Лято 2010 - къде на море с 500 лв.? - Тема 2

• 45 111
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
О, аз на Варна ходих до плажа тази година, колкото да си натопя краката. Не е хубав плажа там.
Не искам да сме нагъсто, не искам задължително да платя чадър, шезлонг, възглавничка и какво ли още не.
Не искам да преминават на 5 см от лицето ми хора между хавлиите.  Само това   Mr. Green

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 15:10 от Tинa

# 76

Не знам какво разбираш под непренаселени, но това, което видях тази година във Варна е трагично. Много по-малко туристи, направо трагедия. Всички се надяват поне август да е силен. Представям си как е в по-малките курортни градове.

Времето е много особено тази година, сутрин е хладно, следобед вали...никакво лято и изобщо не става за плаж.

# 77
  • при моите любими

В  к-с " Зора"  Обзор ,двойна стая за юли и август ми излиза ,като на хотел три звезди и то в  Созопол + закуска и басейн. newsm78 #Crazy

Някой конкретен хотел ли имаш предвид в Созопол, че аз точно там търся нещо.

# 78
Хайде и аз тука все още в процеса на търсене  newsm78 .Накрая ако изобщо ще ходиме ще е на слука!
Привет,ronkis,какво стана с хотел "Бона Вита",изчетох цялата темичка и видях,че се беше насочила към него.Тъй като и аз съм в търсене на оферти за АI на по-достъпна цена се бях ориентирала към него,но ме притесняват мненията по форумите.Има ли нещо,което си разбрала за там,тъй като виждам,че явно си се отказала и продължаваш да търсиш?

Току що в темата за Сл.бряг прочетох, че една мама е резервирала в "Амфора" на много достъпна цена, освен това хотелът си е направо в началото на Несебър, мен ако питаш /Това в случай , че не харесваш Сл.бряг

# 79
Да ви следя за идеи, още не съм решила къде ще почиваме тази година.
Обичам не пренаселени курорти и плажове. Предложения   newsm78
ами то нашите курорти не са стотици.броят им едва ли е повече от 50 пряко сили
за  не пренаселени плажове трябва да са просторни- обзор,албена.

# 80
  • русе
момичета не знам дали има от делна тема за приморско затова ще питам тук някой ходил ли е в ММЦ Приморско и какво представлява това селище ,плажът хубав ли е изобщо ще съм благодарна на всякакво инф

# 81
Mypi1975, ето ти тема за ММЦ Приморско.

Ние в понеделник заминаваме на Китен за седмица.Ако някой ще бъде по това време там да свирка.

# 82
  • русе
благодаря ти много

# 83
  • София
Mypi1975, ето ти тема за ММЦ Приморско.

Ние в понеделник заминаваме на Китен за седмица.Ако някой ще бъде по това време там да свирка.
Ние сега се върнахме. Вземете си нещо за комари защото е страшно  ooooh!

# 84
Някой пусна ли вече тази оферта - http://www.posoka.com/exkurzii_pochivki/excid_20176.phtml

# 85
  • София
Включвам се от хотел Шурелови в Приморско, от вчера сме тук, днес времето е ок за плаж, в хотела всичко си е както и миналата година, никаква промяна. Ако някой има въпроси, ще отговарям. Сякаш в Приморско няма толкова българи, колкото чехи и подобни от соц блока. Това са ми първите впечатления.

# 86
  • русе
някой да каже нещо за Бяла -цени ,плажа как е че нещо чувам лоши работи за него дали е вярно newsm78

# 87
  • София,
някой да каже нещо за Бяла -цени ,плажа как е че нещо чувам лоши работи за него дали е вярно newsm78
Там изобщо има ли плаж newsm78,  на мен ми се видя много малък и са един стръмни скалисти баири, града е далече от плажа, е има няколко хотела в близост, но май пак не са много близко newsm78

# 88
Там изобщо има ли плаж newsm78,  на мен ми се видя много малък и са един стръмни скалисти баири, града е далече от плажа, е има няколко хотела в близост, но май пак не са много близко newsm78
Това вярно ли е наистина,от 17 сме там,за първи път ми е никога не съм ходила в Бяла.Толкова ли е зле?

# 89
  • Враца
за бяла- по мои спомени като дете... преди много години Crazy,  плажът е малък и с едър пясък, на  ниско под високи скали / с труден достъп/, а водата е чиста, но дълбока.

Общи условия

Активация на акаунт