Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 26

• 29 398
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
на 24 и аз съм на линия и в неделя също мога след 13.00 до вечерта. творя и мартенички, наблягам на детски и мъжки, защото Ани прави разкошни за мами, баби т. н., не мога да съм и конкуренция  bouquet

# 676
  • пловдив
Графика към момента

24.02.   18-20ч  ВяраВики , Момчи, kiro

25.02.   18-20ч  ВяраВики, Момчи

26.02    10-18ч   Каспър
             10-13ч   ВяраВики
             14-18ч   mili.m

27.02    10-18ч  Antom, daskal77
             14-18ч  mili.m, kiro

kiro това с бабите ми хареса  Joy

# 677
Мили - твоите познати ще могат ли да ни дадат сгъваемите маси - по-удобни са за излагане на мартеници.
Или нещо като стелажче да си сложим.
Аз имам един статив за художници.Да му закрепим един фазер обвит с плат и на него да закачваме евентуално newsm78
Очакваме включване Wink
Антомче - и моя глас остана глас в пустиня Sad

# 678
  • Пловдив
Е, много сте припряни, ми някой хора работим по график Crossing Arms

Сава и Снежи ще ни дадат маси и тази година. 2 или 3 . Колкото имаме нужда. Плюс някакви стелажи които могат да се сложат зад масите и на тях също могат да се закачват мартеници. Сега остава да се организираме и да отидем да ги вземем. Може през седмицата след 18ч. или през почивните дни.

# 679
  • Пловдив
Според мен няма да ни разрешат да сложим наши маси, не са естетически издържани  Naughty
Най-удачния вариант е да ползваме тези от Мола, евентуално от Снежи един стелаж би ни свършил работа Peace

# 680
  • Пловдив
Мен не ме записвайте в графика, че никога нищо не се знае, но ако намеря къде да пласирам Виктор, ще се постарая да ударя едно рамо поне в събота следобед.

ама моля ти се, не се извинявай с големите деца - те имат свободен достъп до детския център целодневно по време на базара
виж за малкото нищо не мога да кажа

Малкото е лесно, то е душичка златна, ще си кротува в количката, но виж батко Виктор може да бутне МОЛ-а докато аз се правя на продавачка  Rolling Eyes

# 681
Как няма да са ни естетични,ААААААА Shocked
Антом - аз мисля ,че ако сложим червени покривки,мартенците няма да изпъкват.Така че коледния ни инвентар мисля да е подходящ.
Мили - масите да  ги вземем в седмицата преди базара newsm78.Аз поемам случая.

# 682
e сега излезна тежката артилерия!
споко, вярче, ние с теб като се барнем в бяло и червено, ще красим щанда
ако не друго, поне атракция да сме, да съберем някой лев

# 683
  • Пловдив
e сега излезна тежката артилерия!
споко, вярче, ние с теб като се барнем в бяло и червено, ще красим щанда
ако не друго, поне атракция да сме, да съберем някой лев
Опитното си е опитно. Веднага с готова идея  bouquet

# 684
Каспър - супер идея!Имам бяла роклЪ,отивам да си купувам отровно червен чорапогащник  и ...Малиииии Joy,бягайте купувачи,че идим Mr. Green

# 685
  • пловдив
Честит рожден ден mom4i !
Да си жива и здрава, много щастлива, закриляна и обичана!

# 686
  • Пловдив
Честит рожден ден, Роси!

Много здраве, много щастие и много сбъднати мечти!

# 687
  • Пловдив
Честит рожден ден Роси  newsm59 много здраве и само положителни емоции да те очакват Hug

# 688
Честит рожден ден, Роси! Много усмивки, здраве и късмет!  smile3510

Момичета, днес нашето момиче го преместиха в Пловдив. За сега се чувства добре. Към момента мисля, че не се налага нещо да събираме. От дома са и сложили доста дрехи, в т.ч. и спално бельо, чехли, обувки ...  Купихме само закачалки за дрехите, за да си ги подреди в гардероба. Обещах и вечерта да намина пак да я видя, ако има нещо ще пиша отново.

# 689
  • пловдив
4erna perla радвам се, че се чувства добре след като се е настанила на новото място. Когато ходиш да я видиш, поразпитай за ежедневни консумативи- сапуни, шампоани, пасти за зъби... обикновенно това са нещата, от които има непрекъсната нужда. Конци, игли, ножици, вилици, лъжици, чаши, леген... все са неща, с които толкова сме свикнали да ги има в къщи, че не се сещаме, че някой може и да ги няма.... Ще чакам инфо  Peace
Вече си имаме и кочан с приходни ордери за базара , чисто нов, топъл, топъл... Mr. Green
Мили, ще го донеса направо на базара / ако черпите кафе, може и на този базар да се пробвам за писарка  Wink /

Общи условия

Активация на акаунт