ФЕВРУАРИ 2007

• 30 308
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Здравейте,
болничките много бързо да оздравяват  Praynig
Аз спрях Валето от градина, че да не вземе за РД да  се разболее (да не чуе дявола) , така и така съм си вкъщи. Така че тази и другата седмица ще си е вкъщи.
Мяуче, голяма красавица е станала Халюша  Heart Eyes
Аз за Валето още продължавам да се притеснявам с нейната коса. Незнам дали бях споменала, че миналата пролет й се беше появило едно оредяло петно, сега е добре, но косата й изглежда доста рядка, а не беше така, а и изобщо не расте. Не я подстригвам и си седи на едно ниво. То и мойта бавно расте и аз почти не съм имала коса като малка, ама тя вече на 4 г. и едва й стига малко под врата  Sad. Та приемам всякакви съвети и рецепти безвредни за по-бърз растеж на косата.

# 631
Като гледам доста деца са спряни от градина, нашата доста опустя. Даже сборни групи направиха. Но аз Яна не я спрях, така или иначе ако е с мен в къщи, няма да седим по цял ден затворени. Все ще се наложи да отидем някъде по работа с градски транспорт, ще се срещаме и с други хора, така че контактите няма как да бъдат избегнати.

# 632
  • София
sofy , мисля, че излишно се притесняваш...а с лекар споделила ли си притесненията си?

Кръщелникът ми до към 2 г. беше абсолютно гологлав, голям проблем за майка му Laughing, но си му порасна коса на детето и още как  Mr. Green и аз искам такава гъста коса.
Рецепта мога да дам безобидна, даже ти я препоръчвам и на теб, за укрепване на косата и подсилване...дали ще порасте по-бързо обаче...незнам, щом и твоята не расте си е съвсем нормално и нейната да е такава.
Препоръчвам ти обаче да я правиш лятото, предвид студа сега

1 жълтък, 1 с.л зехтин, 1 с.л мед, 1 с.л ром /за малката можеш и да го пропуснеш/..мажеш на косата, седиш 1/2 час и се измива. Прави се веднъж седмично

Правила съм я отдавна обаче и не помня дали 2 или 3 месеца я правих, ефекта беше много добър.

# 633
  • София
Мерси Анимче  Hug
Правих й 2 месеца някъде подобна маска. Да, говорила съм с доста специалисти. И те казват предвид изследванията - '"ами явно такава ще й е по-рядка". Е да ама и аз и баща й имаме доста коса, аз даже си намалявам обема с етажи, иначе голямо оплитане става.Но пък като малка и мойта коса не е била гъста. Пък лекаря в ЮАР каза, че било заради ниското желязо, а тук БГ лекарите казват, че й е съвсем в нормата  Shocked, и на кой да вярваш  ooooh!

# 634
Софи, не съм се сблъсквала с подобен проблем, затова не мога да дам съвет. Но мое твърдо убеждение е, че всички здравословни проблеми по един или друг начин са свързани с храната ни. Прочети, кои витамини влияят на растежа на косата и ги засили в менюто на Валето. Звучи тъпо  newsm78, но друго не се сещам.

# 635
Софи, само да ти кажа, тъй като знам че Валето напоследък е много злояда, почти не хапва, а търчи като магаре (ей много енергия има това дете), и на вас да споделя,
много съм доволна от коластрата, взимам я на дъвчащи таблетки, от един американски сайт за добавки. Освен че супер действа на имунитета, увеличава и апетита. Никол последния месец яде много, даже пусна шкембе. Чудих се от какво това дете яде като невидяло, после прочетох за коластрата и се сетих. Та препоръчвам много.
А от рибеното масло косата на Никол много расте....

# 636
  • offshore & overseas
Софи, според мен пък причината може да е съвсем друга. Щом косата капе на петна, а не цялостно, това не е обикновен косопад, сезонен или поради липса на хранителни в-ва (възможно е да е микроспория или някакъв вид гъбички, ти беше споменала и за друг кожен проблем преди време, ако не греша). От друга страна, щом е почнало да се оправя, организмът й може да го е преодолял, което не е изключено, въпреки че е малко вероВатно. Витамините никога не са излишни. Коластра аз лично бих се въздържала да давам.

# 637
  • Стара Загора
Айде да се похваля какви ги сътворих по идея на Коледния календар направих подобен за РД на Ивка, че всеки ден ме пита кога ми е рождения ден. Да си призная цял следобяд лепих и опаковах - не е работа за мен, но бях си навила на пръста вече  Laughing Ся, доволна пийвам кафенце и чакам реакции от Ивчоната след градина.
Ей ги на:

# 638
  • offshore & overseas
Сиер, заинтригува ме! Дай подробности, моля, че пак не съм в час. Crazy

Остави, видях във ФБ. Идеята е чудесна.

# 639
  • Kyustendil
Сиер  и на мен ми допадна много идеята, хайде сподели малко повече - какво опакова???
   bouquet

# 640
  • Стара Загора
Сиер  и на мен ми допадна много идеята, хайде сподели малко повече - какво опакова???
   bouquet
Това са малки кутийки, направени от ролки от тоалетна хартия и вътре има фибички, ластички и тем подобни момичешки дреболийки и бонбони. Това е. Интересно й е и само ги брои колко остават  Laughing

# 641
  • София
Сиер, страхотна идея  newsm10 А, бъдещата рожденичка не изявява ли желание да отвори всички наведнъж?  Grinning

# 642
  • Стара Загора
Абе снощи поиска, но обясних й каква е идеята и тя пък взе че чу  Mr. Green, което рядко се случва. Сутринта още неотворила очи си избира кутийка.

# 643
  • София
 Grinning ааа, хубаво, че сте се разбрали. Защото с моята любопитка, за коледния календар не можахме да излезем на глава  Blush Ще изпробвам дали има напредък в комуникацията  като наближи РД-то  hahaha

# 644
  • София
На моята Петя, много ще й хареса...особено тоалетната х-я... в голям разход на този консуматив, ми е това дете ooooh!
Идеята е супер...ще я пробвам догодина Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт