Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 26

• 29 459
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Ох, от доста време не ми остава време да пиша- кой болен, кой с растящи зъби, направо подлудях.
Сега стигнах до компа за няколко минутки.
Първо поздравления за всичко свършено до тук на всички всеотдайни момичета   bouquet    bouquet
При мен са дрехите и обувките от meri 68 и играчки от Роси. Ще се постарая другата неделя да се дотътря до склада, да ги оставя и да ви видя. Ще се включа за ЧРД в Асеновград с малка сума за почерпката.  За присъствие ми е много сложно с тоя дребосък, прилепен денонощно до мен, но ....... има време, ще се отлепи някога надявам се.

# 586
Аааааааа,такива да ги нямаме.Казах само кафе че може Laughing.Ами да не ми го бяхте връщали Mr. Green
За сега съм на линия и за двете дати,като има вероятност на едната да сме извън града,но зависи дали ще ни поканят първо #2gunfire

# 587
Момичета , бих ли могла с нещо да ви бъда полезна?  Мога да отделям през седмицата малко време.

# 588
  • Пловдив

Доника, честит имен ден! Желая ти цялото щастие на земята за теб и твоето семейство!

Весел празник!

# 589
  bouquet Честит имен ден  на всички именници!!!    bouquet

За двете дати съм свободна /23 и 30.01/.  Не искам да ми се пишат отсъствия от Ани. За съжаление само ние се стряскаме, но не и учениците.  Mr. Green

# 590
  • Пловдив
Благодаря за пожеланията Hug
За неделята се записвам с присъствие, само да оздравеем до тогава, че грипа ни тръшна с децата  ooooh!

# 591
Фантомче - да казваме часа,че то от нас зависи,кога ще врътнем ключа Mr. Green

# 592
  • пловдив
Предлагам 11ч , никаква храна, че вместо да работим пак ще се разсейваме  Mr. Green  а имаме доста работа  Peace

Хайде момичета, смилете се и направете малко по малък размер на съобщението за мартенския базар. Програмката ми не работи, а аз съм толкова боса, че не мога да си я изтрия и кача нова  ooooh! С този размер, не мога да си пусна съобщението  Sad

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 17:10 от antom

# 593
И аз съм боса по нета.Но в неделя се облечете малко че го дават застудяване.

# 594
Привет момичета Hug
и за мен е останал подарък - номер 4.Момче на 14год.
Ще присъствам и на рожденния ден.

# 595
И аз ще присъствам в неделя и на Рождения Ден.....Имам една кола дрехи,но няма да ги нося в склада,а направо в дома на 30-ти.

# 596
  • пловдив
Гледам компанийката за бригада в неделя се заформи, а часът 11 остава ли  newsm78 Ако никой не го оспорва да го фиксираме. Който не знае мястото на "склада" да си признава за да му пусна адресче  Peace

# 597
Лично аз нямам нищо против часа. Да се залавяме за работа smile3508

# 598
  • Пловдив
Гледам компанийката за бригада в неделя се заформи, а часът 11 остава ли  newsm78 Ако никой не го оспорва да го фиксираме. Който не знае мястото на "склада" да си признава за да му пусна адресче  Peace

Ани, пусни едно на мен. Дано оцелея до неделя, че нещо се опитвам да се разболявам......

# 599
Хайде до неделя 11ч.не много наядени - че пълен чувал на две се не свива Laughing и не много гладни - че да не приритвате за ядене и да не работите Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт