® Португалия - тема № 13

• 36 472
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
Ей Бибе,хубави тортички си наредила ммммммммм.И моята тортичка не е за изхвърляне Wink

Светле,мерси за идеята  bouquet ,стана мн.хубава,получисе от 1 път Peace.Преди малко я обърнах и не се разпадна,а и е вкусничка Simple Smile
Ако ми кажете как да кача снимката,така директно да се вижда на страницата ,че мн.не ми е ясно ,ще  покажа какви съм ги свършила Wink

# 76
Светле аз ти казах 4е е сполу4лива Peace
За да я видим тук ще трябва да я ка4иш някъде в интернет пространството може и в фейсбука ти или опитай тук и след това копираш линка и го постваш тук Peace

# 77
Ето ми я тортичката
http://

Гостито свърши,всичко  харесаха  Simple Smileеми как иначе то къде са яли такива вкусотиики Simple SmileМн.се харесаха чушките бюрек,мазаха ги отгоре със снежанка и така ги ядоха.И сърмичките с
кисело мляко им хареса много.Абе нашенското си е ГОТ.
Мъжете сега отидоха на някакъв арабски бар,имало танцорки,кючеджиики и те да видели кво е.Нас не ни взеха ,че  там ходели почти  само мъже и се пушело нергеле и не било за жени Naughty

# 78
А,стана тя,снимката ми я няма newsm78,,я да  видим сега  дали ще се получи
http://nikiprt.snimka.bg/other/mayi-yuni-2010.512941.20210761

# 79

Честит рожден ден  Светле !!![/color][/size]

Една свещичка повече гори! Една сълза в очите ти блести! Не си с година остаряла, ти просто повече си помъдряла!

С пожелание за много здраве, късмет и щастие!!!

# 80
Честит Рожден Ден!
Да си най-щастлива ,Светле!

# 81
Честито и от мен Светле!!
Здрава, щастлива и обичана.

# 82
Благодаря ви моми4ета Hug Hug Hug
Още си спомням миналата година Wink
По4ерпката утре 4е не е хубаво да се яде посред нощите Naughty Laughing

# 83
аз ще чакам с лигите в устата  Laughing ,че посред нощите най-сладко си хапвам  Blush
нали до втори петли откарвам в нета  hahaha

# 84
Ооооо Светле, ами 4е аз не ве4ерях заради по4ерпката и с нетърпение 4аках 24.00 4аса Laughing, а сега гладна трябва да си легна.  bouquet

П.П. Руми ти не си ли гладни4ка?! Embarassed

Последна редакция: нд, 29 авг 2010, 02:59 от fortee

# 85
Ах вие gulosas Laughing

за по това време само това  е разрешено Wink...утре другото Joy

Последна редакция: нд, 29 авг 2010, 03:19 от lozeva

# 86
# 87
  • В голямото море...Живот
Светле ЧРД !
Да си здрава,щастлива и обичана!

bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 29 авг 2010, 22:49 от ДОРОМ

# 88
Доре,не е на патерици,днес е Wink
Честит рожден ден Светле да си жива и здрава,и много щастлива и обичана!  bouquet
Ние се завърнахме вчера,легнахме си уж за малко в 16 часа и се събудихме в 7 сутринта,аз в петък вечерта въобще не си бях лягала,само по самолета дрямах.Големи приключения бяха на Германия.но ще разправям като ми остане повечко време.И от хилядите снимки трябва да избера,да ги обработя,че са много големи и после ще пусна и снимки.
Дани видях ти лентичката ти май вече си в 8ми месец,как лети само времето съвсем скоро ще си гушкаш бебче,кажи как си,как я караш в жегите,така и не пусна снимки на бременното коремче Naughty
Светле а твоята бебка сигурно много е порастнала,качвала ли си нови снимки във феисбука?
Деси твоите маймуни влудяват ли те Laughing

# 89
Благодаря ви и на вас Hug
По4ерпете се за мое здраве            

Общи условия

Активация на акаунт