ФЕВРУАРИ 2007

• 30 311
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Благодаря...Криси до сега беше с 38-38,5 Т ама има афти в гърлото от днес. Не налепи, а ранички ...и подути венци  ooooh! Та си мислех, че след като избиха, ще спадне Т, а тя се покачва...пак започна да вдига.

Това за восъка го знам , но с вестник...някой друг път ще разказвам, как накарах майка да ми го приложи Twisted Evil
Благодаря, Теди

# 616
Аним, бързо да се оправяте. Много е гадно това с афтите, Никол преди години го изкара, и рева една седмица Sad
Аврора, заинтригува ме Simple Smile В аптеката има готови такива палещи се, ама мен все ме е страх да взема, детето как го понася, и като се запали тоя восък къде отива, а гнойта как изтича, или ушната кал  newsm78
Аз поръчах вчера през бгменю торта от Лагуна, с картинак отгоре, по заповед на щуката (Никол ) Simple Smile И картинката от тъпото детско филмче Уинкс, толкова и се молих за една пепелящка, ама не Ункс, та уинкс, полудяла е по това филмче, от както гледа рекламата в Арена.

# 617
  • София
Аз да се похваля...Криси е с разтройство, и нормална Т....отдъхнах си. Тежка нощ изкарахме

joya, на принципа на вакума е...форма на фуния, загрява се...образува вакум и изтегля, каквото има в ушето. В самото ухо нищо не влиза, не е болезнено или парещо
Браво за тортата, на Лагуна са много вкусни Hug

# 618
Аз да се похваля...Криси е с разтройство, и нормална Т....отдъхнах си. Тежка нощ изкарахме

joya, на принципа на вакума е...форма на фуния, загрява се...образува вакум и изтегля, каквото има в ушето. В самото ухо нищо не влиза, не е болезнено или парещо

Супер, сега диета, до 5 дни трябва да отшуми.  Peace
Джоя, Валето добре е обяснила принципа. Само да добавя, взимаш вестник, пробиваш малка дупка, пъхаш през нея тънкия край на фунията и после в ухото, палиш. Така детето не вижда пламъка, не се плаши, а и няма риск от опарване с искри или восък /изтича малко върху вестника/. Свещта се прави поне 12 см, изгаря се докато детето почне да усеща топлината. Наистина ли си виждала готови свещи, не се сетих да проверя, формата в случая е много важна.

# 619
Тези восъчни фунии и ние с Дони ги ползваме.. доволни сме.. купуваме ги от билков магазин или аптека.. последно видях че има и за деца.. моето дете не може да я изтърпи тази работа, но други майки казват че децата им търпели.. затопля ухото, но леко.. пламъка не се вижда от човека, на който се прави процедурата.. но трябва да се лежи, а Никс не може.. другото е че се прави на около 6 месеца профилактично или при болно ухо.. и понеже затопля, не се препоръчва излизане навън след това.. за това се прилагат вечер.. аналог са фуниите от вестник, които са си правили нашите баби едно време..
И понеже и ние минахме една нощ през адът на болното ушенце преди НГ, ще споделя нещо което нашия хомеопат препоръча.. аз капнах Отипакс еднократно, тъй като ми беше неудобно да му звъня в 3 часа посреднощ, а и картината беше неясна.. преди това Ники рева 6 часа, като постоянно сменяше местото на болката.. ту беше корем, ту ухо, ту гърло.. и понеже от уши не е боледувал, трудно разпознах причината.. на сутринта докторът ни каза да спрем отипакса (съдържа лидокаин, който хомеопатите никак недолюбват) и каза ако направи пак криза да капя сок от печен праз.. имало чудесен ефект.. за щастие нас не ни повтори, но ако на някой му е нужно може да го ползва като идея..

# 620
Току що ми звъннаха от градината, Ясен е с болки в ухото.  Tired Има още да се мъчим, скай кажи как да го пека този праз.

# 621
  • Варна
Цветето Дебела Мара, също има обезболяващ ефект, ето това е http://4coolpics.com/pics/0349/224050349425.jpg , само къде ще го намериш не знам, ако някой познат го има в градината си, или на село, почти няма къща без него, именно защото е много добро лекарство. Затопля се малко във фурна, без да се опича, колкото да не е студен сока, чупи се листото и се капе в ухото

# 622
Спомням си го този праз от моето детство . Майка правеше капки от зехтин и сок от печен праз . Просто се изпича праза и се стиска ,за да пусне сок - идвам му на ум,че може да се мине през сокоизтисквачка. Дано да мине бързо ушенцето!

# 623
  • offshore & overseas
Мале, като си спомня колко съм страдала от ухобол като дете... Майка ми пък ме лекуваше с гореща бутилка (тоест, бутилка с гореща вода).  Sick

Ето я принцесата, за който е любопитен как изглежда роклАта, зарад която ми извадиха душата.

# 624
Леле, Мяу, голяма кипра.  Хубавица. 4470  Grinning
Бяхме на лекар, Ясен е с гнойна ангина. Няма възпалено ухо. Сега правя бабини лекове за ангина.  ooooh!

# 625
Точно както го е описала Радост..  темп има ли Яско? Гнойна ангина съм чувала че махнеш ли гнойта се оправя.. Аним май я махаше някак.. може и да бъркам.. чувала съмза марля със сода.. иначе както винаги съм казвала - без бабини лекове с хомеопатия го лекувам Никс и от ангина..

# 626
Скай, и ние сме при Хаджиева, не съм спряла лечението, но помагам отстани за по-бързо действие.

# 627
  • София
Според майка ми, содата изчиства налепи по гърлото. Незнам обаче дали става чак за гнойна ангина. Веднага успокоява, случвало се е да ставам посред нощ, защото не мога да спя от болка. Намокрям пръст, хубаво овалвам в сода и после мажа гърлото. Малко е гадничко, но след няколко процедури се оправям.
Бързо оздравяване на Ясен и Криси fingerscrossed
Мяу,  доволна и щастлива принцеса, извадената ти душа вече трябва да е спокойна Simple Smile

# 628
  • София
Точно както го е описала Радост..  темп има ли Яско? Гнойна ангина съм чувала че махнеш ли гнойта се оправя.. Аним май я махаше някак.. може и да бъркам.. чувала съмза марля със сода.. иначе както винаги съм казвала - без бабини лекове с хомеопатия го лекувам Никс и от ангина..

Не съм аз, до сега не съм се сблъсквала с ангини, освен една скарлатинеста на Криси преди години.
Дано се оправи по-бързо Яско Praynig
...аз си имам втори абонамент за тоалетната в лицето на щерка № 2 Rolling Eyes
Поне нямат Т

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 19:36 от Anim

# 629
Вале, ако докарат бройката на Ясен, че и по две, не ти завиждам.  Laughing
Яско няма Т, засега.

Общи условия

Активация на акаунт