® Португалия - тема № 13

• 36 462
  • 724
  •   1
Отговори
# 30
  • Стара Загора
Абе medi, къде се губиш??? Hug
При мен нещата са сравнително леки, в сравнение с др.жени.Бяха ми ниски желязото, захарта и др. показатели, единият крак ми се подуваше (когато ходех на работа), коремът ми е твърдичък (не било добре това), но от както съм болничен нещата са по-добре.На следващият преглед ще ми правят кръвни изследвания да видим дали ще спра някои от лекарствата, или ще продължавам да ги пия.

# 31
  • В голямото море...Живот
Дани честита ти племенничка.Да ви е здрава,щастлива и много да ви радва!
Меди  Shocked  Hug

При мен работа,нерви,нерви,работа.....
Няма смисъл да се оплаквам,не помага.

# 32
  • Стара Загора
Доре, не се оплаквай, че да не почна аз. Rolling Eyes Confused

# 33
Дани,нервите ми не са от работа  Confused

# 34
Ние се завърнахме от фигеира,стояхме 3 дни с Дани,яко сме изгорели,хем изхабих цяла туба с крем.Живот и здраве в неделя пак ще отидем,и ще  се опитам да навия Филип пак да ни остави за 2-3 дена,че го дават големи жеги.Малко ми е тъпичко там,понеже те само на френски си говорят,никой не ми превежда и ми е доста скучно,а и свекърва ми успя да ме издразни,но се опитвах да не и се връзвам.Примерно едно от нещата,които най ме дразнеше е,че непрекъснато крещи по Дани,вика му егоист,maluco,nao bates bem na cabeça,estou farta de teus gritos,а всяка треата дума и е merda.Ама пак ми се ходи,понеже и без това аз по цял ден бях на плажа,а те не седяха повече от 2 часа,та се засичахме най-вече за обяд и вечеря.
Доре,Дани HugМоже да се оплачете HugМоже и да ви олекне Hug,ако не друго,едва ли можем да помогнем с нещо Hug
А Меди само пусна фитила и изчезна.Ако все пак четеш,ако може пусни ми на лични телефония номер на майка ти,че да пием кафе.

# 35
  • Стара Загора
Зойче Hug, ако пиете кафе с майката на Меди - да я поздравиш от нас!Много приятна и добра жена е, останах с много добри впечатления от нея.Страхотен човек!

# 36
Прочетох и пиша веднага,че ако остане го хваща забрава...
  Зои,ще ти пратя телефона на майка,Инес е там сега ще се видят с Дани,едва ли се помнят,много малки бяха.
Дани,мила сташни неща пишеш,надявам се,че вече всичко е по-добре,копремът не трябва да ти е твърд,сигурно пиеш но-шпа и магнезиев препарат.
А това с крака какво е било?
   Почивай си в жегите ,излизай по хладното,че навън не е за хора,камо ли за бременни.
Поне при мен е така,адска жега и задух.
   Светле,ако се организираме да пътуваме във ваща посока непременно ще ти се обадя преди това.
Доре,мила,все така ли са при теб нещата?Съжалявам,все мислех,че този период е преминал!  bouquet

Аз и аз имах някои неприятности,но се справих и няма да се оплаквам,сега съм супер и много щастлива,защото решихме да не чакаме да свърша специализацията за 2-ро бебе и скоро започваме опити и съм преизпълнена с приятни мечти и емоции  Heart Eyes

Хубаво лято на всички и добро настроение!!!

# 37
  • Стара Загора
Меди, пия магнезии 3х1 на ден, на следващият преглед ще ми вземат кръв и ще видим дали ще пия още желязо или ще го спирам и дали ще се увеличи прияма на магнезии или ще си остане тази доза.лекарката беше казала, че както вървят нещата при мен магнезия ще си го пия до край, въпросът бил дали ще се наложи да е в по-голямо количество.Общо взето пия Магнезии - 3х1 на ден, желязо - по 1 на ден и витамини (Мамавит) по 1 на ден.А кракът ми се подуваше когато бях на работа.След това като ми дадоха болничен и си почивам нямам такъв проблем. Peace
Едва издържам на тази жега.Пълен ужас е, задушно ми е, сякаш нямам въздух, потя се...ужас.
Меди, хайде действайте за второ  Heart Eyes Hug Hug Hug

# 38
Меди ще се радвам да видя Ини,ако искаш питай майка ти и ако тя няма нищо против прати ми номера и да се разберем нещо.Много се радвам,че ще действате за второ,дано скоро да се похвалиш Hug
Тука е момента да си призная,че махнах спиралата още миналата година септамври месец,но засега няма резултат SadМалко ми е тъжно,но от друга страна се радвам,че сега в жегите не съм с огромния корем,дано скоро и аз да се похваля Crazy
Айде къде се губите,двете Светлета,Руми,Деси Вики разпишете се Hug

# 39
Тук съм имам гости и работата .....и няма време....снимки в фейсбука Peace
Успех за бебеправещите Hug

# 40
  • Стара Загора
Зойче, радвам се, че и вие действате! Hug
От жегите през деня не ми се мърда, а вечер като стане прохладно и сякаш ми идва сила и енергия.И през деня не правя нищо, а вечер - мия пода, върша някаква работа Laughing ...
За всички Hug

# 41
Къде изчезнахте бе мацки,вече 10дена никой не се е разписвал newsm78Ние с Дани ходихме до Фигеира за 2 дни,но така и не се обадих на майката на Меди,понеже почти не сме излизали от хотела,по цял ден на басеина киснахме,беше много жега и не ми беше до разходки.
ОБщо взето няма какво да кажа,освен да се оплача малко,че имам язва,която напоследък ми създава огромни проблеми,вече на два пъти правя кризи за последните 2 месеца,такива жестоки болки,че буквално рева от болка,като се върнем от Бг трябва да отида до личния лекар да намерим някакво решение.В сряда заминаваме най-сетне,после от там ще се разпиша Peace

# 42
Да се запиша и аз  Hug
При мен само неприятни неща  Confused
Налага ми се отново операция - през септември.Нещата са придобили неприятен облик и препоръчват премахване.Едва като ме отворят обаче ще решат дали ще е всичко.Много ми е напрегнато - отново.Предният път за 2 месеца свалих 15кг  ooooh!
В отпуск съм от 9.08 и мисля най-после да стигна до бг черноморието и да се плацикам  Naughty Да видим дали няма да ми мине котка път.
Приятен уикенд момичета  Hug

# 43
ООО има разписали се Rolling Eyes
Малеее големи жеги...и познайте аз на Ютията #Cussing out за какво потене става въпрос...но поне и аз свалям кг Rolling Eyes така..
Доре каква операция Cry Thinking гинеколкоги4на ли?Дано вси4ко да е наред Hug  
Зоуи приятно изкарване на ваканцията Peace ти пък какви за тези язви..от кога я имаш? Ле4ение правиш ли по принцип?

Деси къде се губиш?
Светлето расте ли Диана?
Руми какви ги вършиш?
Дани как е бебо?
Змен4о ти къде се изгуби?
Вики пък съвсем?
Меди ,Бибе и май не пропускам никой друг newsm78 Hug

# 44
аз съм добре  Grinning
малко съм заета,малко нервна,но съм ОК  Mr. Green
имам гости от 2 дни,и ще са тук още цяла седмица  Whistling -  вкъщи е лудница с 4 дечурлига на почти една възраст,всички си искат своето,а моите най-вече  Joy
миналата седмица бяхме на плаж два поредни дни и се простудихме-тук водата е много студена...друга година стига докъм 17 градуса,сега е още 15 в най-горещите дни
а от 2 дни при нас е 23-25 градуса  Mr. Green дано се задържи повече време...ама се съмнявам  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт