. И тя не бързаше.
. И тя не бързаше.
. Много се радвам за всички ви - Цвети, Бзепик, зъбченце, Миш - много лека и безпроблемна бременност до края и по едно сладко бебченце догодина 
Дано сега като сме си вече в Сф започне да се храни малко по-нормално, че като сме на друго място изобщо не иска да се храни, хапва 2 залъка хляб и бяга. А един инат е станала, ужас направо, като не й се угоди нещо и почва да ме обижда и да крещи - тъпа мама, лоша мама
. Наказвам, понякога я потупвам по дупето, защото не ми издържат нервите - ежедневна борба е. Нямам търпение да почне да работи детската.
. Аз беснея и викам келеме, болен си, кашляш и не щеш да слушаш, а баща му нарежда "как можа на майка ти да се метнеш, толкова инат и твърдоглав като нея се изметна
".
. Бяхме до една много плитка рекичка, обиколена от храстчета, абе сигурна работа, нямаше как да се нарани и си тръгнахме, малкия тарикат си остана. Крихме се час и половина (не преувеличавам), чак като стана студено и тъмно се сети, че е останал сам, почакахме го докато не ревна много на сериозно и се уплаши достатъчно. От тогава като тръгна, тръгва след мен, реве обаче ходи, щото ни повярва, че сме достатъчно хахави.
. Много трябва да внимаваме какво ни излиза от устата.

Който си гледа двете деца няма да ме разбере, ама аз досега не съм оставала дълго време с двамата и малко се шашкам. 
)))

Много обичат да готвят, а откакто им намалихме драстично джънфуда проядоха плодове и салати!
Това с ината явно си е типично по февруарски, защото и аз съм страшен инат и Крис не пада по-далеч от дървото
Гледал го задълбочено как си играе с Елма и накрая казал Тати трябва да купим друго бебе
На въпроса на татко си Защо, отговорил - Ами защото това е моето бебе, трябва да купим друго за теб
Иначе като ми е нервиран ми каза Мамо остави ме на мира, скръства ръце, цупи устни и отива в другата стая, което на мен ми осигурява няколко минути спокойствие 
До оня ден мрънках, че е жега, но сега при мисълта че зима иде се депресирам.
" Препоръчани теми