Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 26

• 29 418
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
profesorka, златна си Hug Утре вечер ще посетя семейството и ще взема точния адрес, ако искаш направо у тях да се закара. Какво ще кажеш?

# 61
  • Пловдив
При мен няма останали дрешки за 10 месечно бебе.

# 62
Мили,при мен също има бебешко,но питай за някакъв размер ,че вече съм забравила колко е за 10 мес.
Дали да не си припомня размерите newsm78

# 63
  • Пловдив
Мили,при мен също има бебешко,но питай за някакъв размер ,че вече съм забравила колко е за 10 мес.
Дали да не си припомня размерите newsm78
Не си само ти така Вярче Grinning И аз съм на вие с бебешките размери. Довечера ще посетя семейството и ще попитам Peace

# 64
  • Пловдив
Запознах се с майката и бебето. Много симпатични и нежни и двете, но за съжаление в момента са в затруднено положение, тъй като живеят 7 човека в един апартамент, плащат сметки, кредит и др. Мечтаят си да се отделят на квартира един ден, но на този етап нямат възможност. Занесох им От Фейщица – 1 чанта с дрешки, 2 кремчета и 1 шампоан, 1 кукла и 3 дребни играчки. От Еми – дрешки, 1 пролетно яке и завивка и възглавничка за количка. От Антом - 1 чанта с дрешки. Имах и такива за майката, оставих и тях. Помолих да премери и да прецени ако нещо и стане да си отдели.
Ако някой иска да им помогне взех размерите:
бебе Ваня на 10 месеца - 6кг. и 500гр.,размер 24-26,  ходило - 10см.
майката и бащата са слаби. Размер 42-44, номер за обувки 36

пп. profesorka, оказа се че кошарата няма къде да се сложи.

# 65
  • Пловдив
Бебка е дребничка, можеше и още нещо да и заделя, но мислех че ще е малко. Трябва да открия зимните неща на Нели и да видя и там какво има. А какво хапва, на кухня записано ли е детенцето. Пюренца някакви ако е необходимо да им се занесат, някоя каша.  Мога да купя нещичко, но зависи с какво и до каква степен е захрането бебчето.

# 66
  • Пловдив
Да, бебенцето наистина е доста слабичко. Записано е на кухня. Яде и каши, предполагам и пюрета.

# 67
  • пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДОНИКА!
Да си много обичана и щастлива!

# 68
  • Пловдив
Охооо, имаме си рожденичка Hug
 Доника, да си жива и здрава, много, много обичана! Все така всеодайна и много щастлива!

# 69
Яааа, рожденичка си значи... Честито Доника! Много здраве, щастие и любов   bouquet

newsm59                         cook                                       Gift   

а почерпка приемаме и на патерици    Simple Smile

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 09:37 от mamakiki

# 70
Така значи...РД, а ние пак извън женското парти Sad
Доника - от здраве и истински приятели да не се отървеш   bouquet

# 71
  • Пловдив
ЧРД, ДОНИКА!
Желая ти весел празник, който да споделиш с обичаните от теб хора!

# 72

Доника, честит празник! Бъди жива и здрава, и много, много обичана!

# 73
  newsm59 И от мен Честит рожден ден, Доника!   bouquet
Да си жива и здрава и много щастлива!  Hug
 newsm24

# 74
  • на правилното място, в точното време
 newsm51  Със закъснение и от мен
 Честит Рожден Ден, Доника! Бъди все така чаровна и усмихната! Много любов и успех ти желая! Hug

Миленка, мога да изпратя есенни обувчици, по-голям номер, защото до зимата този размер ще им е малък. Дрешки имам още, избирах да се по-летни според сезона, ще приготвя есенни и зимни и ще ги изпратя пак по мъжа ми или като идвам аз. Имам столчета за хранене, проходилки, прецени нужни ли са, да приготвя и тях.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт