Лято 2010 - къде на море с 500 лв.? - Тема 2

• 45 125
  • 292
  •   1
Отговори
# 30
Бу - идея си нямам,честно.....
Преди да тръгна и аз бях хвърлила око на Кедър,ама ми се стори далеч от плажа newsm78
Да се разровя за карта на града?И още се чудя Албена и Приморско клуб по какъв начин са свързани/обединени?
Знам ли..да постна още малко снимки,искате ли?

П.П. Сега видях - между Приморско и Китен се намира клуба,не е в града всъщност

# 31
  • Враца
леле, бу, какво си оптимистка- и хладилник да взимаш Laughing
моят мъж и на количката даже се мръщи Joy

# 32
Бу,не сте ли вече на морето?
Моля Благодаря-давай снимки Simple Smile.
Всички мъже се мръщят на много багаж.И аз изнасям къщата като тръгна някъде Laughing.
Съпругът ми все казва,че за него място в колата не е останало Joy
Ама аз искам всичко да ми е подръка-знае ли се дали няма да потрябва Joy
Пък и тази година сме с една Тигра,че и теглич няма да закача ремарке Laughingнямам си на идея как ще събера всичко,та и ние да се качим.
Вали ли на морето бе хора?

# 33
  • София
Това с хладилника е съвсем нормално,даже аз не бих се чудила ,щом имам превоз Crazy.Миналата година в къмпинга една жена си беше донесла гардероба/не сгъваем ,а от плоскости/,мъжа й го сглоби и ....кеф.А словаците си носят миялните редовно....Бу, това лято съм решила и аз да изневеря на къмпинга ,чакам да споделиш как е ......в стаи Party/дано не бъркам ,че си къмпингарка Embarassed/
п.п. бунгала Кедър са в ММЦ Hug

# 34
- много е чисто в целия град
- това е в парка,над морето
- в двора на къщата
- над северния плаж - има заведения по цялата улица.
- пред общината
- на кея

Снимката от аватара ми е крайбрежната алея

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 12:50 от Моля,Благодаря!

# 35
  • До хладилника, който обичам
Само аз ли не виждам снимките на Моля, Благодаря!? Показва ми "resize your pictures" бла-бла вместо това.

Моля, Благодаря!, виж тази карта: http://primorskoclub.com/modules.php?name=hotels и кажи?

*smile*, не грешиш... но Смокини съвсем го ******* собствениците, а е абсурд да даваме толкова пари за хипермизерни условия, така че сме на други алтернативи, докато намерим приличен и не-скъп къмпинг, където да посадим караваната.

Моя мъж се мръщи при пренасянето напред-назад... но удобствата са си удобства. Знаех си, че трябва да инвестирам в малък акумулаторен хладилник Mr. Green

# 36
  • Хасково
аз да попитам веднага тогава Simple Smile.
Един ли е плажа или са повече?Този до центъра хубав ли е?Как е храната в заведенията,става ли за деца?В смисъл да не  солена,мазна или рециклирана Mr. Green.
Защо не ти хареса южниия плаж?Да си имам на идея поне.
Здравей
Три са плажовете - северен , централен и южен.  Най ми хареса централният
Храната е добра , има и сръбска кухня. Навсякъде има и обедни менюта на г/д добри цени. Става за деца , има паркове , гондола, надуваема  парзала, блъскащи колички.
Южният плаж не ми хареса защото беше тесен , имаше 4 реда с платени чадъри и малко свободно пространство. Иначе няма водорасли , водата е чиста Simple Smile
Според мен ако сте ходили във Китен , Равда ще ви хареса повече . По голямо е макар че е село, има много заведения, сергийки и е близко до Несебър и Слънчев бряг с автобус можеш да отидеш почти на 20-30 минути. До несебър е 1 лв а до Слънчев бряг мисля че 1.5 лв .
Ако има още нещо питайте
П.П. И хотела беше добър , нощувката за 2 човека беше 20 лв на стая Simple Smile

# 37
Благодаря за информацията Simple Smile
В Китен сме ходили-имат хубав плаж.Но за Равда нищо не знаех.
Ние ще сме в къща за гости със страхотна градина Simple Smile.
Аз виждам снимките.Голяма сладурана е малката.А и града изглежда добре.
Градината на къщата явно също е хубава.Ох, аз със тези градини-май най-вече тях гледам Laughing

# 38
Бу - направо си е друго място,да знаеш Hug
Ние бяхме в самия град. до църквата.

# 39
В Приморско ли има лятно кино,че нещо неможах да проследя постовете ?Embarassed

# 40
  • с/у ОколоМръсТното
Само аз ли не виждам снимките на Моля, Благодаря!? Показва ми "resize your pictures" бла-бла вместо това.

и аз виждам това...

# 41
  • София
И в Китен , и в Приморско има лятно кино Peace

# 42
  • До хладилника, който обичам
Утре ще ви кажа как стои въпроса с лятното кино в Приморско клуб, тогава Mr. Green (ако има нет).

# 43
Първите 5 минути си се виждаха снимките newsm78
Бре,да му се не види дано Close
В града Приморско има лятно кино,да Peace

# 44
  • София
И аз да попитам за Равда  Simple Smile .Пясъка на плажа как е,че имам спомени от едно време(лоши)?И с паркирането на автомобили как стои въпроса?
Още се колебая между Обзор и Равда  newsm78

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 12:53 от bubulina77

Общи условия

Активация на акаунт