Лято 2010 - къде на море с 500 лв.? - Тема 2

• 45 103
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
Ние също ще сме в Приморско август. Кой плаж е за предпочитане? Не става въпрос за свободна зона, а за такъв с чадърчета,шезлонгчета и хубави капанчета. Как е паркирането близо до плажа?Има ли свободни места? Има ли паркинги до плажа-какви са цените?  bouquet

# 61
  • София,
А всички виждате ли снимките на Благодаря моля, защото тези от втора страница аз не ги виждам newsm78
За Приморско и аквапарка аз като питах за места в хотлите Перла Бийч 1,2,3,и Перла Сънрайз ми казаха, че за децата имаме безплатно ползване на аквапарка Peace.
Аз исках пък да кажа че Обзора много ми го хвалеха, но хич не ми хареса, даже напротив Crossing Arms. Плажът - беше пълен кошмар, такава гъчкания, простотия и мръсотия за първи път виждам по морето. Незнам ЛМ Peace. Пред хотелите които са на плажа в Северната част си беше ОК, пясъкът се почистваше и обработваше с машини всяка сутрин, но в южната част, където беше предимно свободната зона беше ужас мръсно, пясъкът беше супер едър, почти като чакъл и колко беше мръсно, на едно място даже имаше една огромна дупка от която стърчаха някакви дървета, и го бяха оградили с лента Shocked, вместо да го изкоренят почистят и зарият. А на плажът пред хотелите непускаха ако не си от хотела.
Но ми направи впечатление и друго, че не става за малки деца - брегът е доста стръмен, има някакво странно подводно течение, което ужасно дърпа навътре, също в началото е доста дълбоко , след което след около трийсте метра навътре става изведнъж плитко, НО има много дупки, огромни като ями и както си ходиш изведнъж пропадаш. Незнам дали е така постоянно или просто от бурите се е получило, но за десет дни успяхме да се изкъпем само три пъти на спокойствие на зелено знаме, като единия от тях беше жълто и не пускаха с надуваеми, през останалото време беше ужас - едни високи двуметрови вълни, децата бяха много разочаровани и ги беше страх, като се има в предвид че са плувци и неизлизат почти от водата. А времето не ни е било лошо, и не е валяло, знам ли - аз обичам тихи и спокойни плажове, да няма вълни, пясъкът да е ситен и мек, да е чисто и да няма водорасли Mr. Green, то такова май вече никъде не остана, ама поне да си мечтаем нали Peace

# 62
Maлко офф,ама се чудя дали изобщо да тръгваме утре.То при това време.......
Как мислите?Има ли заминаващи тия дни?

# 63
  • София,
Току що в една от отчетните ни теми едно момиче писа от Созопол, каза че сутринта е ставало що годе за плаж, но следобед се е скапало времето и там, било ужасно и са се изнервили, чудят се какво да правят. Дано се оправи времето утре, а вие ако нямате резервация и мислите да резервирате на място може и да изчакате един два дни, те го дават и утре и в събота и неделя такова валежно, но поне по топло. Tired Дано се оправи пусто време, егати лятото, нали уж щеше да бъде страшно горещо и незнам си какво - тия синоптици са си яли ушите май........... Naughty

# 64
Искам да ви кажа,да не се плашите от времето,дават го само днес да е така студено.Отидохме на 1юли в Обзор и всичките дни сме ходили на плаж и сутрин и слетобед,времето беше супер и водата беше топла.В Обзор бяхме на квартира до плажа на 5 мин. от него у един полицай,стаята беше с 3 легла,телевизор,баня и хладилник,за цялата стая 30лв.

# 65
  • София
Maлко офф,ама се чудя дали изобщо да тръгваме утре.То при това време.......
Как мислите?Има ли заминаващи тия дни?

Ние ще тръгнеме въпреки гадното време  Confused ,Няма никакъв начин да си променяме отпуските.Надявам се да се оправи времето поне от понеделник  Praynig

# 66
Ние също ще сме в Приморско август. Кой плаж е за предпочитане? Не става въпрос за свободна зона, а за такъв с чадърчета,шезлонгчета и хубави капанчета. Как е паркирането близо до плажа?Има ли свободни места? Има ли паркинги до плажа-какви са цените?  bouquet

Южният плаж е за предпочитане и има приятни заведения.
Паркирането обаче е мисия невъзможна до плажа - фул са и малкото места.

Благодаря, моля ние май се засякохме с вас в къщата. Ние сме семейството с бебето  Wink

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 21:06 от Cantariny

# 67
  • Хасково
И аз да попитам за Равда  Simple Smile .Пясъка на плажа как е,че имам спомени от едно време(лоши)?И с паркирането на автомобили как стои въпроса?
Още се колебая между Обзор и Равда  newsm78
Плажът на Равда е меко казано отвратителен, тесен, мръсен, и пълно с водорасли. За самото село все едно си на Китен, но с много повече автомобили, които карат като бесни.

Не мисля точно така. Вярно тесен е , но не е мръстен ( южният ) и нямаше водорасли като на централният плаж.
Много по голямо от Китен е , има много повече заведения и хотели , а в китен преобладават квартирите.
Бих избрала Китен между Равда , по близко е до Несебър , по голямо , и има много красиви местенца за релакс с кравива гледка  Wink
А за колите който карат бесни , на мен пък ми направи впечатление че всички спират на пешеходните пътеки сравнение с Хасково

# 68
  • В.Търново
Искам да ви кажа,да не се плашите от времето,дават го само днес да е така студено.Отидохме на 1юли в Обзор и всичките дни сме ходили на плаж и сутрин и слетобед,времето беше супер и водата беше топла.В Обзор бяхме на квартира до плажа на 5 мин. от него у един полицай,стаята беше с 3 легла,телевизор,баня и хладилник,за цялата стая 30лв.

Дават го и утре такова времето,по-добре,ако имате възможност изчакайте 2-3 дни с пътуването до морето! Peace
за Варна- http://sinoptik.bg/?lid=100726050
за Бургас- http://sinoptik.bg/?lid=100732770

# 69
Много хубаво ,че споделяте личните си впечатления! Wink

Харесах си ап при Ани но до края на юли е зает  в Приморско:ooooh:

Във Варна вали,но го дават така тези дни,ще се оправи др.седмица

# 70
Кантарини,приятно ми е  bouquet
Да ти е жива и здрава сладурката!!!

# 71
Реших да погледна как стои ? с бунгалата #Crazy

Цените идват ,както на хотел.
В  к-с " Зора"  Обзор ,двойна стая за юли и август ми излиза ,като на хотел три звезди и то в  Созопол + закуска и басейн. newsm78 #Crazy

# 72
Хайде и аз тука все още в процеса на търсене  newsm78 .Накрая ако изобщо ще ходиме ще е на слука!
Привет,ronkis,какво стана с хотел "Бона Вита",изчетох цялата темичка и видях,че се беше насочила към него.Тъй като и аз съм в търсене на оферти за АI на по-достъпна цена се бях ориентирала към него,но ме притесняват мненията по форумите.Има ли нещо,което си разбрала за там,тъй като виждам,че явно си се отказала и продължаваш да търсиш?

# 73
Да ви следя за идеи, още не съм решила къде ще почиваме тази година.
Обичам не пренаселени курорти и плажове. Предложения   newsm78

# 74
[quote author=Tинa link=topic=510028.msg15692826#msg15692826 date=1278673700... Да ви следя за идеи, още не съм решила къде ще почиваме тази година.
Обичам не пренаселени курорти и плажове. Предложения   newsm78
[/quote]

Не знам какво разбираш под непренаселени, но това, което видях тази година във Варна е трагично. Много по-малко туристи, направо трагедия. Всички се надяват поне август да е силен. Представям си как е в по-малките курортни градове.

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 15:01 от argun

Общи условия

Активация на акаунт