ФЕВРУАРИ 2007

• 30 279
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Bzepic честито !!!
Ние сме още на море. От 15 юли сме извън Софиа (сори ама не си намира иа-то Simple Smile) и ми писна. Първо планина, иако беще ама скука, след това свеки....и сега съм изгориала хем седиа под чадъа, поне децата са доволни. С приатели сме с тиахното хлапе и лудницата  е пълна. Никол иа е страх да влезе в морето, Марина реве като иа изкарам, порасна и първиа зъб, та и за него мрънка, изрина се от топлината, нахапаха иа комари, защото не смеиа да иа мажа заради обрива. Като се приберем измивам една кофа пиасък, да са ми живи и здрави бабата и диадото, че помагат, иначе досега да съм полудиала. Едното лиага в 21 и става в 6, другото лиага в 23, аз докато си легна и триабва да ставам защото малкиа звиар реве да ходи на море. Айде оплаках се, лиагам малко и пак се почва.......

# 61
бзепис честито мила, много се радвам на такива новини за бебчета  Mr. Green  bouquet Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам и най-вече баткото много да те слуша  Peace
Аз вчера разбрах и от жената на много близък мой приятел, че е бременна и от снощи съм си в бременна еуфория  Mr. Green Термина й е в началото на Март, та нищо чудно още едно Февруарче да е, ако подрани малко Simple Smile Въобще множим се рибките  bowuu
Ентусиазирала съм се тези дни да боря злоядството на Крис и му приготвям разни визуални изкушения, та похапва що годе добре. Напоследък ме слуша детето, да не чуе дявола, дано и занапред да е така.
Джоя ти направо си се вкарала във филм на ужасите ми се струва, много тежка програма имате. Гледам, че сега чак първо зъбче имате, и на Елма още й се свидят и нито едно не е извадила, та може и ние до към 10-ия месец да откараме без зъби. 

# 62
И ние се завърнахме вчера и днес вършях из кухнята и пералното. Сготвих си любимата манджа и съм почти хепи, че съм в къщи. Изкарахме добре, за първа година без болести, но последната седмица бяхме без климатик, такова потене не съм си и представяла, че има.  sweating #Onfire В София ми се струва рай.  Mr. Green
В Албена тази година храната беше гадна, щом мъжо, който е много и всеяден мина на динена диета, значи е било мноооого зле.
Bzepic, честито, лека бременност.

# 63
Хубаво е на почивка, ама у дома си е най-добре Simple SmileSimple SmileSimple Smile ... И на мен ми беше домъчняло доста за вкъщи, даже и за работа  typeuu  Crazy
Понеделникът ще ми е тежък , но ще вляза в ритъм.

За жегите - тази година беше мор на морето . Бях приготвила половин куфар с жилетки за прохладните вечери ... Какви ти порхалдни вечери - жега и влага нон стоп. В Пловдив е жега, но поне не е толкова влажно...

# 64
  • offshore & overseas
А ние дори нямахме климатик в стаята... На мен как пък ни веднъж не ми домъчня за дОма. Дай ми вечно да скиторя, аман от мене си. Laughing Crazy

# 65
  • Стара Загора
Добре се завърнали на всички почиващи.  Hug Аз тази година ще ви изпращам и посрещам от почивките само Mr. Green. Ние това лято си седим у дома и колкото по седя, по ми харесва да знаете. Laughing  Хладничко, свикнала съм си кое къде е... нещо голям домошар се извъдих, че мъжо и той такъв Laughing Събота и неделя ходим по селата, ама и там повече от 2 нощувки ми писва. Хубаво навън, ама да няма мухи и комари  Laughing Голяма съм претенция хихихихи
Айде прохладен и спокоен ден.
На работещите лек понеделник!

# 66
Ха, добре дошли на почиващите и лека адаптация с риалитито.
Благодаря за пожеланията, за сега се изпълняват. Само зъбите взеха да ме мъчат, та в събота летях в дежурния кабинет.
Малкия хубостник е научил нов, мноого ефективен трик. Като забележи, че чайничето ми започва леко да завира и точно в онзи момент преди да ми избие пара през ушите, застава пред мен с ококорени черни очички и много драматично произнася на български "мамо много те обичам", е как да не ти се стопИ сърцето, това придружено със силна прегръдка и цалифка и баща му ме събира в чашка просто.
Номерата на баща му в кризисна ситуация да ви покажа http://www.youtube.com/watch?v=Pz8ipDMgeEQ , ей това ми пускат и драматично пеят, направо се спуквам от смях. Тези двамата така ме въртят около малките пръстчета, че ме е страх ако и другото е момче какво ще правя.

# 67
бзепик  на Никс лафа му е - "какво съм направил, защо ми се караш..?" (с най невинното изражение на света и миловидна муцунка.. ) Научих се ако нямам отговор и то достатъчно обоснован на този въпрос, да не му се карам.. ще рече човек че все му се караме на това дете..

# 68
  • offshore & overseas
Хаха, мноо са готини малчовците, и много хитри, да им се не надяваш...

Халюшка пък, като ме чуе да крещя (на някого, вкл. на нея), започва непрекъснато да повтаря „Мамо, на кой казваш така?“ На моменти това лееекинко ме вбесява, но гледам да отговарям... след десетото запитване. Crazy

Или пък ако вече съм се разбесняла по отношение конкретно на нея, започва да нарежда, „Мамо, бе, не ми се ядосвай! Говорррррри ми усмихната! Говорррри ми!“ И аз както съм ядосана, и както ми иде или да мълча, или да кълна, определено съм за снимка, усмихвайки се през крив макарон. Joy

П.П. Еее, тая нощ се диша, бе, мацки Wink

Последна редакция: вт, 17 авг 2010, 00:47 от Мяуче

# 69
хихихи подсети ме за редовното никешко - "мамо усмихни се... сега сърдита.. сега пак усмихната.. ааа а така ми харесваш..."
има и едно "не се карайте" ако се джафкаме с татко му..  а и това на Калина безкрайния въпрос - на кого се караш при нас е - "кой е направил беля... кой.. кажи ми.. кой.. ?" не млъква ако не му изкодоша кой е виновния... или почва... "баба ли.. тати ли.. мама ли.. ами кой тогава аз не съм.." много е смешен..
п.с. охх рай е .. а дано да се задържи..

# 70
  • Kyustendil
Да се запиша и аз в темата като мама на февруарче родено на 14.02.2007 г.!!!! И ние се върнахме преди два дни от Албена и сега се опитвам да си почина. Малкият гмурец не можех да го извадя от водата, толкова е безразсъдно смел, че чак ме плашеше. И аз на свой ред да отбележа, че тази година на морето беше адски пек. Сутрин по-рано ако отидеш става, но към обяд беше нетърпима жега. Добре, че имаше климатици. И тази влага беше много изморителна, дори и вечер не успяваше грам да се поразхлади.

# 71
Добре дошла при нас  Hug, направо си е прекрасно ново попълнение.
Ние изобщо не се пържихме на плажа, принципно на море ходим да се цамбуркаме и почиваме, така че печенето като кебапчета не ни е приоритет.

# 72
Да драсна и аз някой ред, че не съм влизала отдавна, но все сме на някъде. Малко на море, после в Ямбол после Варна и сега тук, че сме болни от тоя гаден вирус с повръщане. За първи път видях Алекс да трепери като лист и с таксито в нас беше с 40 градуса температура. Голяма борба падна докато я смъкнем 4 часа и на другия ден започна с фонтаните. Слава богу днес вече е добре, нали са малки бързо им минава. Вчера беше като парцал не мърдаше до 19 когато стана и каза гладен съм и това беше.
bzepic Честито пожелавам ти леко и безпроблемно бременеене! При мен първия път беше по-безпроблемно. Сега с повръщане и лошо ми беше почти до 4-тия  и съм с акне като пуберитет и ми е по-притеснено, а най-странното, че ме е хванало щубе от раждането тоя път което ми е странно, можеби защото разбрах защо съм имала пробеми с Алекс като се е раждал - тесен таз при необходими 24 см аз съм с 14см.
Преди 2 седмици бяхме на ФМ при Яков и се потвърди, че този път чакаме девойка. Алекс от самото начало повтаряше, че бебето ще е момиченце, като стана ясно, че е прав обаче реши че иска братче. Аз много исках момиченце, после пък си мислех, че ако е момче ще е по-лесно, че всичко има и опит и дрехи и играчки и на Алекс ще му е по весело в игрите. Ама пък от друга страна ще станем 2 на 2  в семейството и ще има равновесие Simple Smile))
От 1-ви септември можем да тръгваме на градина, но ми се иска сякаш като за последно да го заведем малко пак във Варна за няколко дни, ако е хубаво времето разбира се. Макар, че 2 морета 2 разболявания и сега пак ако отидем и пак болест незнам...
Хайде стига за сега от мене лека и мека на всички.

# 73
  • Стара Загора
Mish, честита ти девойка.  Hug Алекс ще бъде грижовен батко, но сега колкото и да му говориш, докато не се появи бебето няма да е осъзнал какво всъщност го чака.

Сещам се сина на кумовете ни, той е на 7г и чакат бебе скоро, та бяхме на разходка и му дадох да тика количката с Ники. Естествено доволен, ухилен до ушите и аз му казвам " ето ти си готов за батко, ще помагаш на мама за бебето" , а той" готов съм, ама знаеш ли кое е най-лошото - че бебето ще е момиче"  Mr. Green

Пък аз като малка винаги съм искала да имам по-голям брат, свързвам го с един вид закрила, грижовност, силно рамо ...не всички са такива, но в моите очи от тогава и до сега е така Simple Smile

Айде другите бремелинки да се отчитат, нови попълнения има ли ?  Wink

# 74

Пък аз като малка винаги съм искала да имам по-голям брат, свързвам го с един вид закрила, грижовност, силно рамо ...не всички са такива, но в моите очи от тогава и до сега е така Simple Smile

Да и аз така съм искала.. щото все бях в белите, та един голям батко да ми помага нямаше да ми е зле

Общи условия

Активация на акаунт