Иначе си имам професия и друга постоянна работа, а това го правя от време на време за разнообразие, удоволствие, и не на последно място да изкарам някой допълнителен лев.

.
, затова и направо разпоредих днес помощ без да питам.
.В майка ми нямаше нет дълго време, за малко - 3 дни Янето беше в болница с повръщане, от май месец насам бяха постоянно болни със сестра си ту едната , ту другата, и двете заедно, една седмица здрави по две - три болни.Да чукна на дърво сега са здравички 
.
.
, но аз мисля, че не това е решението / защото и с биба понякога нощно време предпочиташе цицка
/ .Според мен решението е да я отбия.Обаче, не знам дали го искам / Асинка със сигурност НЕ хи-хи-хи /.Не ми пречи детенцето да си папка, само че когато ги използва / гърдите / за залъгалка дълго време на мен ми става много нервно и едно такова не ме свърта, а тя реве , че ги иска и ми е едно такова неприятно имам чувството, че ме хващат лудите.

и после директно заспивах, тя като приключи и пуска. Факт е, че когато я отбих спря да се буди, но в никакъв случай не те съветвам да отбиваш
просто при нас така се получи. Биберон не бих дала, на тази възраст да я свикваш да спи с биба, не ми се вижда добра идея
!
/ децата по пясъка. Имаше детска анимация в хотела, всяка вечер детска дискотека... Петя толкова й хареса да подскача с каките, че сигурно ще я запиша на танци в детската
Не съм виждала такова меле за храна
грозна картинка, от страна на чуждениците де, сякаш ще ядат за последно. Курортът беше много спокоен, чист и някак си уютен...много ми хареса, но едва ли пак ще го посетим, предвид цените.
/. Нали си тръгнах от тук с болежки, откарах още една седмица на болкоуспокояващи, във Варна ходих 3 пъти на зъболекар /страхотен между другото / и накрая финиширах с тоз проклет мъдрец, успешно след 10 дена мъки. И тамън се успокоих и блаженно заплажувах и се разболях. Зверска хрема и кашлица, не можех да говоря и бях подвижна аптека за носни кърпички. Тоз вирус или моят синузит ме повали на легло и бях неадекватна цели 4 дни. После ми мина и си лепнах кърлеж 

,
.
.