Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 26

• 29 430
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
А и при мен има едни чудесни турски кори от мамаКики, от мен баницата. За това по бързо решавайте, че корите ще мухлясат. Hug

# 541
  • Пловдив
За събота 17ч при Ани аз ще мога, хайде да се преброим  Rolling Eyes
Кики, кажи на мъжът ти, че  съботата е ден на бащата и му връчи   Mr. Green

# 542
Ами Ани затваряй кръчмата за женско парти Mr. GreenНека все пак Ани си каже тежката дума.Иначе аз си ви каня в 17ч при Ани LaughingАз идвам пък който не дойде губи.

# 543
Ааа, ще му ги връча и още как... няма да изтърва баницата я   Laughing

# 544
  • пловдив
моя милост, mamakiki, ВяраВики, violenza, mili.m до тук 5 броя , има минимален кворум - записвам ви в тефтера  Mr. Green  часът 17 ли остава, ако не ви пречат белите ми дрехи, може да стартираме и по рано, примерно в 16, да няма сърдити половинки по домовете за вечерната наздравица  Joy

# 545
аз трябва да се върна в града някъде къмто 17 ч, така че ако съм навреме - ще дойда

# 546
Мамакики,баницата беше супер,а за отсъствието си наказана с нова доза кори Mr. Green

# 547
Извинявам се за отсъствието  Tired    (денят на бащата не можа да се състои  Crossing Arms)

Ще си изтърпя наказанието, няма как  Simple Smile

bouquet

# 548
  • на правилното място, в точното време
 Миленка,  Hug когато мога, съм насреща. Важното е децата да имат причина да се зарадват. Heart Eyes
От вашите баници чак тук се размириса.   food002 Да взема да мина и аз на баница ли???
В сряда съм при вас, доколкото разбрах до Окръжна болница ще водя една майка с детенцето й за ЯМР. Часа й е за 15,45, но май ще правят доста изследвания. Не се ориентирам къде ще съм, но ако някой има желание и време, да ме светне да мръдна за по кафе.
За майчето, което ще ражда февруари , май беше  newsm78 съм насреща, свиркайте, да пращам каквото не съберете. Дони,  Heart Eyes пак ще е командирована.

# 549
да, баницата беше много вкусна!  Simple Smile

# 550
  • Пловдив
Е, мерси, мерси, пак ще ви направя Hug Само Анито да каже кога ще ни приеме пак при нея. Сестра ми ни е взела една чанта с ширити за мартеници, така че ще запретваме ръкави.

И малко отчет за срещата. Бяхме аз, Ани, Доника, Вяра и Каспър. Освен че хапнахме, взехме и няколко решения.
Плануваме рожден ден в Асеновград за края на месец януари. Тогава ще раздадем и наградите за тримесечието.
За Калофер ще купим пижама и бельо за всяко дете. Ще предоставим и събраните пари по проекта Стъпка на пред. След съгласуване с директорката, ще решим как точно ще бъдат изразходени средствата и ще дадем пълен отчет.

# 551
И среща и баница да изпусна.....живота е несправедлив! Дано скоро има нова среща,че и пари имам да давам.

# 552
ДОМ ЗА МЕДИКО-СОЦИАЛНИ ГРИЖИ ЗА ДЕЦА
Пловдив, ул. Г.С.Раковски 13

032/622 733 ‎

за карта:
http://maps.google.bg/maps/place?rlz=1T4ADBS_enBG331&um=1&am … 50699943728453707

Много благодаря за адреса  Hug

# 553
  • пловдив
На срещата имаше предложение подаръците да се накупят общо. Събираме паричките от който иска да участва с подарък, добавяме сумата която не достига и някой по желание отива и купува.mili.m все пак като получиш списъка от директорката пусни бройчица и възраст да се ориентираме.
Silvana i Eva нямаме ограничения за броя на срещите, а като има и парички за получаване... Mr. Green  само казвате и пак се събираме  Wink
ФЕЙщица през седмицата ми е трудно кафето след 16ч, иначе с удоволствие, но ако имаш нужда и мога да помогна, знаеш ми телефона  Peace
...В сряда съм при вас, доколкото разбрах до Окръжна болница ще водя една майка с детенцето й за ЯМР...

дано не е нещо сериозно  Praynig

# 554
  • Пловдив
Днес се запознах с nell26 . Дойде специално от София за да се включи с дарение. Ще купи маратонки за всички деца от Асеновград. Ходихме до Рънърс и ги поръчахме. Като ги приготвят, ще дойде да ги вземем и ще отидем заедно да ги раздадем на децата. Ще пиша допълнително датата, за да може ако иска някой да дойде да се включи.nell26 ,   bouquet

Списъка с рождениците още не съм го получила. Чакам директорката да ми го изпрати. Днес се чухме с нея. Пое ангажимент. Също ще направят списък и за отличниците на срока.

ПП. Дайте предложение за дата на празненството? Нека само да е последната седмица на месеца, за да имаме време за подготовка.

пп. Още малко да забравя. ooooh! Каспър е говорила с управителката на МОЛ-Пловдив. Имаме зелена светлина за Мартенския базар, който както се знае тази година ще е под мотото"Стъпка на пред". Средствата ще са изцяло предназначени по тази програма и ще бъдат предоставени за дома в гр. Калофер. Така че мили мами, запрятайте ръкави да направим най-хубавите мартенички тази година. Hug

Общи условия

Активация на акаунт