Да, наистина си мисля, колко ще е хубаво детенцето да отиде на разходка, на сладкарница, на кино, но.... това, което ме притеснява е завръщането обратно. От множеството мнения на психолози, които изчетох, травмите за детето са доста болезнени. Трябва и да си отговориш на въпроса - Докога? Месец, два, година.... колко дълго ще можеш да го правиш, защото един път почувствало твоето желание да бъдеш с него, детето с вълнение ще очаква следващата среща и ако тя не се състои, дали ще разбере причината, че ти нямаш възможност или ще приеме, че за пореден път е изхвърлено

Посещавала съм институции, в които са настанени деца. Радват се на всяко внимание, обичат да разказват, да се похвалят , да се оплачат.... като абсолютно всяко дете. Когато изслушаш обаче повечето, когато си поиграеш с повечето, вероятността някое дете да се почувства пренебрегнато е много по малка, затова и лично моя съвет е да говориш с директора за такъв вид посещения. Времето на заключените врати и високите огради за щастие отмина, особенно при по големите деца от 7 до 18г и не мисля, че директора на който и да е дом би ти отказал разговор и разяснение на процедурите

давайте предложения
, днес взех 9 кутии с подаръци за деца от социално слаби семейства, козметика за бебето на Христина и подаръци за Наско
За събота в 17ч как сте?
да помислим с какво предложение ще се обаждаме в Колофер за оползотворяване на паричките от аксесоарите...