® Португалия - тема № 13

• 36 470
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
А аз даже не знам какво представлява субсидията,изобщо взех да се чудя къде съм тръгнала..... newsm78

# 61
Привет на всички!
И аз да драсна някой ред,не че има кой знае какво интересно при нас... Rolling EyesОбщо взето караме го отпускарската,не че  сме се изморили мноооого,но като дават отпуска ще почиваме Wink.Жалко само че това лято не можем да я оползотворим както си му е реда и вместо да се излежаваме на плажа се излежаваме и мързелуваме (най–вече мързелуваме) в къщи  WhistlingИ познайте какво друго правим Laughing,гледаме турските сериали JoyЕми кво друго да правим ,то в тази жега как да излезеш на разходка.Добре че поне тия дни се живее малкоооо по добре.Иначе сме добре,Даянчето ,каката ,баба,мама ,тати –фамилиа тода  Wink
Вече купихме всички учебници,помагала ,всичко за сегундо ано Simple Smile,и нямаме търпение да почва училището ,че в къщи е скучно ,няма с кого да си играе детето Sad
Утре с Даянка сме на консултация и на ваксинка,да видим колко сме се напомпили,4е  от това АМ доста пухкави сме станали Heart EyesНа мама цоцоланката Heart Eyes
Светле,вие още ли се занимавате с застрахователите ,не се ли разреши проблема вече newsm78
Деси,вие как изкарахте на водния парк,май не си разказвала,а и снимки май че няма newsm78. Я пусни някоя и друга снимчица че да разведрим обстановката Wink

Деси и аз сега чувам за субсидииза частните градини newsm78
Зойче приятно ви изкарване на морето,а и каквато е топличка водата тази годинане се и съмнявам че ще е супер.

А,и още нещо.В събота ще имам гости португалци и искат  български манджи....Давайте идеи с кво да ги гощавам newsm78.В голяма чуденка съм.....какво ще им хареса.... #CrazyДавайте идеи!!!

# 62
  • В голямото море...Живот
Голяма част не харесват таратора неясно защо  Thinking
Иначе чушки бюрек,млечна баница или тутманик,мусака.....това най ми българее  Mr. Green

# 63
Светле,не ходихме на водния парк  Sad

за яслата-ние нямаме все още държавна/построена е вече,та до година две може би  Rolling Eyes/,затова в частната има субсидирани места Peace

за манджите-в ресторанта много неща сме правили-всичко се харесваше-не бяха злояди и всичкоядни бяха  Mr. Green

# 64
Светле още се разправяме и кой знае колко още ooooh!
Ина4е нали ходихме да взимаме релаториото от сервиза  за да се пусне на  Апоио журидико на нашата компания  Shocked 980€ тя колата не струва толкоз ooooh! но преполагам 4е ако се стигне до разрешение ще я полира цялата Thinkingзатова е надписал сметката newsm78

Светле за манжите при мен и таратора се е харесвал Peace
Може една шопска да забъркаш,зеле с морков
мусака или пълнени 4ушки(тук намирам едни тънкокори на пазара) и стават супер а и ги правя с зеле4уков пълнеж Peace
може и кашкавал пане
за десерт направи сладкиш крем карамел

забъркай и една баница и си готова Peace

п.с. бабата не си ли тръгна?

# 65
Оф,още се 4удя.... за манджите,мъжа ми вика сякаш кой знае кои ще идва...,а те комшиите Laughing,не че почти всяка ве4ер не са в нас  и не са яли това и онова... ама като са казали искат БГ ве4ер....Мин седм.ядохме в тях едни големи скариди,ама големи колкото дланта ми 4е и о6те по големи,гамбаш  им викат ,на скара ги бях направили,такива „ пар4ета“,не бях яла  Rolling EyesТа сега е наш ред да гощаваме.
Таратор,определено няма да правя и баница няма,яли са баница.Действително си мислех за 4ушки бюрек,ама нямам достатъ4но сирене.И мусака няма да е,сходничко ми се вижда с тяхното с пюрето....Шопска салата ще има,ще направя и снежанката,мисля си за картофени кюфтета,и  лозови сърмички и да опечем кебапчета,може и кашкавал пане,че имам оТ БГ.Май че това ще бъде  newsm78

Дессерта,не е проблем,сладичко ли е ще се омете Wink
Светле,ти правила ли си карамелената торта,сполучлива ли е,добре изглежда на снимките,може да я забъркам след малко   chef,
Та това май ще е!!!!
Аааааааааа,имаме си баба тук,първа помощ ни е,иначе сме загубени NaughtyЕдната баба си замина и веднага същата ве4ер доиде другата ,всъщност с един и същ самолет пътуваха,този който дойде и доведе баба ,с него си тръгна др.баба....всичко беше изчислено :l

Hug

# 66
Светле объркай сиренето с извара и така ще ти стане по ве4е плънка Peace
А тортата съм я правила...сполу4лива е Peace но сместа за крем карамела я правя по мой си на4ин..
1 лата кондензирано мляко
същата лата пълна с прясно мляко
4 яйца
1л.майзена bowuu

# 67
Светле ,ами кафявият блат не падали в крем карамела в млякото,и не се ли смесва,млякото не изплували newsm78...на картинката едни хубави пластове дават ,ама се чудя ,как се задържа.стяга ли хубаво крема,

# 68
Светле направи го както е описано стъпка по стъпка....отдавна го правих и не си смпомням ве4е ooooh! но го правих както е описано и си стана перфектно Peaceи аз май за гости го правих и не се изложих Peace

p.s. Сетих се за още една идея...много ефектна и лесна за изпълнение Rolling EyesСолена корона 13 рецепта е на долу по страницата Peace

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 23:16 от lozeva

# 69

http://www.youtube.com/watch?v=lo9u88U4wwo

Честит Празник,Бибе![/glow]
Да си здрава и щастлива!

# 70
Честит рожден ден Бибе   bouquet
  Gift  cook newsm59
И аз да то пожелая същото - здрава и щастлива!!
 Hug

# 71
  • В голямото море...Живот
Форти здрава,щастлива и обичана   bouquet

# 72
Бибе много здраве и късмет  Hug

# 73
  • Стара Загора
Айде и от мен честит рожден ден!!! Hug Hug Hug

# 74
Благодаря Ви моми4ета!!! Hug

Сега ходих да купувам тортата и запо4вам да приготвям ве4ерята.

Да Ви по4ерпя малко, макър и виртуално:

Общи условия

Активация на акаунт