Движение на българските майки -ВИДИН работна тема 25

• 32 861
  • 277
  •   1
Отговори
# 165
ДООООБРЕ, ЧЕ НЕ СЪСИПАХТЕ СТИРОПОРЕНИТЕ ЧАШКИ!!!!! Mr. Green
Сериозно се замислям колко ли километри конци са това....колко лепило Ц200, салфетки, декупажна хартия....ПАНАМА  ooooh!  Определено не трябва да си съвсем сериозен, за да се подложиш на такава терапия, каквато сме приложили ние. Mr. Green
така е ,  bouquet на 01.11 не сте забравили ,че с учащите и ние празнуваме Будители на народната съвест

# 166
  • край Дунав
...Светле, ще яхна оная метла, да си мине всичко подред...току виж иначе някоя пакост ми се случи  Mr. Green

# 167
  • Canada

Shocked

Някъде Господ изсипал цяла торба с дарби, а на други (като мен) 2 леви ръце.

Децата от дома в Белоградчик са раздадени и Диди да чака препълнена поща с картички.
Светле, писах ти на скайпа, трябва ми малко уточнение.
И понеже последният път като говорихме спомена, че много от децата са изведени в защитени жилища да питам - възможно ли е пак да им изпратим картички или вече не поддържате връзка с тях?

# 168
  • край Дунав
Снежи, защитеното жилище си е в същаста сграда.  Grinning  Даже ни съсипаха прекрасната занималня-гордост!Светлето ще ти разкаже другите подробности  Peace

# 169
Снежи, защитеното жилище си е в същаста сграда.  Grinning  Даже ни съсипаха прекрасната занималня-гордост!Светлето ще ти разкаже другите подробности  Peace
можем да дадем и имената на децата от защитеното

# 170
  • Canada

Давай ги  Hug

# 171

Давай ги  Hug

понеделник   bouquet

# 172
Дне ссрещата бе повече от ползотворна , благодаря на всички ,които се отзоваха , набележихме и предстояща инициатива след Нова Година

днес се чух и с управителя на преходното жилище в Белоградчик , взех имената за Снежи ,пускам й ги

чухме се и днес с Ди !

Ди обичаме те , стискаме палци , безпроблемно раждане . Чакаме хубави новини от теб !

# 173
  • край Дунав
Аз предадох след срещата ни паричките дза дарението на момичето от ПГАЗ-чакаме все добри новини  Peace
Ди-няма страшно-давай го това бебе най-после, че да си намерим повод за прануване!!!!!!

# 174
Чакам с нетърпение новината, че видинската група се е увеличила с още един член! Heart Eyes
Ако има нужда от нещо, аз съм си тук, имайте ме предвид! Hug

# 175
  • край Дунав
Розовите букви-винаги готови да помагат!   bouquet

# 176
  • край Дунав
 newsm44   newsm68  Имаме пореда покана за конкурс от лъбимите ПББ ООООООООООБичаме ги!!!!!!
.....формулярите-при мен!  Naughty  
Имаме и готова програмата на семинарите с децата от Белоградчик! те ще са в интервал 22.11-8.12 2010-ще има нужда от наше присъствие
Понеже нищо не пишем-определям дата за еднодневен коледен базар тук-17-ти декември-събота!!!Промяна на датата-само в краен случай!  Naughty

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 14:13 от skorpion

# 177
преходното жилище господин Николов , подоворихме си с него ,имам да ви разкажа , NO kato se vidin na stestata

Честит рожден ден на Диди !
Мила Диди , да си жива и здрава! Весел празник !

# 178
Честит Рожден Ден, Диди !!! Ден, пълен с чудеса и много танци довечера  newsm59  bigdance2 Tada  bigdance2

Да изтеглим датата за базара с един- два дни, т.е да не е събота, че тогава се чудя накъде да се разкъсам. Предлагам четвъртък и петък или и двата дни, т.е. 15 и 16 декември.

# 179
и аз съм -ЗА

Общи условия

Активация на акаунт