Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 26

• 29 491
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Значи петък 01.10. - 18 ч. Китайския  #Cussing out
Тогава съм пак там с паричките Wink

# 181
Аз в петък имам ангажимент и не мога да присъствам на срещата  Confused

Ще се чуя с Мили другата седмица да видя с какво мога да съм ви от полза  Peace

От къде поръчвахте тортите досега?
Имам идея и ако никой не се наеме с това, ще се пробвам аз.

bouquet

# 182
От къде поръчвахте тортите досега?
Имам идея и ако никой не се наеме с това, ще се пробвам аз. 

mamakiki тортите ги правихме при нас, но това не ни е приоритетно производство и сега не поддържаме сладкар за поръчки.

# 183
Привет на ДБМ Пловдив от ДБМ София Laughing
Мацки, едно от момчетат от ЗЖ Хасково, с които работим, е студент в Пловдив и ако някой може да съдейства да си намери няаква работа, докато учи, да ми свирка ако може Hug

# 184
  • пловдив
Момичета дайте малко инфо от срещата. Рожденния ден на 10 ли остава, от колко часа ще се тръгва?

# 185
  • Пловдив
На срещата бяхме: ВяраВики, daskal77, mili.m, mom4i, bugaboo, Silvana i Eva  и  аз  Hug
Решихме рожденния ден да остане за 10-ти, но да  заведем рожденниците на сладкарница в Асеновград, да ги почерпим и там да им подарим подаръците, сумата за тях да е до 15лв Peace
Ани, как мина концерта ?

# 186
  • пловдив
Изключително съм щастлива от идеята ви да почерпим рожденниците в  сладкарница  Peace Водя преговори за колата и ако самата тя не реши да ме съботира ще съм със собствен транспорт, в който да  travel поразклатя и други желаещи  Mr. Green При мен има балони, украса...., които  ще останат за някой друг празник. Нещо разбрахте ли се за събиране на пари за сметката? Предварително ли ще събираме...?
violenza какво да ти кажа за концерта  Crazy беше пълно, беше красиво, беше вълнуващо... аз направих стратегическата глупост да се гримирам  Sick , а толкова се вълнувах, че на финала ....  Дано за Ани се съберат повечко парички. Прекрасно момиче. Опита се да благодари на всички, които я подкрепят.... Дано всичко мине добре  Praynig Наистина го заслужава!

# 187
Момичета   bouquet Дадоха ми 3 чувала с играчки(плюшени, пластмасови), и колело bmx решете какво да ги правим ,че  не могат много дълго да останат у нас  Sad

# 188
Ideata e prekrasna. A torta ste poruchvame li?

(izvinete me za latinicata)

# 189
  • Пловдив
Говорих с хотела където е сладкарницата. Няма никакъв проблем. Бяха много любезни. Резервирала съм за 10.10.10г. от 12ч. Поръчах менюто на децата сандвичи, пилешки хапки и пържени картофки. Като тортата ще се уточни като отиде някой на място да остави капаро. Ето тук искам да помоля ако някой има възможност да отиде до Асеновград. Много се извинявам, но физически ми е невъзможно да отделя време.

Говорих и с директорката на дома. Обясних и нашите решения и намерения. Няма нищо против. Съгласи се с всичко. Говорихме и за нашите парични награди. Като за сега компонентите за спечелването им са добър успех, добро поведение, присъствие в училище и добре поддържана стая и хигиена. Ако имате и други предложения, казвайте. Като съответно за първо място ще се дават 50лв., за второ 30лв. и за трето 10лв.

Ще помоля някой да проследи до къде стигнахме с подаръците и ако има останали деца без подаръци да отидем да им купим нещо и на тях.

# 190
  • пловдив

1. Момиче -  21 години -  gsm
2. Момче – 14 години -  обувки  № 42 / MP 3
3. Момиче – 11 години -  боди р. М / ,РОКЛЯ С ДЪЛЪГ РЪКАВ   обувки № 38
4. Момче -  7 години  - ОБУВКИ 30,   пистолет, строител violenza                    
5. Момче  – 17 години  -  обувки  № 42
6. Момче  – 15 години  PSP / компютърче с игри / MP 4 violenza  
7. Момче  - 15 години -блуза XXXL/обувки №   40
8. Момче  -  12 години - / MP 4
9. Момче  – 7 години/количка с дистанционно - mili.m участие          
10. Момче-10 години - Алабин в-та лампа . Ф-ТРИ И КНИЖКА  ЗА ОЦВЕТЯВАНЕ antom участие
11. Момиче  – 19 години  - Бяла  или черна блуза, размер S и дънки  № 25, ФЕЙщица
12. Момче – 17 години - ръчен часовник кожен / черен / - тип цигара
13. Момиче –14 години -  МР4, дънки 28
14. Момче  –22 години -  сребърна гривна ICE_89
15. Момиче  -14 години/ обици/маратонки № 37 violenza
15. Момче – 19 години  - antom
16. Момиче – 18 години – есенни обувки затворени с токче № 37 Silvana i Eva
17. Момиче - 14 години – 28 размер дънки / блуза  S daskal77
18. Момиче  –16 години – сребърно сърце гомямо и сребърна гривна ICE_89

mamakiki           50 лв и участие
emimimi             20 лв          
ВяраВики         20 лв
Бистра             20лв
kiro                   30 лв
Черна перла   100 лв за торта и подарък

Децата всъщност са 19 защото № 15 е повторен

това е последния вариант за който знам
6 деца се без отбелязан подарък, но има момичета които обявиха сума с която ще участват, проблема е че някой трябва с тези пари да купи липсващите подаръци  Thinking
Аз нямам възможност и не мога да отскоча до Асеновгдад  Sad Да си кажат и другите момичета, а нямаше ли една мама, която работеше в Пловдив, а живееше в Асеновград  newsm78 да я помолим ако има възможност
На 10 от 12 ч ще значи тръгване към 11ч, което може пък да се окаже проблем за моя транспорт, защото сутрин зареждаме кръчмето, но окончателно ще пиша към петък

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 16:53 от antom

# 191
Аз ще съм с кола,но може да се наложи да тръгна по-рано.
Казвайте къде ще е явката newsm78

# 192
Кога, къде и колко трябва да се капарира? Ако може в по късен час май аз имам вариант  Peace

# 193
  • пловдив
Момичета две мои приятелки се присъединяват към почерпката с 60 лв. Мога да ги донеса в неделя, мога да ги дам и на някой който ходи в Асеновград да носи капарото

# 194
  • Пловдив
Ани, най-добре ги носи в неделя. При мен има събрани пари които ще се използват за подаръци и почерпката. 20лв. от Бистра, 20лв. от Еми, 100лв. от Черна перла, 20лв. от Вяра и 20лв. от Момчи, плюс моя остатък от подаръка - 35лв.

Общи условия

Активация на акаунт