Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 26

• 28 803
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Днес Clivia ми донесе дамски копринени шалчета за базара   bouquet Дано да се купуват за 8 март. Ако някой има възможност да мине да ги вземе от нас, ако не аз ще ги донеса в събота на базара.

# 721
  • пловдив
24.02.   18-20ч  ВяраВики , Момчи, kiro

25.02.   18-20ч  ВяраВики, Момчи

26.02    10-18ч   Каспър
             10-13ч   ВяраВики, violenza
             14-18ч   mili.m
             16-18ч

27.02    10-18ч   daskal77
             14-18ч   antom
             14-18ч  mili.m, kiro

Момичета, в неделя не мога сутринта. Веднага щом се прибера в Пловдив ще се включа, но дотогава даскалчето се очертава сама. Моля ако някой има възможност да се включи да си каже  Praynig Praynig

# 722
  • Пловдив
Ако някой поеме съботата от 14 до 18ч., аз ще дойда в неделята за целия ден.

# 723
  • Пловдив, но иначе от Бургас
Момичета, ще се разбираме ли нещо за сряда, казвайте кога

# 724
  • пловдив
За събота веднага щом свърша работа ще дойда, но това ще е след 16ч  Sad
Никой не потвърди за сряда Роси. Казвайте с Вяра за колко часът можете и ако искате ще дойда да дам едно рамо. Примерно 14ч. Другия вариант /по лошия според мен/ е четвъртък, но ако се наложи нещо да се прави допълнително, времето няма да го позволи  Peace Ще нося кочана с приходни ордери. В склада има малко найлонови чантички, но си мисля, че трябва да се вземат и още. За закачането на мрежата, може би ще се наложи да вземем карфици или кламери  newsm78 Понеже в четвъртък и петък няма да се носят мрежите и ще се ползват по всяка вероятност 2 маси като на коледния можем да ползваме двете кошници на мамакики, но няма да са достатъчни и ако някой има панерчета да дава, защото на сатенената покривка мартениците не могат да се наредят - хлъзгат се и падат.

# 725
  • Пловдив
Аз ще направя всичко възможно да дойда в събота следобед, в неделя не знам дали ще успея преди обяд. Ще се опитам да си уредя кой да разхожда Самуил през това време, но ако изреве да го кърмя, ще ми отнеме поне час и затова казах да не ме пишете в графика. Иначе и другите дни ще се опитвам да идвам когато мога за колкото мога да помагам.  Peace

# 726
  • Пловдив
Ако ми подсигурите столче, ще помагам на Даскалчето за неделя  Wink

# 727
  • Пловдив
Пепи, ние ще сме точно до заведенията, така че столчета бол  Mr. Green
В неделята и аз ще мога, но от 10 до 12ч
Блузките с логото на ДБМ в склада ли са?
Имаме ли за касичката ленти с печати на ДБМ?
В срядата съм заета, но ако се ходи в четвъртък в склада, да кажем в 16ч ще мога да дойда, а и ще натоваря останалите кашончета при мен за съботата!

Панери имам два и ще ги нося, имам и четири кутии, които май ще свършат работа и тях ще приготвя, кламери също имам, ще ги направя на кукички, да са готови Peace

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 15:51 от violenza

# 728
  • Пловдив, но иначе от Бургас
Вяра се връща в сряда и най-вероятно вечерта, а и трябва да се ходи до Сава за мрежите, така че май ще го оставим за четвъртък или пък аз да взема да отскоча-кой има ключ

# 729
ако може едно лс или на кой да се обадя, че все миленка притеснявам, с нареждания къде и колко часа трябва да съм в събота и какво трябва да направя

# 730
  • Пловдив
Роси, в мен има ключ за склада. Просто не успях да се организирам и да го върна на Вярчето.  Ако на някой друг му е необходим,  да мине покрай нас да го вземе.

# 731

а бой яде ли ти се?

# 732
  • Пловдив
Каспър , понеже сме заедно, предлаам 9,30ч в събота да се чакаме на паркинга в Мола, аз ще ти звънна в петък да се уточним, мартениците и стелажа ще са при мен, надявам се да се поберат в колата Mr. Green

# 733
  • Пловдив

а бой яде ли ти се?

Не, но вече ми писна по цял ден да подпирам дивана в нас и да ставам да поработвам за по 15-20 мин.

# 734
  • пловдив
Ключ има и в мен. Роси ще ти звънна да се разберем и да ти го дам, макар че ще се опитам в четвъртък да дойда и аз да помогна в товаренето защото ще нося още малко направени мартемици и приходните ордери. Дони, фанелките са в склада. Кутията също е там, но не знам дали има ленти с печати. И всъбота, и в неделя ще гледам максимално бързо да стигна до базара, но в просто не зависи от мен  Sad
Пепи  smile3527 я кротувай.... столове има, но както казах можеш да наминеш за един чай и раздумка  Wink

Общи условия

Активация на акаунт