Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 26

• 29 451
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Получих списъка с номерата на децата от Асеновград за традиционното закупуване на маратонки за училище. Има ли желаещ да се заеме? И ще го съчетаваме ли с отпазнуването на рождените дни?

# 91
Аз отлитам за моренцето и ще съм тук за първия учебен ден. Sunglasses

# 92
  • пловдив
Получих списъка с номерата на децата от Асеновград за традиционното закупуване на маратонки за училище. Има ли желаещ да се заеме? И ще го съчетаваме ли с отпазнуването на рождените дни?
Договарянето и купуването не са ми силна страна, мога само да помогна с транспорт, като предишния път, но този път мястото при мен е малко ограничено  Embarassed и няма да имам възможност да ги складирам в къщи. Честно казано като се замисля /не че напоследък тази функциа ми е силна страна  Mr. Green/ но дали не е по добре всички отпускарки да се завърнат, да се организира среща и тогава... хем няма да се налага дълго да заемат място в на някой къщата, а 2-3 дена и... да отпътуват за Асеновград  Peace
а това ми е последното хрумване за рулата от тоалетна хартия и стари CD
http://antom.snimka.bg/hobby/koleda-2010.528715
как ви се струва, да продължавам ли  newsm78

# 93
  • Пловдив
Ани, разкошни Снежковци! newsm10 Само кати ги погледнах и се разхладих! Laughing
Момичета, ако е нужно място за съхранение/склад/, аз съм насреща.
В същото време съм навита и за среща Wink

# 94
Много сладурски снежковци.Но не е ли трудоемко  доста newsm78
Аз имам друга идея за дисковете с декупаж.Видях подобно нещо от дискети.Става въпрос за моливник.4 диска за страници и един за дъно.

# 95
Браво Ани! В тази жега как ти идва музата за снежковци бе жена?  Mr. Green

Аз съм за среща!

Hug

# 96
Почерпка  от мен  за вас от сърце  Hug Приета съм в МУ Пловдив дентална медицина  Mr. Green Grinning Mr. Green Grinning   baloni lovekiss kyllmg 

# 97
Браво Айс! Само така...   bouquet

# 98
  • Пловдив
Честито Гале Hug Браво на теб smile3501
След 4-5 годинки ще ни оправяш зъбките Mr. Green

# 99
  • Пловдив
ICE_89 , поздравления  bouquet Не съм се съмнявала че ще успееш Peace

# 100
Здравейте момичета,
Честито Галка,дерзай.....!
И аз се надявам на скорошна среща,за да влезна в час със задачите,че доста дълго отсъствах.
Аз също имам място за складиране и за транспорт съм на линия.Събрала съм връхни дрешки и ученически чанти 10бр ,ще ги занеса,когато носите обувките.
Ани,и ние с Ева сме вече на Коледна вълна с традиционните за нашата "фирма",рисувани камъчета.
Целувки!!!

# 101
  • пловдив
Silvana i Eva в понеделник violenza има нужда от транспорт до Асеновград и сигурно ще ти се обади, защото от няколко дена няма нет и не може да влезе в темата. Мили още не се е върнала, а една от чужбинските мамита /която в момента си е в България/  Hug  иска в понеделник да купи и занесе в дома неща за училище. Обадих се на директорката, предупредила съм я че след 11 ч ще ходят, а утре ще се чуя пак с нея за окончателната бройка на децата, защото днес когато и се обадих, беше по задачи и нямахме възможност за по подробен разговор. Ще се обадя на Доника веднага след разговора.

# 102
  • Пловдив
В понеделник с една от чужбинските мами ще посетим дома в Асеновград, разбрахме се  10.30ч да сме там, ако има и други желаещи да заповядат Hug

# 103
Момичета,
Имам пантофи, обувки, сандали, кецки и апрески за момиче - в момента ако е 27-28 номер - до догодина по това време няма да има нужда да му се купува нищо.
Ако някое момиченце е в нужда - пишете ми  Peace

# 104
  • Пловдив
И при мен има една торба c обувки: има и малки, и по- големи. Здрави са. Една приятелка ги остави, ако някой има нужда...Има маратонки, зимни боти и сандали...
Ще видя като номера и ще пиша.

Последна редакция: нд, 12 сеп 2010, 15:33 от *Бенджи*

Общи условия

Активация на акаунт