ФЕВРУАРИ 2007

• 30 322
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Сега друго да питам, като съм набрала инерция, не е акал от 26-27ми някъде, напишан редовно и обилно, вчера му дадох 3 мл дуфалак, нищо, днес му дадох 4 мл, пак нищо, пръцка мощно, често, понякога проплаква и се надува и толкова, някакви предложения? Термометри и упражнения/масажи не действат. Варих тиква, аз я ядох, на него давах водичката, пак без резултат. Възможно ли е да се усвоява на 100% и само да пиша  newsm78

# 556
  • offshore & overseas
Миленка, възможно е неизхождането да е нормално, понеже кърмиш, не само поради пълно усвояване, а и поради еднообразната хранителна форма (но не и състав) на кърмата, макар че пък от 27-ми е малко вече нанагорно.

Може би не е добра идея да даваш сок от тиква, защото стомахчето му е още незряло, но ако не е реагирал с колики, значи всичко е наред.

Дуфалак-ът наистина е с много бавно действие, а Калина специално го и повръщане (давала съм ѝ веднъж на неговата възраст).

От друга страна, термометренето винаги дава ефект, стига да ти стиска да го направиш както трябва (ще ти пиша ЛС, щото тебе явно те е нямало, когато съм давала рецептата преди 3-4 години).

На Халята сме го прилагали 2-3 пъти и честно казано се изумявах какво количество мат'рял бяха побрали червата ѝ. Вероятно щеше и сама да се изходи в крайна сметка, но нямах нерви да чакам...

Сега с Люс съм една идея по-търпелива и нито веднъж не съм я клизмила. Вече пък с въвеждането на различните храни, няма и да се налага.

Виж, Калина си е почти перманентно с класически запек, поради еднообразно хранене. Crossing Arms

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 22:52 от Мяуче

# 557
пък и имам чуството, че твоите нерви са от корабни въжета, честно  Peace
Confused всъщност не - в голяма заблуда сте.. просто извадих късмет
и като Везна съм добре запозната с хармонията в природта.. което всява лека паника в спокойната ми душица с такъв син, каква щерка бих имала
!!

# 558
  • Варна
.... което всява лека паника в спокойната ми душица с такъв син, каква щерка бих имала[/color]!!

А?  Joy Аре де

# 559
Благодаря ви за пожеланията момичета много драго ми стана просълзихте ме  Hug Мяйче мерси за вестоноството. Малката се роди  на 28 .12.2010г в 3:35 през ноща  Елеонора я кръстихме накрая. Минах през доста перипети 5 месеца на легло за задържане няолко пъти в болница, бъбречна криза и какво ли още не накрая и кръвно се опитах да кача, но всичко си заслужаваше защото като си я погледнах след 6-тия час бях удебеда , че мога да родя още едно  Grinning
Тук качих 2 снимки:
http://fevruari.snimka.bg/baby/sestrichka-i-bratche-na-shtastliv … e.393627.21980608
За жалост сме с запушено слъзно каналче , но ще се преборим с него.
Бадемче честити ви ходещи крачета!
Отивам да се къпем. Целувки на всички  Hug

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 23:34 от Mish

# 560
....и като Везна съм добре запозната с хармонията в природта.. което всява лека паника в спокойната ми душица с такъв син, каква щерка бих имала[/color]!!
Скай, а като си везна как си с апетита ? Питам чисто зодиакално, знам че по принцип е глупост, ама сите везни в нашата тема са ящни.
Марина ще ни изяде главите, нали Никол беше злояда и таквоз нещо не сме виждали  ooooh!
Тя яде от сутрин до вечер, непрекъснато.
Само снощи хапна едно бурканче от кухнята спагети с някакво месо, след това яде едно супниче супа от сьомга, след това яде 5 падпъдъчи яйца, (само на 2-те жълтъка) - едвам и ги изкопчих от ръцете, щеше всичките да изяде, след това две огромни парчета със шунка, и домати и краставици на корем. В къщи само ме усвиркват да и спираме храната ама ми е жал, то като дойде ам-ам, снощи, се качи на едно детско столче, и както си бодвах салата с вилицата изведнъж ми се лепна с отворена оста, само седи и лапа, даже не дъвче, както лапне доматите, така ги изкарва Simple Smile)) СЛед това изпи и две чаши фреш  #Crazy
Иначе е слабичка, супер активна, и ака по много.
Чак Никол взе да яде покрай Марина, щото видя, че докато се ослушва, и дребното ще изяде всичко  Joy

# 561
Чак Никол взе да яде покрай Марина, щото видя, че докато се ослушва, и дребното ще изяде всичко  Joy
хаха  Joy Joya ще мепобъркаш от смях..
Щом питаш - добре съм с апетита.. че ми и личи..   261uu и да ти кажа моето е от ядене, не е от стоене, щото и много се движа, ама не ми влияее движението.. хаха.. незнам от зодия ли е този апетит, щото виж я Мяу и тя везна па каква е грация.. тъй че няма се крия зад зодиакални оправдания...

# 562
 Joy Джоя, виж колко полезни могат да бъдат малките за отглеждането на по-големите.

За спането при бебетата момчета, да кажа и моя опит. Докато  бяха на кърма не спяха,  будеха се и ревяха, в момента, в който минаха на АМ започнаха да спят. Не знам защо, едва ли причината е само в това, че кърмата се усвоява по-бързо. Аз ги гледах без помощ и си мисля, че умората, стреса, дори отчаянието, което съм изпитвала  в дадени моменти се е предавало чрез кърмата и затова.  newsm78 Все си мисля, че спокойните жени имат уравновесени деца и обратното. Но темперамента на децата трябва да се преценява след 5-тата им годинка. Помня до преди година случките, които разказваше Джоя и как се забавлявахме с лудориите на Никол, а сега Маринка е в тази фаза.  Grinning Виж при моите магарета няма шанс за промяна, Дани е на 7г., ама....  Wink

Миш, честито момиченце.   bouquet

# 563

черпя за именния ден.
Честит имен ден на всички Йорданки, Иванки, Теодори и Божидарки, да сте живи и здрави и много щастливи.

Честита Нова Година с пожелания за топлина в семейното огнище и звезди в очите ви.
Миш честита красавица, да те слуша и да спинка дълбоко и дълго! Направо ме разтопи с тази снимка, и на мен ми се налага да лежа и да почивам, та ми показа за какво се боря и защо трябва да потърпя още малко.

Брях какви теми сте подхванали sky*, и на мен ми се струва, че твоето момче е изключението, което потвърждава правилото. Моето момче си беше доста трудничко за отглеждане, и даже беше първо, ама явно аз съм много  Crazy, та се навих на второ, обещават момиче, та дано е мирна, "макар че не вЕрвам" (както казваше една близначка).
Миленка много хубаво, че сте се оправили, за рИването аз го гътах в шезлонга и пеех до припадък, като видех че няма на къде се занимавах с него, пък тейко му като се върнеше от работа питаше "чиниите или детето" и аз винаги отговарях ДЕТЕТО, после вече не питаше, послушно го взимаше отиваше в другата стая с детето, пък аз с удоволствие си оправях къщата, никога преди това и след това не съм оправяла с такова удоволствие  hahaha.
За акането си спомням че препоръчваха сок от компот от круши, ние само веднъж за почти 4 годишния живот на Иво сме имали този проблем, преди около две седмици, крушата помогна доста бързо и ефективно. Като гадни родители естествено използвахме случая да викаме "аз казАх ли ти да не ядеш толкова шоколад" и милото сега вика дай ми само едно парченце да опитам, и вЕрно, даже и отворена цяла кутия да му оставиш не взима, научило си урока детито Joy.
Айде бЕгам да работА, че на мен тая година много работно ми започна, дано да остане цялата такава (пу, пу).
Лек ден и спящи деца ви желая.

# 564
Скай, то и аз бая си хапвам, явно наистина не е зодиакално, ама дребното много яде, ама едвам е закрепила 7-8 кила, зависи кога я мериш, преди или след ядене  hahaha
Аврора, твойте мъже са си друго. Гледам момченца около нас, като са до около 2-3 годинки, едни нежни любвеобилни, гушкат се, а след 3 стават като фурии. Племеника като дойде, къщата става като бойно поле.
На Коледа, вадя една огромна пуйка от фурната и я слагам на масата, гостите седнали, Марина притичва с една вилица и нож от детската кухня, пластмасови, и вика ам-ам. Голям смях ме напуши, ако не ми беше жал за килима и имах какво друго да дам на гостите, направо ми се прииска да и я дам и да и гледам сеира Simple Smile

bzepic , да се пазиш ей, работата няма да избяга Wink
 ooooh! Честит имен ден, да си жива и здрава Simple Smile

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 15:26 от joya

# 565
Боги да ти носи здраве името!

# 566
  • Пазарджик
Честит имен ден на всички малки и големи,които празнуват днес!
Бъдете живи и здрави,и много щастливи! Hug

# 567
За много години момичета. Поизтървала съм има-няма 20 страници, ама като легне малкото ще се върна да ви попрочета.  Embarassed
Иначе ние сме добре. Малкото яде и крещи. Голямото не яде и ходи на градина ... Simple Smile
Всичко нормално! Simple Smile

# 568
  • София
Иначе ние сме добре. Малкото яде и крещи. Голямото не яде и ходи на градина ... Simple Smile
Всичко нормално! Simple Smile
wish, радваш ме. Моите калпазани са абсолютно същите, все едно аз съм го писала. Горе главата, ще поотраснат, ще се променят, а може и да си разменят ролите, знае ли човек  Laughing

# 569
Софи, завърнахте ли се или сте още по чужбинско.

Общи условия

Активация на акаунт