ФЕВРУАРИ 2007

• 30 306
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • Kyustendil
Благодаря ти, Сиер! Остава да измисля момчешки малки подаръчета, на теб с мацката ти е лесно! Laughing А и с моя любопитко как ще се разберем да не ги отвори наведнъж и аз не знам, но ще се пробвам, защото идеята наистина е много свежа.

# 646
Никол изяде три коледни календара до Коледа  Embarassed
Нашето парти мина, слава богу.
Много хубаво ама най ми  е хубаво като свърши  Twisted Evil
Успех на следващите, снощи в къщи беше паднала бомба, приспахме децата, и вмесот да си легнем да спим до 1 часа с таткото сглобявахме една страхотна къщичка, подарък на Никол, нещо като къщичката на баба Яга ама от дунапрен, голям кеф. Сега едвам гледам....

# 647
  • Стара Загора
Джоя, честито ти пораснало момиче.  Hug
Радвам се, че партито е минало добре. Разхвърляното вече не ми прави впечатление, у нас и без празник е така.  Confused Като че ли по организиран човек бях преди  newsm78

Емилина
, и аз се затруднявам за момчешки дреболийки. Само за бакуган се сещам  Laughing

# 648
Сиер , така си е , събота и неделя, 100 пъти на ден оправям, много ме дразнят играчки навсякъде, настъпваме ги, спъваме се...ужасно е.
Ама два броя разхвърлят, един оправя, аз подреждам, зад мен Марина вади  Tired
Никол подрежда, тя като е разхвърлила, вече ми отказва да подрежда на Марина бъркотите.

Да ви споделя, май ни удари кризата на 4-годишните, ако има такава.
Никол от два дена е ужасна, заяжда се, отговаря, държи се безобразно. Пример, давам на Марина играчка за да седи на гърнето, Никол и я взима, молих я, обяснявах и, да вземе нещо друго, Марина реве, Никол се инате, в един момент, хвана и метна играчката на теракота и я счупи. Скарах и се, тя се разрева истерично, с захласване, много театрално. Казах и да отиде да реве в детската и да си помисли как се държала, тя отиде и тръшна всички врати по пътя си. Мъжът ми взе да мрънка че не било редно, детето малко и т.н. Хвана ме съвеста и отидох при нея, обяснявах и сигурно двайсет пъти защо и се скарах, а тя само крещеше "няма да ми се кара" "ще си я чупя, моя си е" и някакви такива. Това все едно не е моето дете....разбрахме се след дълъг разговор че така не се прави, и точно след 5 минути взе да отговаря на баща си и пак да тръшка  newsm78 Това е така в различни ситуации от около 2-3 дена.  Бута сестра си, дърпа от нея всичко , което вземе, вика, едни изрази употребява  ooooh!

# 649
Това с играчките ми е кошмар. Ние подаряваме само за Коледа и РД и наближи ли някой от тези празници съм в лек ужас къде да дявам новите.  ooooh! Като чета как се радвате да подарявате чак ми е странно, защото аз съм в другата крайност. Ако можеше без подаръци, най-добре. Стаята им е препълнена, предчувствам, че в събота ще гледам отчаяно.  Crazy  hahaha
Днес Ясен занесе покани в градината, много развълнуван. Да видим колко деца ще дойдат. Преборихме ангината, надявам се скоро да не боледуват. В края на месеца ми предстои дълго пътешествие, дано да са здрави.  Praynig

# 650
За играчките - и аз като Аврора. Гледам минимално количество да се купуват, периодично разкарвам счупените и по-бебешките. Някои хвърлям, други ги дарих на два пъти в детската градина на едно село. Лошото е, че роднините подаряват по много - за тях принципа е количество, вместо качество, но какво да се прави  Confused. Учтив човек съм и за всички подаръци благодаря искрено, пък после му мисля какво ще ги правя.
Аврора, вие в къщи ли ще празнувате? Ще поберете ли цялата група от детската. На мен това ми е болна тема, че сме много натясно и сега съм в чуденка къде да празнуваме РД-то. Ако някой има идеи за сладкарница, или кафе с детски кът, да казва.

# 651
  • Стара Загора
Тази година решихме Ивка да празнува в ДГ, а вечерта ще сме си само ние. И без това тя ще уморена от емоции и вилнеене, та реших да й спестя други гости, както и на себе си де  Wink
Сутринта замина ухилена и нагиздена, с торта "Червената шапчица" един куп балони и разните му други парти салтанати. Незнам баща й как ги е пренесъл  Rolling EyesДовечера ще чакам отзиви и снимки  Laughing

# 652
  • София
Ех..прекрасни емоции...ще чакам да разказвате Hug

Аз да докладвам..още се влачим от този грип. Разтройството или там каквото беше отмина и замина, но сега Криси е с остро възпаление на ухото. Тъкмо се връщам от поликлиниката и ще се пръсна, незнам какво да правя. Лекарката УНГ изписа антибиотик, аз я мъча Криси с хомеопатия и я лекувам за първи път така. Хич не искам да давам антибиотик, тя пие веднъж годишно около рожденият си ден, но всяка година Tired и хич ама хич не искам да го давам...но ме страх. Ужас..незнам какво да правя ooooh!

# 653
Ухо + разстройство - явно това е класика при този вирус. Вале, и аз бях много стресната, когато Дани плачеше от болка, но не е толкова страшно. Минахме без АБ, само с хомеопатия, свещите, за които писах и по малко капки Отипакс. Възпалението минава бавно, но не е проблем да се изчака действието на хомеопатията. Пробвай със свещите.
roverandom, ще сме на клуб. Поканихме 11 деца + моите, едва ли всички ще дойдат, но пак са ми много. На градина няма как да празнуваме, че се пада събота. Мисля най-евтино е в Макдоналдс, доколкото знам няма наем на стаята, но няма и детски атракции /анимация/, но все е вариант. Сега се сещам и за напълно безплатен вариант, но вече е много късно за резервация. Магазин Марсел, който е срещу Арена Люлин има детски клуб пълен с играчки, който се ползва абсолютно безплатно. Храната се внася, условието е накрая да се почисти. Резервациите са по тел, но се пазят 1, 2 месеца предварително, за тази година е късно, но за следващата, давам идея за размисъл.  Grinning

# 654
Аврора мерси, за Макдоналдс не се бях интересувала, защото много не си падаме по него, но може да помисля. А клубчето на Марсел го знам, миналата година там празнувахме, но сега се отказах, защото не ми хареса, че всички играчки бяха изпочупени. Вярно, че е безплатно, но все пак очаквам някаква поддръжка на базата, за да е приятно за децата. Иначе идеята им е супер - помещение под наем, с играчки. Дори и да е платено, пак е добре. Лошото е, че май друго такова място няма за сега в София.
Аним, аз също не издържам само на хомеопатия и когато положението се скапе съвсем прибягвам до антибиотика. Слава богу, че вече се налага рядко - веднъж в годината. Преди да прибегнем до профилактиката и хомеопатията Яна го беше докарала до 6 антибиотика за 6 месеца. Сега е значително по-добре (да чукна на дърво).

# 655
  • София
Уф...ама направо много се изплаших. Тя имаше болки в ухото в неделя през ноща, и от тогава нищо...ама вчера я водих при личната и тя веднага ме препрати към специалист, а път той изписа веднага антибиотик. И двамата лекари казват страшно възпаление, а пък тя /Криси/ няма никакви неудобства от него...Ще пробвам с хомеопатия и в четвъртък пак на преглед Hug

В Марсел съм ходила на един Рожден ден  Grinning Незнаех, че такива са условията, играчките са много наистина. На този рожден ден, на който бях, явно родителите бяха наели клоун. Занимаваше децата с балони, игри и беше много весело Mr. Green

# 656
Вале, те не са изписали АБ, защото детето е много зле, а защото това им е практика. Така се презастраховат, че ситуацията ще бъде овладяна бързо. Щом Криси няма болки може да се лекувате и "по-бавно".
Миналата година Дани празнува в клуба на Марсел. Не съм гледала играчките, но там много му хареса, както и самото прекарване, разбира се. На мен пък цялата тази практика децата да са заобиколени непременно от играчки ми се струва много порочна. Не е ли идеята на подобни събирания те да играят помежду си. Идеята за клоун е много добра. Ние от години празнуваме /досега само с Дани/, в едно клубче до нас. Там няма нито една играчка, просто едно помещение цялото украсено с рисунки правени от деца. Аниматорите са куклени актьори и правят РД наистина хубаво изживяване. Всички деца задължително рисуват върху шаблон - едно човече и тези рисунки в красива папка се подаряват на рожденика. Моите и двамата много обичат после да разглеждат рисунките. Хубав спомен е за тях.

# 657
  • София
Хайде е и ние в групата с болните уши  ooooh!. , за късмет без разтройство. Педиатърката изписа Отипакс и някакви капки за хремата, по рецепта. Според нея е от многото сополи и няма нужда от АБ. Дано да е здрава за РД-то.
Anim, благодаря за предложената сладкарница   bouquet, на път сме да постигнем съгласие с рожденичката, каква торта да поръчаме  Grinning

# 658
Моята идея за РД също включваше анимация и тематично парти може би... за съжаление не аз имам рожден ден.. Никс не харесва рисувани хора.. нито костюмирани.. някак си прие дядо Коледа, но в любим клуб отказва да влиза, ако на вратата го посреща батко клоун или какичка фея.. така че трябваше да се съобразим с него.. рисуването определено не е сред страстите му.. седнахме говорихме и ми каза точно това което и аз очаквах - иска да се катери и гони с приятели в някой център с лабиринт.. в действиетлност точно това не ми допада на мен особено, защото обикновенно се запиляват на две - три групи в лабиринта и ги събират с микрофон за тортата, но това е партито което него го радва.. так се спряхме именно на този вариант.. от мен лека анимациийка да не е съвсем като групово посещение на Детски клуб.. за целта ще вмъкна две игри и лично ще аранжирам масата с любими пиленца, патенца и бля бля неща от храна.. а иначе с нетърпение ще очаквам възрастта в която ще си направим пиратско парти или форт боярд...
играчки подарявам с особен ентусиазъм, но само с повод.. и детето знае.. никога нищо не ми иска от магазин за играчки.. ходим до тях и само за да разглеждаме.. дори онзи ден му исвадих една от коледните играчки, които бяха много и поприбрах от тях, а той я погледна зарадва и се гушна я и ми я върна и каза - "аа мамо нямам празник, не се подаряват играчки без празник.. веднага я върни в магазина.." периодично разчиствам неизползваемите.. счупените си ги разчиства сам.. "със счупени играчки не се играе и в казана.."имаме завиден брой превозни средства които като ми се пречкат прибирам една част и след време подменям с други..

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 15:22 от sky*

# 659
Аврора, това за вашият клуб звучи интересно. Досега не съм била в такъв, но то ние много по клубове не ходим. Ще ми кажеш ли кой е клуба, имат ли сайт? Ако искаш на лични.

Общи условия

Активация на акаунт