Чувствам се адски самотна!

• 20 064
  • 131
  •   1
Отговори

Направо не мога да повярвам,че това съм аз и,че пиша тези редове.
Винаги съм била много лъчезарна жена,много позитивна,много заредена,вечно вярваща и успокояваща хората с аурата си дори. Изпаднала съм в такава дупка,че чак не мога да повярвам- като в омагьосан кръг съм.

Писна ми да слушам как съм невероятна,страхотна,красива,умна,едва ли не богиня,а в същото време да се чувствам толкова смачкана,обезверена,наранена......толкова да ми липсва Любов....
Много ранима съм . И последните двама кретени,с които си имах работа ме довършиха.
Сега по цял ден гледам в една точка,нищо не ме радва,пълна апатия, единственото,което правя е да пиша,пиша,пиша стихове.......

Как се справяте със самотата? Къде да намеря нови хора,запознанства ? какво да направя за да си помогна да изляза от тази страшна дупка.... ? Sad

Мога да пиша и описвам много,но дори и това,че пиша по такъв повод ме отвръщава и ме кара да замислям какво за Бога се случва с мен .....

# 1
Къде са приятелите ти? Дори и след дълга и продължителна връзка, при която се откъсваш от нормалната си среда приятелите остават. Отчянието в момента не ти помага. Нормално е да се усещаш така, но се опитай бързо да го преодолееш. Сега си свободна жена. Приеми го като предимство.

# 2
Приятелките ми са плътно до мен.Излизаме,успокояват ме...,но всъщност празнината от липса на Любов и от самотата си остава .......

# 3
  • София
Здравей  Hug
Мога да ти пиша много за това, как да погледнеш с розови очила, да идеш на фитнес, шопинг, кафе с приятелки, да се запишеш на курс Simple Smile. Само по себе си е хубаво като идея  Peace. Но аз ти предлагам да видиш ситуацията от друга гледна точка. Защо е толкова страшно за лъчезарните и готини хора да изпадат в дупка? Те нямат ли право да са в лошо настроение, да недоволстват? Всъщност такова настроение и дупката не са никак лошо нещо - те са знак, че ти трябва промяна, че има нещо, което не ти харесва. А също и че не може да си вечно засмяна и вярваща, и зареждаща другите. Мисли не толкова как непременно да не си в лошо настроение, а какво води до него. Ново запознанство - мъж ли имаш предвид? Те, за съжаление, не се срещат по поръчка. Само това ли те кара да си самотна?

# 4
Контакти,познати и приятели си имам.Липсата обаче на човек до мен,на Любов ме карат да се чувствам самотна ... Това е да. И не,не ме притеснява факта,че не отговарям на очакванията на другите.Притеснява ме това,че се чувствам за себе си адски зле....

# 5
Помисли и за това дали е имало нещо, което обичаш, а не си могла да правиш докато си била във връзка.

# 6
А откога си така? Докато имаше връзка, всичко наред ли беше или пак си се чувствала по сходен начин?

# 7
Винаги съм била малко склонна към мрачни настроения и рязка смяна на настроенията.
Но сега от 10 дни /откакто зарязах един кретен-някаква си уж авантюра,на която аз повярвах /, направо не съм на себе си и чувството ми на самота е огромно.Стоя на работа и очите ми постоянно са пълни.Не знам какво се случва с мен и как да изляза от това състояние ....

# 8
  • София
Контакти,познати и приятели си имам.Липсата обаче на човек до мен,на Любов ме карат да се чувствам самотна ... Това е да. И не,не ме притеснява факта,че не отговарям на очакванията на другите.Притеснява ме това,че се чувствам за себе си адски зле....

Това не е хубаво. Според мен човек страда от самота и липса на любов, ако се чувства непълноценен сам със себе си. Не би трябвало да се чувстваш зле от това, че си сама. Впрочем мисля, че човек трябва първо да се научи да живее сам и едва тогава е узрял за истинска връзка... Да се пребори със страха от самотата и да осъзнае, че дори без любов той е цял, завършен, прекрасен човек   bouquet В противен случай рискуваш цял живот да проектираш вътрешни конфликти в отношенията си с другия човек... Не се бой от самотата, наслаждавай й се!

# 9
  • София
А собствените ти очаквания не са ли прекалено високи към теб? Аз това имах предвид. Мислила съм за себе си, имаше период, в който примерно се чувствах ужасно, когато съм тъжна. И си мислех - имам си работа, здрава съм, приятели - защо си позволявам да съм такава, нали всичко ми е наред Confused. Но после реших да съм по - добра със самата себе си и да се оставям да съм такава, каквато в момента съм - тъжна, лоша, неспрведлива, мълчалива.
 За това как да срещнеш любовта няма точен съвет, то, ако имаше рецепта... Но да знаеш, че и хората във връзка могат да са много самотни(личен опит), така че най - важното е да се научиш да си себедостатъчна Hug.

# 10
Виж сега, съвети и аз няма да давам. Опитай се да погледнеш на ситуацията откъм положителите страни -
1. По-добре самотна и в очакване на нова връзка, отколкото с кретен лепнат за теб.
2.Ти сигурно си на 20, а има толкова хора, които са самотни на 40, на 50, на 60. Прекрасно е да си свободен на тази възраст и да се забавляваш с приятелки.
3. Самотна си, защото нямаш човек до себе си, а какво да кажат тези, които са самотни в брака си, защото не получават разбиране от партньора си.
4. Не е нужно постоянно човек да скача от връзка на връзка, само за да се почувства ценен и желан. Почини си малко от мъже и точно когато не го чакаш той ще се появи. Simple Smile

# 11

Не се бой от самотата, наслаждавай й се!

Как ? Вече имам чувството,че трябва да се обърна към психотерапевт? Имам чувството,че не мога да се справя сама ? Как да се наслаждавам на САМОТА ?

# 12
Божеее, само ДЕСЕТ дни, ама имай малко търпение бе човек!!! Трябва поне месец да мине, а на някои им е нужна дори година за да се освестят след връзка.
 И още нещо - напий се! Понякога помага.

# 13
Виж сега, съвети и аз няма да давам. Опитай се да погледнеш на ситуацията откъм положителите страни -
1. По-добре самотна и в очакване на нова връзка, отколкото с кретен лепнат за теб.
2.Ти сигурно си на 20, а има толкова хора, които са самотни на 40, на 50, на 60. Прекрасно е да си свободен на тази възраст и да се забавляваш с приятелки.
3. Самотна си, защото нямаш човек до себе си, а какво да кажат тези, които са самотни в брака си, защото не получават разбиране от партньора си.
4. Не е нужно постоянно човек да скача от връзка на връзка, само за да се почувства ценен и желан. Почини си малко от мъже и точно когато не го чакаш той ще се появи. Simple Smile

На 25 съм.Знам за какво говориш и точно заради това зарязах последния мъж в живота си- защото реших , че е по-добре да съм сама отколкото да правя такъв жесток компромис със себе си и да се чувствам толкова отвратително въпреки,че съм с мъж. Уверена,че правя правилното.Само не знам защо сега го мисля толкова, защо го изживявам толкова и защо не мога да се успокоя. Обзема ме чувство на страх,че ще остана сама...,че времето лети,а аз живея непълноценно . Че искам семейство,човек до себе си и Любов, а ги нямам .... едва ли не съм престаряла. Какви ли не мисли не ми минават. Не мога да се позная.Това не съм аз.

# 14
Божеее, само ДЕСЕТ дни, ама имай малко търпение бе човек!!! Трябва поне месец да мине, а на някои им е нужна дори година за да се освестят след връзка.
 И още нещо - напий се! Понякога помага.

Връзка силно казано. Беше някаква кратка авантюра с пълен темерут. Но едно не знам- защо изобщо го изживявам? И то толкова болезнено. И дали това е причина за тъгата ми или просто всичко накуп.....

Общи условия

Активация на акаунт