Уиш, от твоите снимки само Цигов чарк ми е в ума, но няма да е сега.
Бях полегнала с книжка в ръка и тя реши , че е време тя да ми почете. Донесе си и книжката, една от моите, готварска
И по нищо не бих разбрала, ако не се беше гушнала в мен. В поликлиниката двете с Криси си спретнаха състезание по празния коридор, а личната излиза и невярващо ме пита "Кой е болен?"...е днес вече нищо й няма, какво беше това, незнам

Ще се гътна.
Мъжа ми ме кара да му давам антибиотик, ама личната каза, че не е, също и специалиста УНГ, вчера един от ИСУЛ му изписа АБ за големи
. Края на месеца заминаваме за морето.
,
Ние сме горе-долу добре. Готвим се да ходим на море от 21-ви. Дано сме здрави само. Най-вече аз де, че ме подкара една черна серия
Края на юни пневмония, а миналата седмица гнойна ангина. Както каза личната на дърти години карам детски болести
Малкият беше на ясла 2 седмици, дигна температура, леко зачервено гърло и до там (слава богу), а за мама екстрите - гнойната ангина 

Не че го бием, просто заплахата е, че ако не слуша ще набием дупата и човекът реши да вземе нещата в свой ръце, нали е "голям батко вече". Това последното му го повтаряха в яслата 
Че мога цяла тема да изпиша ако се отприщя
. От утре - пак командировка. Незнам какво всички са се разработили баш през август, но при нас е лудница.
.