- в очакване на второто за нашето семейство февруарче.В понеделник съм на преглед и се надявам тогава да видим и цвета на гащите 
Поздрави на другите бременлийки, лека бременност и дай Боже още попълнения за "третата" вълна.

- в очакване на второто за нашето семейство февруарче.В понеделник съм на преглед и се надявам тогава да видим и цвета на гащите 
. Днес съм по-добре и вече се разщъках из къщата. При нас основния проблем е, че мъжа ми готви наистина гадно, просто не може човека, за всичко друго става (ако не го гледаш, че иначе ми отиват нервичките), но за готвене в никакъв случай. В моментите, когато не мога да сготвя поръчваме храна, ама така ми се беше прияло зеленце, та днес се вдигнах да си угодя.
, казах и че това е най-добрия виц който съм чувала, представяте ли си как с контракции се вдигам и се закарвам с колата при свеки да ми яде нервичките
. Милото вика, ти се радвай, че не ти се натресе да се грижи за тебе, че тогава сигурно щеще в болница да отидеш.
))
. Лека и безпроблемна на всички! Май оставаме единици тези с по едно дете. При мен засега няма промяна на плановете в тази област...
. Аврора, пораснаха ли всичките му зъби? Чудя се докога е нормално да се бавят. На зъболекар не искам да я мъкна ако наистина няма нужда и затова си чакам ли, чакам. 
)))
. За градината аз мисля, че вече и в България е дошъл този стандарт да не ги насилват с ядене. Поне при сестра ми беше така (тя има същата сладуранка-калпазанка като теб) и не я насилваха, в началото ядеше сух хляб, после се престраши с компот, а на края на учебната година изяждаше всичко и за допълнително ходеше, за спането също в началото и казваха, че не е нужно да спи само да лежи, и тя взе да си свиква, изобщо всичко зависи от учителките, ако са добри знаят какво да правят и не е проблем. Май като наблюдавам по-лошите са в яслите (то те не са и учителки, ами лелки) в градините вече е обучен персонал, така че със сигурно ще се справят без проблем.
НА Никол и се реве, и на моменти и реве а "дзверо" се смее, а знае много добре че пправи беля. Да видим като проходи. 
Най- вече живи и здрави бебчета и дечица.Препоръчани теми