Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 26

• 28 818
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
  • пловдив
Утре имам посещение при доктор, затова и аз искам да знам час за срещата, а ако е при мен ще ми трябва и бройка. Понеже Мили каза че и е удобно само по обяд, нека тя да каже час, пък ние ще се опитаме да се нагаждаме за който е възможно  Peace

# 706
  • Пловдив
Аз утре по обяд ще мога да мина само за дзак около 13.30ч., така че не се съобразявайте с мен.

# 707
  • Пловдив, но иначе от Бургас
става, към 13ч удобно ли е,
аз ще дойда към 13, за да си взема мартеници, сигурно и Вяра ще дойде, така че който може да идва

Ани, ти кога си на доктор, пиши ако трябва да сменяме часа

# 708
Здравейте момичета, за Калофер и аз нямам думи, но като си спомня последния път когато бях там каква беше обстановката ми е ясно защо са такива резултатите. Аз също смятам, че парите трябва да се пренасочват за деца, които се борят за да постигнат нещо. Ние не се ли борим постоянно, за да се справяме с ежедневието. Трябва да разберат, че нищо не се дава наготово.
Не мога да дойда на срещата, на работа съм, но ако може една бърза среща в събота в склада, за да донеса и моята продукция, а и да взема малко от другите мартенички да започна продажба в училище и на танците, където ходя. Ани, ако не те притеснявам в събота в 16.00 ми е удобно или нещо по удачно ако се сещаш.

# 709
  • Пловдив
Аз едва ли ще успея да дойда днес, но да се изкажа по казуса Калофер.
Точно затова избрахме Калофер, защото са отдалечени, там и други организации ходят по-рядко и децата, попаднали на случаен принцип там, са лишени от възможности. Т.е. искахме да им дадем шанс, но за това беше нужно и съдействието на работещите в дома - да обяснят на децата, да ги мотивират, да ги понатиснат малко ако трябва. Ама не - те можели да пренасочат парите другаде  Rolling Eyes То целта не е да наместим едни пари. Иначе ги дайте на мен, намествам ги за секунди   bowuu
А обстановката в Калофер е каквато е не заради децата  Crossing Arms

# 710
  • пловдив
Малката бройка, която днес се видяхме сме категорични, че в Калофер трябва средствата да се изразходят по вече утвърдената програма. "Няма достоен" не е отговор. Вяра ще говори пак с директорката за определяне на дете, което ще бъде изпратено на курс. Ако и сега отговора е отрицателен, мисля, че може да се говори с представител на МОЛ Пловдив евентуално да се пренасочи програмата към Асеновград и от там да се поеме курс на дете.
  Лично мое мнение е, че състоянието на базата в определен дом може и да е отговорност на държавата, но работата по характера, възпитанието и обучението на дете настанено в дом за отглеждане е отговорност на персонала назначен именно за това. Наясно съм колко трудна е тази задача, точно затова и ние решихме да помогнем именно по този начин- с нашия труд и усилия да осигурим материален стимул за допълнително подпомагане труда на възпитателите и така с общи усилия да накараме децата да се амбицират за бъдещото си развитие.
kiro за събота няма проблем, само ще ти звънна допълнително за точен час, но понеже съм склере, моля те ако до 13ч не ти позвъня звънни ми ти и ще се разберем кога ще се срещнем в склада  Peace
Предложихме събиране в сряда около обяд в склада, за да видим колко мартеници ще се взимат за четвъртък и петък. Моля дайте предложение за час  Praynig
Мили, Роси ще се свържи с МОЛ за уточняване на точно място и евентуално разрешение да си вкараме стелаж или маса. По всяка вероятност обаче управителката може да пита за размери затова ако е удобно, може ли пак да се свържеш със Сава за приблизителни габарити. Така и ще сме наясно какви покривки на маси ще са нужни .

# 711
АНИ, ЩЕ ТИ ЗВЪННА В СЪБОТА.
Имам малко информация за споделяне и евентуално да решим какво да правим. В Асенов град обещахме да проверим за евтина и атрактивна екскурзия за подарък на изявилите се деца. Споменаха, че имат малко средства и евентуално да помогнем и ние.  Фирмата с която работим ми предложи срещу 28лв. на дете -настаняване в хотел "Изворите" Хасковски минерални бани, закуска, обяд, вечеря, дискотека, басейн. Транспорт с малък автобус - 240 лв, а с голям - 380лв. ИЛИ за 20 деца +три госпожи - 856лв или 996. Офертата е за 20.02-01.03.2011 г. След като разговарях с mili. , а тя с директорката се оказва, че те нямат заделени никакви средства. Кажете какво мислите по въпроса? Смятате ли, че можем ние да си позволим да им платим екскурзията или не? newsm78

# 712
  • Пловдив
Момичета, аз тази година ще мина само като купувач. За жалост за момента ми е противопоказано дългото стоене права  Sad

# 713
нищо, не се притеснявай, това е живота, аз ще те отменя
другата година ти мене  Simple Smile

# 714
Ооо, Каспър, ти за догодина да не планираш 3то   Mr. Green

Аз, както винаги съм на приливи и отливи, но ще дам едно рамо... не бойте се демек  Laughing

Hug

# 715
  • пловдив
Я, още едно бебе в групата  Laughing _Пепи_ не се притеснявай ще се мобилизираме до дупка, но усмихната ти физиономийка ще ни липсва, тъй че наминаването ти гледай да е поне за едно кафе време, ние все ще уредим стол до нас  Mr. Green

Да припомня графика за момента
24.02.   18-20ч  ВяраВики , Момчи, kiro

25.02.   18-20ч  ВяраВики, Момчи

26.02    10-18ч   Каспър
             10-13ч   ВяраВики, violenza
             14-18ч   mili.m

27.02    10-18ч  Antom, daskal77
             14-18ч  mili.m, kiro

# 716
  • Пловдив
Пробвах се да "споделя" инфото за базара във Фейсбук, но не мога, нека който отговаря за страничката ни публикува инфото за базара в страницата на Пловдив и Мола   Grinning

# 717
Пробвах се да "споделя" инфото за базара във Фейсбук, но не мога, нека който отговаря за страничката ни публикува инфото за базара в страницата на Пловдив и Мола   

Ама то не става така, те трябва да ни го публикуват, иначе просто мога да повторя инфото в нашата страница

Момичета, говорих със Сава - стелажите са идеални за нашата цел - мрежа - 81см шир и на височина, колкото го направим. Най-важното - Мола няма проблеми да ги използваме. Другото -   за четвъртък и петък няма смисъл да ги носим, ама ние с Вяра ще ги вземем и къде ще е удобно да ги оставим,  в склада ли

# 718
Забравих да пиша, че сме на същото място на 3-ти етаж

Доника, мисля, че като страница не можем да публикуваме на други места, аз пробвах от нашата страница в моята напр., но не дава никаква опция, направих всякакви варианти - не става, то и има логика, защото не сме стандартен потребител, ако някой се сети нещо друго да казва
А стр. на МОЛ-а , като гледам освен тях никой даже не може да направи коментар, като пускам инфо в сподели, излиза съобщение - публикувано във вашия профил успешно и го пуска в нашия, а не в техния, ама ти като си им приятелка  Simple Smile, ако пишеш може да излезе

# 719
  • Пловдив
Публикувах го, но без  логото Confused

по-късно ще го публикувам и на страниците на Пловдив Simple Smile
Роси, в петък ще натоварим стелажа и мартениците в моята кола Peace

Общи условия

Активация на акаунт