ФЕВРУАРИ 2007

• 30 281
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Айде другите бремелинки да се отчитат, нови попълнения има ли ?  Wink
Пу за мен  pregnant - в очакване на второто за нашето семейство февруарче.В понеделник съм на преглед и се надявам тогава да видим и цвета на гащите Simple Smile
Поздрави на другите бременлийки, лека бременност и дай Боже още попълнения за "третата" вълна.

# 76
zyb4ence, правим ги тези деца да се раждат само в този месец,  можем да си направим тема " Майки с деца родени всичките февруари месец ". Simple Smile Честито ти ново попълнение.   bouquet Лека и безпроблемна бременност.

# 77
  • Стара Загора

Пък аз като малка винаги съм искала да имам по-голям брат, свързвам го с един вид закрила, грижовност, силно рамо ...не всички са такива, но в моите очи от тогава и до сега е така Simple Smile

Да и аз така съм искала.. щото все бях в белите, та един голям батко да ми помага нямаше да ми е зле
И той да го отнася  Mr. Green

Зъбченце, лека бременност Hug

# 78
zyb4ence, ха честито, аз според ехографа съм за март, но като се има предвид, че номера с последната менструация и ехографа се повтаря, като нищо влизам в темата с февруарски бебета:hug:.
Винаги съм мечтала за батко и затова сега много се надявам на момиченце, пък и да ми помага, абе да си е за мен, щото този все пак си е за баща си, заедно гледат баскет, поправят коли и други работи, друго си е и за мен две опашленца и ръчички - помощнички.
При мен май се е започнала черна седмица. В понеделник получих контракции, във вторник ходих на зъболекар (почна се със зъбобола), за първи път при тези (и категорично последен), отидох за пломба, махнаха ми зъбен камък, не знам какви си глупости за красота ми правиха, ошушкаха ме 90 евро, а болния зъб не го и пипна. Каза следващия път ще сложим лекарство, казах и че следващ път нЕма да има и повече никога няма да ме видят. Проблема е, че от тази нощ ме боли злощастния зъб, пък в момента малко трудничко ще набера пари за друг зъболекар, направо гадна работа.
Вчера пък вдигнах температура и ме боли гърлото  ooooh!. Днес съм по-добре и вече се разщъках из къщата. При нас основния проблем е, че мъжа ми готви наистина гадно, просто не може човека, за всичко друго става (ако не го гледаш, че иначе ми отиват нервичките), но за готвене в никакъв случай. В моментите, когато не мога да сготвя поръчваме храна, ама така ми се беше прияло зеленце, та днес се вдигнах да си угодя.
Да ви кажа и вица на седмицата. В понеделник ми звъни свеки, казвам аз, че съм зле и лежа, а тя ми отговаря ела при мен да се погрижа за теб  hahaha, казах и че това е най-добрия виц който съм чувала, представяте ли си как с контракции се вдигам и се закарвам с колата при свеки да ми яде нервичките  Joy. Милото вика, ти се радвай, че не ти се натресе да се грижи за тебе, че тогава сигурно щеще в болница да отидеш.
Наоплаках се, сега се връщам в кревата малко да почивам.

# 79
zyb4ence, честито! лека и безпроблемна бременност ти желая!   bouquet

# 80
Запис  Flutter
Зъбченце, честито! Simple Smile

# 81
zyb4ence Честито и лека бременност ти желая!
bzepic пази се миличка повече. Тази бременност и аз съм с контракции явно втория път е така, поне като разпитвам приятелки повечето са с контракции.
Иначе аз съм добре особено като се разминахме на косъм с болницата и Алекс се оправи. Много е гаден тоя грип за първи път се борихме с 40 градуса температура и то 4 часа с оцет накрая успяхме да я смъкнем на 38. На следващия ден беше като парцал и фонтан. Обаче пребори се детето, за жалост приятелката с която бяхме на море не можа и от вчера са в интензивно за обезводняване.
Аз съм долу горе добре нещо от два дни не ми стигат силите и се чувствам уморена, но мисля да си купя утре витамини и да почвам да ги пия. Иначе започнаха някакви гадни киселини тоя път доста рано и не знам с какво да ги моря ако някой има идея приемам съвети всякакви.
Ние ме можахме да се запишем за февруари тоя път сме за януари, но съдейки по Алекс как излезе 12 дни по рано си мисля, че куклата може да реши да ни направи коледен подарък знам ли Simple Smile))
Ще изчакам да минат 7 дни след антибиотика на Алекс пускам изследванията и го пускам на градина да видим дали пак ще се боледува.

Сирче и аз и мъжо сме сами деца и ми се е искало винаги да има още някой може би за това с братовчед ми токова се разбирахме като деца. Хубаво е да има девойка, мъжете като пораснат ги грабват жените и забравят за родителите е повечето има и изключения, а момичетата малко повече се сещат. Живот и здраве де Simple Smile
baby_doll, на теб малко ти остава до финала стискам палци всичко да мине по-леко и да се радвате скоро на малкото съкровище.

# 82
То май втория път е така заради първото, няма начин да се пазиш адекватно. Все се налага да го повдигнеш, да се понапънеш, докато е на градина добре, но ако се разболее, как да се пазиш, разбира се че слънчицето ще пазиш. Вие наистина сте изкарали гадно, миличкото слънчице, тези грипове са толкова гадни. Ние за сега и двамата с Иво сме с настинка, смятам да се хващам за лайката. На словенски лайка е камилице, и винаги когато стигнем до отварата от лайка в носа нашия започва яростно да лети по апартамента и да крещи "не искам камили, това са камили, не давам камили да ми слагаш". Та от днес твърдо започвам отново епичната борба с камилите.
Да ви се оплача, сутринта магаренцето мамино се запъна, че щял по пижама да ходи на градина. И аз каквато съм гламава казах, добре. Баща му беше в банята и не ни видя как сме излезнали, идва в колата и се хваща за главата. Хубостника доволно изтегнат в столчето по пижама. Рече тейко ни че туй не е добре и ще му се смеят децата, опита да го надума да се преоблече, не магаренцето отсече, тъй щял да ходи. Милото рече, че такъв резил не може да понесе и да го хвърлям пред работата изоставя ме сама на бойното поле. Аз па подлярски предусещах момента как ще отворя вратата на групата и децата ще започнат да му се смеят. Ама не би, по пътя до неговата група срещнахме само едно дете и една майка, и двамата бяха толкова заспали, че изобщо не забелязаха нашата пижама. В групата за мой ужас бяха други помощник възпитателки, които заместваха нашата, така че ударението се отклони на ожесточена борба, да влезе в стаята и да остане с опити за убеждаване, че неговата помощничка сега ще се върне. Дадох на момичето торбичката с дрехите и казах, че това е пижама и магарето не е искало да се облече. Ама ефекта на смеенето пропадна тотално, никой не му обърна внимание. Дано все пак да не ми прави втори път този номер.
Спирам с фермана, че готвене ме чака.

# 83
Ирка, Mish, мерси, момичета!

# 84
Ох, пак много бременни тук.  Grinning. Лека и безпроблемна на всички! Май оставаме единици тези с по едно дете. При мен засега няма промяна на плановете в тази област...
Между другото има ли някое дете с непораснали зъби все още? Яна чака още 2 кътника, но никакви ги няма. Май Ясен на Аврора беше така и той  newsm78. Аврора, пораснаха ли всичките му зъби? Чудя се докога е нормално да се бавят. На зъболекар не искам да я мъкна ако наистина няма нужда и затова си чакам ли, чакам.

# 85
Здравейте, честито на бъдещите мами. Бзепик, пази се , ей  Hug
При нас е пълна лудница, Марина прохожда, Никол проявява характер, баща ми е в болница, майка седи при него, аз сама с децата и съм на път да откача. Марина се очертава страшна беля, само за 5 минути да я изпусна от очи и е преровила всичко, и  най-голям тормоз удря на кака си. Тя засега търпи и не смее да я думне, ама я усещам 1е е на косъм. То не е скубане дърпабе, ръгане в очите, а Никол вземе нещо и МАрина се дотътря да го дърпа. На площадката я водя с проходилката, защото нямам  кръст и тя хвърчи като самолет, гони децата, ако ги докопа ги дърпа и скубе и засега и се разминава защото е много чаровна и прави всички бели с усмивка. Ама всеки момент ще проходи и няма да има недостъпни места, айде кухнята ще я обезопася, ама детската.... Никол има много дребни играчки, боички пластелини, и какво ли още не което не е добре за папкане Simple Smile)))
Сега Марина седи под масата и гризе кабела на зарядното на лаптопа  Shocked
Ние сме в треска за детската, не ме е страх за адаптацията, защото тя е много об Shockedщителна, притеснявам се за храненето и спането. Дано да се оправят госпожите, ще ги предупредя да не я насилват да яде, дано ме отразят, а за спането не знам....

# 86
От няколко месеца сме с пълен комплект зъби, кога израстнаха последните и аз не разбрах.  newsm78

Бейби, наистина не останало, ще стискаме палци, въпреки че с третото раждането би трябвало да е бързо и лесно.
Честито на клуба на бременните.   bouquet При мен засега не се получава.  Tired

# 87
joya, защо баща ти е в болница, нещо сериозно ли е? Милата ти си луднала с момите, а аз си мислех, че само момчетата са толкова диви. И аз първо за този момент с дребните играчки се сетих, при нас сега са на мода малките лего конструктори, всякакви вариации на трактори, багери и подобни. Та ми става страшно като си помисля как ще ги опазим от бебето, единствената ни надежда беше, че Иво сам ще си пази любимите играчки, но сега като те чета изглежда са по-услужливи отколкото очакваме. Ние и двамате сме били батко и кака в своите семейства и както знаят потърпевшите винаги по-големите са отнасяли колая, та затова от сега си го казахме, ама няма да подкрепяме само малкото и да му разрешаваме всичко - горкичкото явно толкова сме набрали от детството си, та малко ще трябва да се възпираме да не си връщаме  newsm78. За градината аз мисля, че вече и в България е дошъл този стандарт да не ги насилват с ядене. Поне при сестра ми беше така (тя има същата сладуранка-калпазанка като теб) и не я насилваха, в началото ядеше сух хляб, после се престраши с компот, а на края на учебната година изяждаше всичко и за допълнително ходеше, за спането също в началото и казваха, че не е нужно да спи само да лежи, и тя взе да си свиква, изобщо всичко зависи от учителките, ако са добри знаят какво да правят и не е проблем. Май като наблюдавам по-лошите са в яслите (то те не са и учителки, ами лелки) в градините вече е обучен персонал, така че със сигурно ще се справят без проблем.
roverandom, не се впрягай за едното дете, всичко има своята добра и лоша страна. Имаме едни познати, които съвсем целенасочено си имат само едно дете, като смятат, че тва е по-правилното защото можеш пълноценно да му обърнеш внимание и да му посветиш цялата си любов, пък и материално едно дете се задоволява много по-лесно.

# 88
bzepic , нещо с далака, ама нашите кадърни лекари не могат да решът вече втори ден дали да го оперират или да го лекуват.
НАй-тъпото е че му казаха че се чудят как е жив, а той се чувства добре, сви го корема пратихме го да види да не е бъбреци, а то се оказа далак. НЕ знаех че и той прави проблеми. Сега е ок и чака да му кажат какво ще го правят. През това време го държът гладен (трети ден почти) защото все пак можело да решът да го режат.  Shocked
ДА са ми живи и здрави че без тях съм за никъде.
Ние далеч не подкрепяме само МАрина, даже се усещам че понякога и се карам, а тя ме гледа и ми се смее. Ами жал ми е за Никол, точно се заиграе с нещо , и ли започне да рисува и МАрина се появява, я с лазене, я с проходилка, я по стената, мята се върху нея, и разваля всичко Simple Smile НА Никол и се реве, и на моменти и реве а "дзверо" се смее, а знае много добре че пправи беля. Да видим като проходи.

# 89
Ми като е тръгнало на записване и аз да се запиша... Sunglasses
Нещо нямам настроение много за рАзкази...признавам, че ви прочетох по диагонал и видях многото втори лентички.
Лека и спокойна на всички и хайде, кой каквото пожелае, такова да дойде  Wink Най- вече живи и здрави бебчета и дечица.

Общи условия

Активация на акаунт