ФЕВРУАРИ 2007

• 30 282
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Цве, честитооооооо  Hug Hug  Heart Eyes
Лека бременност и най-сладкото и добричко бебче накрая!  Grinning

# 91
Цвете честито и на теб.. много, много леко да я изкараш и здраво бебе да гушкаш накрая! Hug

# 92
Цвете, честито! Лека и безпроблемна!   bouquet

Аврорка, то ще е секцио пак, така че   Grinning

# 93
Много бебчета, много нещо  Party На всички бременни момичета пожелавам много лека и безпроблемна бременност и на края бързо и леко раждане  Hug

Аз с всеки изминал ден, в който гледам Крис и Елма как си комуникиратр все повече се убеждавам, че направихме най-добрия избор с второто дете. Вчера дори поиска да влезе при нея в кошарата и час и половина си играха, цвърчаха, дърдориха и накрая заспаха капнали от умора. Аз много го мислех преди как ще бъде, дали няма да й носи зарази от градината, дали няма да ревнува, но някак си така се наредиха нещата от самосебе си, че никакви притеснения нямам вече и съм много щастлива да си ги гледкам двамцата  Mr. Green

За мое учудване тази година минахме зимния сезон без особени драми и болести, обратно на моите очаквания. Първия път като записахме Крис на градина беше болен нон-стоп, но явно е период, през който всички деца минават, докато им се настрои имунната система. После го спряхме, бях четвърти месец бременна, а свинския грип върлуваше тук с пълна сила, та доки каза да си седи в къщи. Пуснахме го пак Януари тази година, Елма беше само на месец, но този път му понесе много по-добре в здравословен аспект. Носи й разбира се неизменните сополи и кашлица от време на време, но нищо сериозно да чукам на дърво.

# 94
Цвете Честито и на теб , лека бременност и да се пазиш! Май доста бъдещи мами се сърахме Simple Smile)))
Bibi2202  като те прочетох и се поуспокоих, че ми беше притеснено дали няма да са като куче и котка като са момче и момиче. То гаранция няма де, но каквото сабя покаже. Аз за болестите мисля да почна тоя път респивакса на Алекс пък да видим, само че се чудя от 1-ви септември или е рано още и да изчакам до октомври newsm78

# 95
  • Стара Загора
Цвети, честито  Hug Лека бременност до края ти пожелавам!
Ихааа увеличава се броя на бременните  Laughing

Аз с всеки изминал ден, в който гледам Крис и Елма как си комуникиратр все повече се убеждавам, че направихме най-добрия избор с второто дете.
Абсолютно, и при нас е така. Откакто Ники седи седнал с кака си играят на земята и ни гък, ни мък. Ивка е много грижовна, ако Ники започне да плаче, тя почва да му пее, да го гушка. Мисля си, че колкото порастват по ще се търсят. И дано де!

Аз от сряда ще съм сама с двамата и като гледам какво време го дават не знам как ще излизаме на разходка newsm78 А, в къщи ще полудеем и тримата  Laughing

# 96
  • София
Честито Цвети  Hug Лека и спокойна бременност ти желая   bouquet
И като не мога да се похваля с две черти, споделям, че две много близки приятелски семейства чакат февруарско и априлско бебе  Grinning От такива новини получавам пеперуди в корема  Heart Eyes
joya бързо оздравяване на татко ти   fingerscrossed
Ние от днес сме сами  Crazy Дани свикна по цял ден навън и сега не я свърта  Confused Двамата са голяма любов  Heart Eyes дано така да продължават. Влади цъфти, когато Дани е около него, гука, смее се с глас, тя го забавлява, подава играчки.... идилия...... в 90% от случаите  Whistling

# 97
Цвети, Честито, лека бременост ти пожелавам Simple Smile
Няма нищо по-хубаво от две ангелчета, и да се карат и да се обичат, няма значение, няма да са самички. За мен това беше важното, аз съм само дете, мъжът ми също и много искахме да си имаме повече дечица. Сега има повече грижи като са мънички, но с всяка усмивка и от двете сърцето ми се стопля:) Като ме гушнат и забравям всички бели които са правили.

# 98
  • Kyustendil
И от мен безпроблемна бременност на всички мами, очакващи рожби! Леко раждане и бързо възстановяване! При мен така се получи, че разликата между децата ми е почти 11 год. /не се отказах да опитвам и се получи/. Бях притеснена как ще се разбират, но малкия вече е на 3 и половина и умира за  батко си, а големия щом се прибере първо търси брат си. Толкова съм щастлива като ги гледам как се обичат. Затова като чета за бременните чакащи поредна рожба много им се радвам. Не оставайте с едно дете, разликата е огромна! А и грижите макар и повече не тежат, особено ако чуеш "мамо много те обичам"!!!

# 99
  • Варна
 Hug

Цветенце, честито   bouquet лека бременност и една сладка къдравелка след ....8 месеца  Flutter Mr. Green

# 100
Цвете, направо се радвам, че се включи в отбора  Hug, лека бременност ти пожелавам.
Bibi2202, направо ми вдъхна надежда, може пък наистина да са надраснали периода на болестите и сега да се радваме на  спокоен живот. Пък и за децата ми вдъхна много кураж, аз някак си вярвам, че ще се разбират и обичат. Май зависи от нас до  голяма степен  newsm78
Някой има ли контакт/инфо с маяу, нещо застрашително се изгуби, ако знаете, кажете какво става с нея.
Хубав ден желая на всички.

# 101
Преди 23 часа е коментирала снимка във фейса.. жива е явно! Sunglasses

# 102
  • offshore & overseas
Жива съм, но си починах от интернет и сега не мога да наваксам! Трогната съм и от питащите, и от „информантите“.

Цвекеее, казах ли ти аз, че има нещо гнило в Дания!! Щастлива бременност! Hug

Миши, честита ти мома!! Ще ги нашариш, както се казва по форумски! Heart Eyes

Зъбченце и Ники, и вие като мен -- с по 2 февруарчета, лек да ви е и безпроблемен остатъкът от бременностите!

Боби, разсмя ме с тая твоя свеки! hahaha

Пазете се, наистина, да не ви плаша, ама при мене си беше доста неприятно -- цялата бременност с контракции, обаче нищо ми нямало, чак най-накрая ми обърнаха внимание, като зараждах в 8-ми месец, и то след много нахалство от моя страна, то срам ме хвана да натискам за сериозен преглед, пък то имало защо... Embarassed.

Егасимуси, колко е гадно да се чувстваш виновен, че нещо не ти е добре и имаш контракции, ама за бой съм била! Crossing Arms

Иначе, и аз винаги съм искала да имам по-голям брат и дефакто го имам, от първия брак на баща ми, но, уви, той далеч не беше братът-мечта.

Моите двенки още не контактуват пълноценно, но има вече наченки и на общуване, освен на ревност във всички посоки. Mr. Green

Ало, третата вълна, давайте си термините, че да ви се радваме и на първа страница!!

# 103
Здравейте,
Цве, честито и от мен Simple Smile Много се радвам, че групата се увеличава, напук на икономически кризи и други екзистициални неща. Пожелавам всички да се радват на здрави и пухкави бебета на финала. За протокола - вчера бях на преглед и видяхме, че живот и здраве, пак ще е момче Simple Smile Вървя с 6 дни напред и доки каза, че другия път ще ми даде направление за ендикринолог, за да ми направят "обременяване с глюкоза" , за да се види евентуален диабет, защото според нея не било нормално да родя толкова голямо първото дете, а и сега да вървя пак напред. А иначе официалния ми термин е 11.02.2011г.
Бейби,  Hug , чакаме да се похвалиш, стискаме палци Simple Smile
Миш, честито ви мома - страхотно комбинация- нашия татко вчера каза, че надеждата умирала последна и той все ще се надява да се роди момиченце. За мен, естествено няма значение пола, важното е да са здравички бебоците.
Няма нищо по-хубаво от две ангелчета, и да се карат и да се обичат, няма значение, няма да са самички.
- да, много е хубаво, когато са поне две: пожелавам на всяка една от нас. Аз съм пък четвърта и най-малка щерка в семейството. Не сме най-добри приятелки със сестрите ми, но все пак ми е спокойно, че има едно рамо, на което да се облегна, освен на мъжо, в случай на нужда.
Надявам се не съм досадила с дългия пост:)

# 104
11.02 беше терминът ми с Вики - той обаче не бързаше да излиза Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт