аз определено не бих се колебала между двете. Избирам веднага Обзор, без да се замисля.  Peace
[/quote]
Обзор ми харесва заради плажа,ама другото как е(храна,обстановка)...  Thinking
Равда ме печели с това,че е близо до Несебър,Поморие и Слънчев бряг за разходки.И квартирите са на прилични цени.

# 49
  • София
И аз се колебаех за Равда и Обзор, обаче брат ми ме разколеба за Равда, че нямало достатъчно голям плаж и било навалица, а за Обзор ме разколеба колежката ми, като каза, че плажа е много каменист. И затова от много чудене, пак ще сме в Приморско. Като ги почнах от Албена надолу, къде ли не гледах, но пак Перлата плажа надделя и така.

# 50
  • Пловдив
Извинявам се много, че трябва да опонирам на колежката ти, но плажа в Обзор е всичко друго, но не и каменист. Освен това е огромен, дълъг с километри, непренаселен. Има и страхотен парк за децата. Ето тук има доста снимки: http://www.mirela.bg/prodava-imoti/%D0%B3%D1%80-%D0%9E%D0%B1%D0% … 0-zxc19q1852.html
Имам и лични снимки, но съм ги заключила, който иска, да ми пише на ЛС.

# 51
  • София
И аз да попитам за Равда  Simple Smile .Пясъка на плажа как е,че имам спомени от едно време(лоши)?И с паркирането на автомобили как стои въпроса?
Още се колебая между Обзор и Равда  newsm78
Плажът на Равда е меко казано отвратителен, тесен, мръсен, и пълно с водорасли. За самото село все едно си на Китен, но с много повече автомобили, които карат като бесни.

# 52
  • Русе/София
В отговор на последните постове да кажа,че миналата година тръгнахме за Равда.След 5 часово обикаляне,палнахме колата и в Обзор.Просто е ужасно в Равда/лично мое и още на няколко човека мнение/.

# 53
Стига бе Mr. Green,що така я оплюхте тази Равда Laughing.Ние сме там тази година и обещавам да споделя впечатления.
А пък като питах за Равда,къде бяхте ааа Laughing
Аз имам една приятелка дето всяка година ходят в Равда.На нас ще ни е за първи път.

# 54
  • Пловдив
 Simple Smile

# 55
Току що се прибираме от Обзор,много хубаво градче,чисто ,подредено с невероятни паркове и забавления за децата.Плажа е огромен,дълъг и широк,въпреки многото туристи,не е пренаселен.Пълно е с руснаци,чехи и т.н.което лично мен не ми беше много приятно,но мисля ,че това е косура.Заслужава си да се види.Въпреки,че другата година със сигурност ще сме на Приморско,плажа Перла там е незаменим за мен.

# 56
  • The point of no return
И аз още не съм решила къде ще ходим newsm78

Благодаря на всички включващи се с мнения и отзиви bouquet

# 57
  • София
poli77 къде бяхте в Обзор?

# 58
  • Стара Загора
Момичета , как е времето  в Обзор ,че в понеделник заминаваме за там?

# 59
Да се включа и аз за Приморско. Чадър - 5 лв., шезлонг - 5лв. Аквапрарк - за възрастни цял ден - 21 лв., за деца над 90 см. /не гледат години, а височина  Shocked/ - 13 лв. Има опция след 14 часа - там цените са по-ниски, но не помня колко точно. По принцип там ходят гостите на Перлите - за тях е или безплатно, или на преференциални цени. И не за друго, ами всичко в аквапарка е много скъпо - кафето, сандвичите, сладоледите ... Присъединявам се към Благодаря, моля и ще помагам със съвети и инфо за Приморско.

Общи условия

Активация на акаунт