Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 26

• 29 411
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
изработила съм чудни бутикови мартеници  Laughing
направо ще ударя всички претенциозни купувачи в земята, гаранция
Браво, Каспър  bouquet Пусни някоя снимка, че ми възбуди любопитството.
чакай, че и аз не съм ги видяла още, но майсторът е голям, така че няма да има пропуск Simple Smile
абе, аз да седна да ги правя, по-хубави няма да станат

# 661
  • Пловдив
Едните боксови ръкавици са от мен, т.е. от Петър, само трябва да ги открия, че много дълбоко съм ги законспирирала  Mr. Green

# 662
  • Пловдив
Момичета, мартенският базар само на 26 и 27 ли ще бъде, или и през седмицата?Гледам, че някои са се писали на разположение през делничните дни, та затова питам.Никъде не виждам и ориентировъчен график на продавачите Laughingantom , активизирай се, моля те.
Ако имате нужда от помагачи/продавачи/, на разположение съм през седмицата след 16ч, а в неделя след 15ч. Peace

# 663
Даскале - с Момчи,смятаме в четвъртък и петък от 18-20ч да сме там.За събота и неделя още не сме говорили нищо.
Ако не ти се стои в къщи идвай при нас е весело Laughing

# 664
  • Пловдив
Даскале - с Момчи,смятаме в четвъртък и петък от 18-20ч да сме там.За събота и неделя още не сме говорили нищо.
Ако не ти се стои в къщи идвай при нас е весело Laughing
С вас съм!Не се и съмнявам, че ще е весело!Дано и парички да съберем! Peace

# 665
  • Пловдив
Ако искате някакъв примерен график да започнем да правим кой кога ще може да продава?

# 666
  • пловдив
Да се активизирам казваш, Даскалче  Laughing, активна съм си, даже и кучето помага - дърпа ми мартенските ширитчета да не се усучат  Joy

Ето ви един примерен график и си казвайте кой кога и как, защото е много суров вариант  Mr. Green /нали съм си склере, не помня кой кога каза че има възможност/

24.02.   18-20ч  ВяраВики , Момчи

25.02.   18-20ч  ВяраВики, Момчи

26.02    10-18ч  ? Каспър

27.02    10-18ч  Antom, daskal77, mili.m

# 667
аз съм ок

# 668
  • Пловдив
И аз съм ок за деня и часовете.

# 669
  • Пловдив
Аз  също Peace, но мога примерно и така: събота и неделя от 14 до 18ч.

# 670
  • Пловдив
Мен не ме записвайте в графика, че никога нищо не се знае, но ако намеря къде да пласирам Виктор, ще се постарая да ударя едно рамо поне в събота следобед.

# 671
Ще се "жертвам" Laughing в събота от 10-13ч.
Даскалче - а  за вечерните часове не ни ли обеща компания newsm78
Доника още ли е в римската империя Laughing.Да не е завербувал някой император Mr. Green

# 672
  • Пловдив

Здравейте, мога да дам една футболна топка - къде трябва да я донеса?

dyrabyra
, пиши от кой квартал си, за да те насочим коя от нас ти е най-близо, ако искаш и на лични  Simple Smile

Вярче, тук съм вече, император не съм търсила, щото тука принца ме чакаше Mr. Green
Днес бях до склада, имах среща с една мама от форума - Kabiv,  донесе дрехи, играчки и домакински съдове за семейство в нужда   bouquet

За графика на Мартенския базар, още нищо не мога кажа, че има вероятност да сме на ски, но в най-лошия случай ако пътуваме уикенда, ще се включа в четвъртък и петък, ако сме си тука, ще запълвам дупки Whistling

# 673
Мен не ме записвайте в графика, че никога нищо не се знае, но ако намеря къде да пласирам Виктор, ще се постарая да ударя едно рамо поне в събота следобед.

ама моля ти се, не се извинявай с големите деца - те имат свободен достъп до детския център целодневно по време на базара
виж за малкото нищо не мога да кажа

# 674
  • пловдив
Графика след последните записи

24.02.   18-20ч  ВяраВики , Момчи

25.02.   18-20ч  ВяраВики, Момчи

26.02    10-18ч   Каспър
             10-13ч   ВяраВики
             14-18ч   mili.m

27.02    10-18ч  Antom, daskal77
             14-18ч  mili.m

Мили, говори ли за маса със семейтвото, което всяка година ни помага  newsm78
Масите от МОЛ не са много удобни , но ако няма друг вариант, ще трябва да мислим и за покривки, защото сините много не ми се връзват с баба Марта  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт