® Португалия - тема № 13

• 36 473
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
  • В голямото море...Живот
Светле няма да кликвам по това време  Simple Smile
Прибрах се вече в София и аз.
Много натоварващи 4 дни имах  Confused

# 91
Еее Доре аз ги пуснах следобяд Laughing но може може кликни Joy
Къде си била?

Ако ви кажа как ми се върти главата Embarassed бая винце изпих.. с турска ве4еря..и баклава и кадаиф ммммм bowuu

# 92
Бях си по Сливен.
Но ще разказвам друг път.

# 93
  • Стара Загора
Записвам се, че ме нямаше няколко дни.После ще ви изчета и ще пиша и аз, че сега нямам време!

И със закъснение-Светле, честит рожден ден! Hug Hug Hug

# 94
Здравейте момичета Hug Аз се включвам с питанки - една позната ще пътува за Лисабон края на месеца - да препоръчате по- достъпно място за спане? А другия ми въпрос е - има ли директни полети до Лисабон,че аз пътувах със смяна в Мадрид и откривам все такива със връзка някъде? newsm78

# 95
Дани благодаря Hug
Дени няма директни полети Naughty до Лисабон.
А за спане имаше една тема в На път и едно моми4е бесхе препоръ4ала едно хотел4е на много добра цена и то в центъра...ако искаш разрови се из форума...мисля 4е ника и беше шарена сол Peace имаше доста информация за пътуването й..

Запаметила съм този хотел не знам дали е същия за който тя пишеше newsm78

# 96
Светле,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,на....2 патерици  Embarassed
Бъди жива и здрава, и се забавлявай повечко...,не само на рожденни дни Winkbouquet

# 97
Вики и тя е рожденни4ка днес Peace
Желая ти много здраве и пари за вси4ко останало  bouquet

# 98
Честито Вики, здрава и щастлива да си и ще се присъединя към думите на Светлето - забавления не само по празниците  nbirthday
(дано го запомня и аз  Laughing)

# 99
Вики ЧРД,здрава,щастлива и обичана!

# 100
Вики честит рожден ден и от мен,много щастие ти желая!
Чакайте да ви разправям премеждията в Германия.Значи навръщане имахме само 45 минути престой,обаче самолетът ни закъсня 20 минути и ни спря в другия край на летището,сменихме 2 асансьора,плюс едни стълби за по-бързо и бягаме,и попадаме в задръстване,оказа се,че пак трябва да минем през металния детектор,а там имаше опашка от стотина човека Shocked,добре че ни пуснаха,заради детето,там обаче голям контрол,голямо нещо,караха ни да извадим за проверка,лап топа на Филип и двд-то на Дани,ходиха да ги проверяват в една стаичка,караха ме да събличам яке,колан,а Филип дори и обувките,понеже са с метални нишки CrazyОт там имахме 5мин само и търчим към врата А16 както пише на билета,стигаме и се оказва,че са ни объркали вратата и това не е нашия самолет,от там бягай пак към мониторите,вратата беше А18,влязохме в последната минута,само нас чакаха ooooh!Голямо търчане падна.А като се прибрахме легнахме уж за малко в 16 часа и станахме чак в 7 и половина на другия ден Crazy
Дани всяка сутрин реве,че иска на детска градина,а тя отваря чак в четвъртък.Налегнала го е яко фазата с защотата и по сто пъти на ден ме пита,много ме изнервя.Защо луната се е скрила зад облаците?защо имаш 2 запалки?Защо едната запалка е оранжава,а другата синя?те са толкова много,че не ги помня.

# 101
Вики ,Честит Рожден Ден !
Да си много обичана и много щастлива!

Зойче,каква е тази градина от четвъртък?нашата започва на 13ти
вече нямам търпение да започнат,че ми е трудно да им измислям занимания-скучно им е  #Crazy

# 102
  • Стара Загора
Вики, честит рожден ден и от мен! Hug Hug Hug

# 103
  • Стара Загора
Да ви се оплача - в неделя за малко да припадна на 2 пъти - единият път пред магазин, а вторият път пред блока на леля ми.Добре, че бях с баба ми.Вкараха ме бързо в апартамента на леля ми и извикаха една съседка да ми премери кръвното - 80 на 55 и пулс 102 #Crazy .Ужас.Толкова зле ми беше, че ... Направиха ми айран със сол и ядох и шоколад и се пооправих малко.С такси се прибрахме вкъщи и лежах.След 1-2 часа баба ми премери кръвното и вече беше нормално - 100/70.Стоян беше на село-имаше работа и хем аз се изплаших, хем баба се притесни много.Абе - ужас.

# 104
Здравейте,
казвам се Весела, на 26г и съм от София. Аз бях в Авейро миналата година за една магистърска програма и съдбата ме събра с мъжа ми. Като дойде време да си замина, познавахме се само от 2 месеца  Heart Eyes , решихме, че не можем да оставим нещата между нас така и му намерихме начин да дойде той при мен в БГ за магистратура. Така дойде един месец след мен и си остана тук  Crazy. Имахме план аз да кандидатствам за докторантура тази есен пак в университета в Авейро,за да живеем там, а аз да имам някакво занимание и съответно доход, но забременях и бебето ни промени нещата. Решихме, че е по-добре да останем тук, докато родя, тъй като незнам езика там и нямам никакви осигуровки. Плановете ни останаха за догодина, ако нещо непредвидено не се появи отново.
Това е моята кратка история.
Много съм щастлива, че я има тази тема с мами в Португалия и ще се радвам безкрайно да се опознаем, обменяме опит и информация.
Надявам се, нямате нищо против да се присъединя към групата ви.

Общи условия

Активация на акаунт