Движение на българските майки -ВИДИН работна тема 25

• 32 861
  • 277
  •   1
Отговори
# 180
децата от Белоградчик имат нужда от пижами

утре ще обявим официалните дати и цел на Коледния благотворителен базар 2010

# 181
Хайде и тук, и от мен...
Честит рожден ден, Диди! Бъди жива и здрава, усмихната, обичана, обичаща и много, много щастлива!!! Heart Eyes  bouquet

# 182
  • край Дунав
Вие си знаете колко много Ви обичам!
Съгласна съм с промяната на датата и без това през седмицата е по-добре  Peace

# 183
  • Sofia - TelAviv
Диде, неоткриваема си.......................... нема да те търся за работа не се притеснявай  hahaha
Исках само да те поздравя с РД, да ти пожелая винаги да си толкова енергична и пълна с идеи и около теб да има все повече добри хора, които да ти прихващат вирусите   bouquet   bouquet   bouquet

# 184
Момичета, искам да ви помоля да обсъждате идеите и творенията си за базара и в тази тема  Praynig
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=532626.0

# 185
Момичета, искам да ви помоля да обсъждате идеите и творенията си за базара и в тази тема  Praynig
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=532626.0

ok ,Верченце!

А какво виждат очите ми , имаш линийка , чууууудесна !Браво , мила ми ,Верче .Радвам се за вас !

децата от преходно жилище в Белоградчик искат да направим общ базар с тях там на място. За целта в близките дни се очертава пътуване до там , за да уточним какво ще изработват те .Следобяд и датата с тях ще е ясна

на мен са ми необходими парчета платове червени , карирани , зелени ,кафяви ... кой каквото има

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 12:38 от AnMary

# 186
  • край Дунав
 Hug  Верке, как можа да си траеш по телефона бе! Бравос! Увеличаваме се!
Кари, поръсих се с пепел вече!  Embarassed
Светле, ще си скъсаме шортите, ама ще имаш цветни парцалки......
Аз съм се облепила отвсякъде  Crazy
освен децата от Б-чик и деца от ПГ"Асен Златаров" ще помагат-занесла съм куп материал, показала съм и тези дни ще уточним още малко подробности!

# 187
Теди  -ММКа - имааааа бебеееееее Божидар !!

Да за живи и здрави и двамата !

Видинската група те обича , Тедиииии !

# 188
  • край Дунав
  bouquet  Теди, обичаме те!

# 189

официална обява

Тази година традиционният благотоворителен  Коледен базар на Движение на българските майки на група Видин  ще се проведе както следва

на 15,16,17,18 декември във Видин на Търговската улица и МОЛ Видин ,
 на 19 декември в Белоградчик .
Във Видин наши съмишленици и първи помощници  ще са децата от Професионална гимназия  Асен Златаров ,
в Белоградчик нашите джудженца ще са децата  от Защитено Жилище Белоградчик

Тази година ще събираме средства

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 16:36 от lorys

# 190
  • край Дунав
....... Mr. Green  да продължа мисълта на Светла, че е отишла нанякъде  hahaha   
..средства за пижамки, чехли, бельо и др. необходими неща за децата от описаните по-горе институции, както и ще подкрепим при нужда соц. слаби деца от ПГАЗ  Peace

# 191
....... Mr. Green  да продължа мисълта на Светла, че е отишла нанякъде  hahaha   
..средства за пижамки, чехли, бельо и др. необходими неща за децата от описаните по-горе институции, както и ще подкрепим при нужда соц. слаби деца от ПГАЗ  Peace

наложи се да изляза от нас ,и тъкмо мислех да довърша ,а ти си го направила   bouquet  bouquet

амо това е ,старта е поставен.Остава джуджетата да работят неуморно!

# 192
да обобщим така

Коледен благотворителен  базар на Движение на българските майки - Видин  ще се проведе :

на 15-18 .12 във Видин на Търговската улица и МОЛ Видин ,
 на 19.12 в Белоградчик .
Във Видин наши  първи помощници  ще са децата от ПГ  Асен Златаров ,
в Белоградчик нашите джудженца ще са децата  от ЗЖ Белоградчик
Събраните средства ще изразходим за закупуване на пижами ,бельо ,чорапи на децата от ЗЖ Белоградчик  И ДДРЛГ Белоградчик ,също така за организиране на Коледни тържества и  подаръци .
Както вече 4 години ние работим за разширяване на социалния кръгозор на децата като ги извеждаме на екскурзии ,театрални постановки ,концерти , работилници ,така и сега ще продължим традицията за да бъдем полезни на децата и тяхното израстване

ако имате някакви забележки ,допълвайте ,за да мога да го обобщя и в да га пусна на медийте

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 17:08 от lorys

# 193
То за мен за допълване не остана, съгласна с датите и дали да не вземем да се видим тази седмица, че миналата пропуснахме и нещо ми е търсене Grinning

# 194
Е, чудесно.....само трябва да поработим малко,че време няма... Wink

Общи условия

Активация на акаунт