Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 26

• 29 389
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
antom, за сега има всичко. От дома са подготвили детето много добре, даже и прах за пране си имаше. Ще помагаме по-нататък когато се наложи. За сега е проблем храненето, вчера не е яла ... била се срамувала от момчетата, че са я гледали  Laughing ooooh! Ми как да не я гледат, то нашето най-хубавото  Joy
Сега сме на тема, че трябва да работи, защото в къщата се заплаща сума, която е 50% от дохода. Ще и направим регистрация в БТ, има програми за хора с намалена работоспособност, а и със съдействието на приятели се надявам бързо да и намерим подходяща работа. В краен случай ще я вземем при нас. Ще ви държа в течение Peace

Всички имате поздрави, ще се радва да ви вижда и чува. Давам тел. на лични.

# 691
  • Пловдив
Момичета, като ходих в склада да оставя багаж, взех 3 мартенички за закачане и 4 герданчета, Нели да подари в градината на госпожите и на приятелките си. Защото не е сигурно дали ще успея да стигна до базара с дребния, май се очертава да сме самички по това време. Мислех да оставя парички на масата, но после размислих и ще се разплащам лично.
 Ани, казвай колко дължа и ако някой минава покрай нас да ме има впредвид, ако ли не като се видим да ми напомните, че имам да плащам.  Ключовете от Вярчето за момента са в мен.

# 692
  • Пловдив, но иначе от Бургас
Момичета, Благодаря за пожеланията  Hug

Разбрах, че имаме доста мартеници, но все пак кой какво прави и ще имаме ли достатъчно  newsm78, аз правя цветя и гривни
Искате ли да се видим, за да ни дадете от най - хубавите мартеници за старта в четвъртък  Twisted Evil и без това Вяра ще напише нещо, което ще предизвика дискусия
Та казвайте, да се видим при Ани?

# 693
  • Пловдив
Хайде Ани, казвай кога ще ни приемеш  Mr. Green

Аз направих за ръка към 220 броя са!

# 694
  • пловдив
 Понеже моето работно време е обратно на вашето  Wink какво ще кажете за събота примерно 16ч
Роси вярно има доста мартеници от миналата година, но от твоите цветя няма нито едно и се харчеха като топъл хляб  Peace Аз правя гердани и за закачане. Не правя по много бройки от вид, за да са по разнообразни. Не ми се пускаше албум, но доста момичета ме питаха какво ще очакват на базара и понеже нямахме фото в склада за да снимаме наличностите, а и доста от моделите вече са ги виждали на предишния, направих с таз годишните ми дерзания. Не са снимани всички, но горе долу става ясно. Ето
http://antom.snimka.bg/hobby/martenichki-2011.565881.all

# 695
  • Пловдив
Ани, пак изби рибата Peace Запазвам си няколко сърчица за мен Heart Eyes

За среща в събота 16ч. съм ок Peace

# 696
Пристигам по късна доба,ама съм обещала.
Днес ми се обади директорката на Калофер по повод усвояване парите по проекта.Не успели да намерят подходящи деца нито за стипендия ,нито за курс.Изобщо нищо подходящо за нищо Shocked И предложението и беше :
Парите по проекта да се вложат в медицински изследвания,които се правят на деца подготвяни за осиновяване.Това било по50 лв на месец.Бюджета им бил много съкратен и т.п от този сорт.
Обесних и ,че първо аз не съм човека които ги решава еднолично и ще коментирам въпроса.Още повече "ВОЛЯТА НА ДАРИТЕЛЯ" е съвсем друга и ние трябва да питаме него.
Та въпроса е: Дали да се пробваме пред МОЛ-а да променят желанието си или да насочим тези пари към Асеновград newsm78
А пари за изследваниата да отделим от нашата касичка newsm78
Мислите и казвайте.
Аз в петък заминавам на заслужена почивка Embarassed ,но за базара  в четвъртък ще съм на линията.
Ани - ако имаш път към магазина,може да оставиш мартенички с цени да продаваме.
Еми - ако искаш дай парите и ключа на комшийката ти.
Мили - уговаряй стелажчетата,та да може да ги взема преди да замина.
Лека и до скоро Stop

# 697
Категорично съм против даже да го споменаваме  пред Мола, Калофер знае за стипендията от достатъчно дълго време, така че можеха да си подготвят децата и да ги мотивират, а и децата трябва да положат малко усилия - след като няма "достойни" по добре парите да отидат другаде.
Стипендията е обявена и във Фейсбук и вместо вече да обявяваме резултати....

# 698
А за срещата не може ли през седмицата,
не мога в събота, а и Вяра в петък заминава

# 699
  • Пловдив
Аз просто се обезмълвих от резултатите в Калофер. Ще запазя мълчание, защото иначе пак ще има сърдити и обидени от институциите, ама то бива, бива, но от 100 деца едно да няма успех над 4,50 е срам и резил, не за децата обаче.  Tired
Идеята на проекта е децата да се мотивират и да направят нещо за себе си, да се убедят, че когато човек полага усилия, обикновено те са възнаградени. Категорично съм против парите да отиват за някакви изследвания, които така или иначе би трябвало да се поемат от ЗК. Изследвания, човече, дори не е лечение  Crazy
От време на време наистина имам чувството, че блъскаме с глава в стена.  Tired

# 700
  • пловдив
През седмицата мога само до 16 ч след това съм на работа, тъй че давайте предложения. Ако не мога да дойда на срещата мога да изпратя малко от мартиниците за четвъртък  Peace

# 701
  • Пловдив
Аз си казах мнението още като ми се обади Вярчето. Направо думи нямам. Да не се намери едно дете желаещо или ставащо един курс за квалификация да изкара. Никакъв стимул, никаква мотивация, едно голямо нищоооо Sad
За мен, там като няма, парите да се пренасочат за деца които имат желание и възможности, но нямат средства.
Когато раздавахме наградите в Асеновград, след това доста деца дойдоха да кажат, че ще участват и ще се състезават и те за втория срок. За почистването на стаите като обявихме че няма спечелила стая, същата работа. Значи, може. Е, щом може, защо не се прави newsm78
Оф ooooh!

За среща през седмицата и на мен ми е много трудно. От сутрин до вечер съм по пътищата. Единствения вариант ми е по обед.

# 702
Ами то така или иначе на среща идват обичайните заподозрени, а те като гледам все по обед могат  Wink
за мен няма значение само да не е събота, казвайте кой обяд

# 703
  • Пловдив
Аз утре на обяд мога, за петък не мога, ако искате другата седмица, но да кажат и другите !

Днес ходих до Окръжна болница, бебето на Христина е с пневмония, вече и аз оставам без думи и там нещата не се променят към по-добро, тъпчем на едно място  ooooh!

# 704
Ако обяда ще е с консумация идвам и аз Mr. Green Утре мога,после съм на друг обяд Stop
За мен зелена салата без лук JoyА другото на място.
Коментарите ги пропускам,за да има за какво да си говорим все пак Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт