Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 26

• 29 470
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Щом няма да има ядене, аз няма да дойда  Crossing Arms
Момичета, да напомня, че в Беломорски има още багаж, ако може някой да се организира да го вземе когато ви е удобно, ще е супер. А при Петър в новия магазин има една торба с шалове и шапки, на които има опасност да им изпуснем сезона, та ... Миленче, ти си човекът, магазинът е точно до вас  Laughing

# 601
Бистре,Мили може би ще ни изненада в гръб с някоя тава баница Mr. Green
Таня / Джони / вчера донесе бельото за Калофер.Специални благодарности отново   bouquet

# 602
http://fdbm.org/site2/content/view/603/2/lang,bg/
 Peace
Качила съм инфото навсякъде - сайта, фейсбук и тн, съжалявам, че сте се сблъскали с подобна злоупотреба, изключително неприятно е. Постарайте се, да разпространите инфото из Пловдив максимално. Ако нещата загрубеят, ще пуснем и прес инфо до медии, но за сега май не е нужно а и ни трябва поне име на жената, за да я пуснем и в полицията.

# 603
  • sofia
http://fdbm.org/site2/content/view/603/2/lang,bg/
 Peace
Качила съм инфото навсякъде - сайта, фейсбук и тн, съжалявам, че сте се сблъскали с подобна злоупотреба, изключително неприятно е. Постарайте се, да разпространите инфото из Пловдив максимално. Ако нещата загрубеят, ще пуснем и прес инфо до медии, но за сега май не е нужно а и ни трябва поне име на жената, за да я пуснем и в полицията.

Да,много е важно и ако може да се "приклещи " въпросната особа  #Cussing out
Бистре,дали някои комшии на майка ти или самата тя не могат да помогнат newsm78

# 604
  • пловдив
Ох, lavender само да ми падне, здраво приклещване ще стане  Twisted Evil Непрекъснато повтарям на всички мои приятели и познати, че докато не видят лична карта и не запишат данни, пари да не дават. Вече съм се сблъсквала с няколко персони от различни "фондации" които все нямат лична карта в себе си.... или показват ксерос копие на документ...
Момичета благодаря за съдействието  Hug

# 605
  • Пловдив
Говорих с майка ми. Оказа се, че жената се подвизава на Главната улица, а не в Беломорски. Майка ми я е запомнила по физиономия и я е засичала няколко пъти (защо не ми е казала и тя не знае, забравила била Rolling Eyes) Разпространете информацията, може пък някой да я засече.

# 606
  • Пловдив
Привет момичета. Бързам да ви кажа, че вече имаме имената на наградените деца. Имаме и 5 деца които заслужават поощрение с предметна награда. Дайте предложение какво да им купим. На мен ми хрумна нещо от рода на хубави несесери или нещо друго за училище. Какво ще кажете?

# 607
Ох, lavender само да ми падне, здраво приклещване ще стане  Twisted Evil Непрекъснато повтарям на всички мои приятели и познати, че докато не видят лична карта и не запишат данни, пари да не дават. Вече съм се сблъсквала с няколко персони от различни "фондации" които все нямат лична карта в себе си.... или показват ксерос копие на документ...
Момичета благодаря за съдействието  Hug
Следващите 2 седмици всеки ден ще съм на Главната. Мога да ви сигнализирам ако се появи в Халите или по други магазини на ул. "Р. Даскалов". Но се опасявам, че докато се задвижат нещата - да се обади някой в полицията, а пък  дежурния полицай да изпрати, този, който е в района, при положение, че не е зает с др, случай- тя ще е далеч, далеч. / също като с джебчииките по Главната. Продавачките ги хващат да крадат от клиенти, полицаите ги пускат/.
Единствено което мога да направя е, ако се появи да я заключа в някой от моите магазини. А после?   Чакам съвет.

# 608
  • пловдив
meri 68 на първа страница е телефона на координатора за Пловдив, но Мили покрай работата си много пътува извън града.  Естественно първо трябва да се звъни в полицията, но е добре да звъннеш и на някой от ДБМ. Звъни на който откриеш  , а те ако нямат възможност за бърза реакция ще звънят на някой от нас - агентурата под прикритие  Mr. Green Ако не успееш да я заключиш, пробвай поне едно фото да и щракнеш с телефончето, за да знаем кой търсим , че за сега не разполагаме с портрет  Wink
Благодаря ти за желанието да помогнеш  Hug

Фондация "Движение на българските майки" - гр. Пловдив - координатор: Милена Тодорова -         0899 858 881
Доброволци:
Вяра Илчевска /ВяраВики/, тел. 0887310103
Росина/ mom4i /, тел. 0889650530
Поля  Спасова/Каспър/, тел.0887767054
Бистра Кутлева/bugaboo /,тел.0888735131
Доника

# 609
Ани,аз предлагам ти да бъдеш като един Фантом. #2gunfire
Между другото ,кой сезон на "От местопрестъплението? гледаш Laughing
Стига шегички,това вместо честит първи сняг за тази година Simple Smile
Аз днес съм по доктори,но честно казано освен едно фото,нямам идея какво друго можем да направим newsm78
Положението е деликатно.Да не стане после ,че сме я отвлекли и заключили и т.н....

# 610
Миленче, колко са големи децата за поощрителните награди, за да имаме в предвид на какво ще се зарадват. Аз имам и няколко парфюма за подарък, ако са по-големи.

# 611
  • Пловдив
Миленче, колко са големи децата за поощрителните награди, за да имаме в предвид на какво ще се зарадват. Аз имам и няколко парфюма за подарък, ако са по-големи.

Едно момче на 7г.
 Едно момиче на 11г.
Две момичета на 14г.
Едно момиче на 18г.

# 612
  • пловдив
Мисля, че в склада имаше останали чисто нови парфюмчета, покрай томболата, които можем да ползваме за поощрителните награди, ще се опитам до ден - два да проверя и ще пиша колко и какви са.
Мили нали в началото на учебната година децата получиха подаръци с учебни помагала, а не съм убедена и че са свършили голямата пратка от София, затова и си мисля, че е по добре поощрителните награди да не са свързани с училище  Thinking но да си кажат и другите  Peace

# 613
  • Пловдив
Аз само предложих да е нещо свързано с училище, естествено не е задължително. По принцип моите деца когато ги награждават по математически, литературни и подобни състезания или успехи свързани с училище, винаги наградите са от този род - книги, учебни помагала, несесери, химикали, папки, раници и подобни. Към тях може да се добави сувенир, парфюм, дезодорант или друго.
Ани, виж какво има в склада и пиши, Киро също каза че има парфюмчета и да видим какво още ще трябва.

# 614
И аз имам 2 к-т парфюми.А като знам как са учебно настроени...
Днес имах среща с Люси - директорката на Калофер.Предадох и бельото от коледния базар и говорихме за проекта."Отличници" ще и е трудно да намери,та ще мисли за курс,подредена стая и т.п.Като е готова ще ми се обади.
В петък ще идва пак и ако име време ще мине да и дам някоя тиква,която в неделя забравих да натоваря.

Общи условия

Активация на акаунт