Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 26

• 29 445
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • пловдив
ПП. Дайте предложение за дата на празненството? Нека само да е последната седмица на месеца, за да имаме време за подготовка.
Ако е на 29 01 мога да присъствам след 17ч /до 16 съм на работа/, ако е в неделя 30.01 нямам ограничение за време /поне засега /

# 556
А за подаръците - не ги ли определяхме ние вече newsm78 Нали нямаше да изпълняваме желания Shocked
А за МОЛ-а си е супер новина.Жалкото е ,че дядо ми ни напусна и няма да имаме още две ръчички в помощ. Sad
Ами казвайте какво да сучим и вързваме Simple Smile

# 557
  • на правилното място, в точното време
Ани, отлага се пътуването за сега. Ако се наложи втори път идване, ще звънна  Hug

# 558
  • Пловдив
Вярче, подаръците ще ги определяме ние. Списъка ще е само с имената и годините на рождениците.

# 559
  • Пловдив
Много се радвам, че Мола ще ни подкрепи инициативата и този път  newsm10
За рожденния ден предлагам да ползваме част от подаръците, които ни изпратиха от София, аз за съжаление ще съм извън страната и няма да мога да се включа за тържеството Tired

# 560
Това за отличниците много хубаво, колко са на брой приблизително?
Да помисля нещо хубаво и различно да направим.

# 561
Много се радвам за МОЛ-а. Ани да ни даде напътствия как да сътворим  красиви мартенички, че време не остана. В края на месеца за рожденния ден и аз мога да се включа. големия син и той има желание да е DJ ако има нужда.
А за тази баница как ме е яд, че не съм я опитала. Като ви слушам ми се увеличи слюнкоотделянето.

# 562
  • Пловдив
Ходенето до Асеновград ще е в събота. Сутринта nell26 ще дойде от София и ще отидем до склада на Рънърс да вземем маратонките. За това ако има някой свободен с кола да се включи, нека се обади  Hug След това ще надпишем кутиите и ще ги занесем на децата. Ще гледаме към 12-12.30ч. да сме там, за да хи хванем в столовата на обяд. Ще вземем и почерпка, да си хапнат нещо за десерт.

# 563
  • Пловдив
Ето списъка с рождениците:

МЕСЕЦ  НОЕМВРИ

1.Момче на 7 год.
 2. Момиче на 11год.
3. Момиче на 11год.
4.Момче на 14год.
5.Момиче на 14год.
6.Момиче на 16год.
7.Момче на 21год.

МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ

1. Момиче на 6год.

Давайте предложения за дата на празненството, за да звънна в хотела да запазя залата. За сега само Ани е предложила - 29.01. от 17ч. и 30.01. през деня. Второто ми се струва по разумно, тъй като не знам след 17ч., дали ще можем да изведем децата от дома.

пп. За събота има ли свободен с кола?

# 564
  • пловдив
За събота нашата кола е както обикновенно заета  Twisted Evil Мили при мен има оставени няколко кутии с вафли /не съм ги броила но са към стотина/, дай някаква идея, кога мога да мина да ти ги оставя за събота или на теб ако ти е удобно след работа да минеш да ги вземеш, че с моето работно време....  Crossing Arms

# 565
  • Пловдив
Корегирам списъка с рождениците, като добавям и тези от януари:

МЕСЕЦ  НОЕМВРИ

1.Момче на 7 год.
 2. Момиче на 11год.
3. Момиче на 11год.
4.Момче на 14год.
5.Момиче на 14год.
6.Момиче на 16год.
7.Момче на 21год.

МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ

1. Момиче на 6год.

МЕСЕЦ ЯНУАРИ

1. Момче на 18год.
2. Момиче на 22год.

# 566
И аз смятам че 30/01 през деня е по-добре (поне за мен е по вероятно да се освободя).
Ще направя всичко възможно да присъствам  Peace

За събота аз няма да мога.

( Мили имате от мен 50 лв. за подаръци.)

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 18:22 от mamakiki

# 567
Ако нямате против ,ще пратя Милен за събота.Но ще е само превоз,не разчитайте за присъствие.
Иначе аз се включвам за подарък за момиче 6г  или / и / момче 7г,ако не се намерят достатъчно хора.
Шефке,адаша чака нареждане Mr. Green Включете му само едно кафенце за почерпка Laughing

# 568
аз ще взема момиче на 16 години, само ме ориентирайте какво взимате напоследък, че нали ме нямаше доста време
козметика, дрехи, какво?

# 569
  • Пловдив
ВяраВики, ако никой друг няма свободен за събота, помощта на адаша ще е безценна, че 45бр. кутии имат се надписван и да се натоварят.  Hug

Каспър, каквото вземеш не се притеснявай Hug
Другият вариант е ако искате да съберем пари и да отидем заедно да купим всички подаръци.

И аз смятам че 30/01 през деня е по-добре (поне за мен е по вероятно да се освободя).
Ще направя всичко възможно да присъствам  Peace

За сега има болшинство за тази дата, така че е фиксираме и утре ще звънна в хотела да попитам дали може да резервираме.

Общи условия

Активация на акаунт