Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 26

• 29 475
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • на правилното място, в точното време
Мога да се включа с несесри / учебни, пълни/ за децата до 14 години. За 18 годишното момиче едва ли ще е удачно. Ако прецените - насреща съм! Ще ви следя, ако мога и с друго да се включа.  Peace
Едно момиче е пуснало тема, за жена от Пл, пускам линк, ако имате възможност да се свържете за повече подробности.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=559271.0

# 616
Момичета, искам да ви кажа, че днес бях настроена за лов на "измамничка", но същата не се появи. Известила съм по-голямата част от магазините на Главната и в  тях персонала знае какво да прави, ако се появи въпросната личност. Желая на всички ви приятна вечер!!!! Stop

# 617
  • Пловдив
ФЕЙщица, ако можеш да изпратиш нещо до петък ще е супер Hug
Нека в събота сутринта всеки да донесе каквото има и ще комплектуваме нещата за децата.

meri 68, добре ще е да е засечете поне една снимка да и направите. Благодаря ти за съдействието  bouquet

# 618
  • пловдив
В склада има 3 дезодоранта и един парфюм /всички са дамски/  Има едино герданче, комплект обици и пръстен - нови и могат да се дадат на 18 г. момиче. Но да ви кажа идеята на Мили за книга ми харесва. Вярно, че много не си падат по четенето, но нали наградата е точно за постигнати резултати в училище. Хем няма да е нещо за учене, хем .... и като има и екстра като парфюмче... Знам ли  Thinking
ФЕЙщица  Hug честита ти годишнина   bouquet
meri 68 и аз вчера се поразкарах по главната, но както и писах мисля във Фейса- жената знае за движението или от този форум или от фейса или познава някоя наша близка която с най добри чувства е разказвала... и по всяка вероятност вече знае че е издирвана. Това ме кара да се надявам, че ще спре  Praynig

# 619
Само да се появи въпросната госпожа. Цяла фотосесия ще и спретна. Очаквам я с "нетърпение". #2gunfire

# 620
  • Пловдив
ФЕЙщица, току що говорихме по телефона, а не каза че имаш празник. Честито и от мен!    bouquet Пращам ти адреса на Лс.

Аз имам нова книга подходяща за 7 годишното дете. Нека в неделя всеки да донесе каквото има и ще опаковаме по нещо за всяко дете.

# 621
Добре, аз ще донеса парфюмчетата в събота и ще видя за интересна книжка за 14 или 18 годишно момиче. До събота    Wink

# 622
В неделя ви пращам тежката артилерия Милен Laughing Аз ще огранича малко неспешните срещи.
Иначе утре с Роси сме в Мола за мартенския базар.
Антомче - сега ти разглеждах  отново красотите и се чудех - дали да не сложим някоя на мартенсия базар newsm78

# 623
  • Пловдив, но иначе от Бургас
Бистре, ще ти звънна да се разберем за дрехите от Беломорски, между другото при мен вече има място за багаж - имаме си гараж, така че, на някой ако му е неудобен склада... да се обажда
  както писа Вяра, утре се уговорих с Павлина да се видим и да се разберем за стипендиите за Калофер

ох, толкова сте изписали докато ме нямаше,  за кога са тези награди, да взема от печатницата на моите приятели разни неща, но не мога тази седмица, ако не е късно понеделник/вторник?

# 624
  • на правилното място, в точното време
http://s56.radikal.ru/i151/0903/08/e198f1146a9b.jpg  наздраве

Благодаря, момичета! Ани ме издаде, но повода наистина е страхотен! Пожелавам същото на всички - 20 години с един невероятен мъж! Heart Eyes

Миленка, приготвих несесерите, ще сложа още нещо, както прецените на място.  Peace

# 625
  • Пловдив
ФЕЙщица, благодаря ти  bouquet И още веднъж честит празник  bouquet Пожелавам ти още няколко по 20  bouquet
Купих книги за децата с паричните награди. Подбрала съм ги забавни, тийн книги. Ще ги сложа в опаковъчни торбички заедно с пликовете с парите.

# 626
  • пловдив
ВяраВики хубаво ми разглеждаш албумите, но нещата от тях отдавна са минало... при мен наличностите са 0  Joy Аз не задържам кажи речи нищо. Или ги подарявам на приятели по празниците им, или мъжо успешно върши същото и без празници  Mr. Green Някой от нещата отдавна съм изпратила и на други градове за благотворителните им  базари.... други съм ги правила по поръчка...
Ето сега от няколко дни стартирах освен с малко мартеници за нашия базар и с декупаж за Пазарджик- още миналата година им обещах, а ако успея да направя повечко искам да пратя и за някой от другите градове....  като добавим и годишното приключване, с което се боря .... при мен си тече купон  Mr. Green 
ФЕЙщица не съм те предала, пийваше ми се коктейлче - Наздраве, за ваше здраве и на златната сватба, пак да почерпиш  Drunk !

# 627
къде и на кой да предам моя подарък

# 628
  • Пловдив
къде и на кой да предам моя подарък
Ако ти е удобно мини през къщи да го оставиш. И да няма никой, пазача ще го приеме.

# 629
Привет, гледам, че и мартенския базар вече е с уточнени дати, мисля си, че е хубаво и в МОЛ Галерия в Тракия, много хора минават от там. Ето, аз например, не съм стъпвала в МОЛ Пловдив, въобще нямам работа в онзи край на града, а в Галерията сме редовно, виждала съм по Коледа маси на сдружения за събиране на средства чрез закупуване на различни неща.

Поздрави  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт