Мечтатели-Kavak Yelleri-нов сериал по бтв

• 117 585
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
i oshte nqkolko na pelin

# 46
Toва, русолявото момиче, от Германия, на снимките по- слабичко изглежда, по телевизията доста трътлеста ми стои. Има чар, но не е хубавица.

# 47
Toва, русолявото момиче, от Германия, на снимките по- слабичко изглежда, по телевизията доста трътлеста ми стои. Има чар, но не е хубавица.

и аз мисля така Peace то май и при Аслъ е нещо такова май Thinking

# 48
Чудех се на кого ми прилича Аслъ когaто е с бретон и се сетих.Може би вие няма да видите прилика,но за мен има,дори и малка.Това е  Jou Lauren и играe ролята на Даниел Ван де Камп(дъщерята на Бри)в Отчаяни съпруги.Кгато влязох в този сайт http://celebrity.myheritage.com/FP/Company/try-face-recognition.php?lang=BG(там уж можеш да видиш на коя известна личност приличаш)и аз дадох снимката на Пелин и два пъти ми излезе тази актриса честно казано не мисля,че си приличат,също излезе че и прилича на Rachael Leigh Cook

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 13:09 от <>>~I''ll PaY My DuEsss~<<>

# 49
# 50
Болници, затвори, отвличания - в тия филми се случва все едно и също.

# 51
  • Сливен
BB:  Аслъ ще се сърди на денис защото не и помогна когато беше отвлечена и е бил толкова близо до нея и се е забавлявал с Мине . Една седмица по късно Аслъ се мести в нова къща отношенията и с Ефе са си същите както до сега . На Денис не муе  приятно държанието на Аслъ а още по малко неиното приятелство с Алп (които е влюбен в Аслъ) а  Мине мранка че Денис обръща много внимание на Аслъ

# 52
  • На изток от Ада
харесва ми

# 53
Много ми харесват песните от филма. Някой знае ли кой ги изпълнява.

# 54
Добро утро на всички Simple Smile
Специално за феновете на ПИНХАНИ и музиката от филмчето newsm44 http://dox.bg/files/dw?a=7d246eefb0

# 55
Много е интересно сериалчето.
И героите са много интересни.
Но някакси Ефе ми е най-симпатичен и за това ще дам малко снимки.

и една с дълга коса

П.П Надявам се да няма сърдити,че така нахлух в темата.

# 56
  • Сливен
Pinhani - Hele Bi Gel тази е едната  newsm03

# 57
ако някой знае кой какво ще учи/следва нека запише с ББ Whistlingплс

# 58
Къде може да се намерят качени сериите на филма освен в VBOX7

# 59
Някой можели да разкаже какво стана вчера.
Мерси Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт