пачуърк 3

• 95 600
  • 543
  •   1
Отговори
# 135
  • София
момичета, ето предизвикателството ми за днес:
http://www.flickr.com/photos/ketizquiltz/
опитвам се да избера модел, но снощи ших до 2.30 и нещо всичко пред очите ми днес е в геометрични формички:) може ли и вашето мнение? (може и като коментари във фликър под снимките, за да не пълня темичката) мерси предварително  Hug

# 136
Привет на всички, имам да чепя.. вчера си купих машината, която бях избрала : http://www.ivna-bg.com/?28,elna-6600
в крайна сметка, реших, че бродерия на този етап не ми е необходима, а тази има страшно много декоративни тигели.. в магазина бяха много компетентни и демонстрацията премахна всичките ми колебания.. работи почти безшумно, няма никакви вибрации и е много лесна за управление и избиране на операциите.. вече ще се развихрям..

# 137
ZoriN честито!Липсата на вибрациите е много важна-ще мина да я видя тази елна Wink
KetiK и двата варианта са интересни

# 138
  • най-шареното място
ZoriN, честито! Много красоти да създадеш, много хубави емоции да ти донесе и вярно да ти служи!

Кети, всяко има своя чар.

# 139
Момичета, честито за новите придобивки. Кети, благородно ти завиждам за по-големия брат. И аз му се облизвам, но... Това с вибрациите действително си е проблем. Аз на малкото братче като му дам повечко газ ми се налага да го гоня по масата Simple Smile . Ще чакам да видя новите ви красоти Simple Smile .

# 140
Страхотни неща сте натворили отново, Кети направо ме смая, много хубаво са ти се получили къщите, като от приказка са, а за полата нямам думи, страхотна е.
Честити ви машини, мн спорна работа с тях.

# 141
запис, за да ви изчета по-късно и да се поуча Simple Smile

чудесни неща правите, твърде сложни повечето за мен ...

поводът да ви навестя е, че се запалих по килта от последния филм от сагата Twilight, Eclipse - Memory T-shirt quilt, ето един (не съм сигурна точно този ли е от филма) -

та сега, докато събирам на щерката умалелите блузки и тениски, ще се образовам как да го свърша Simple Smile поне имам идея какво да правя с постепенно натрупващите се купища ненужни вече дрехи, които хем не стават да ги дадеш на друго дете, хем ми е жал да ги хвърля, щото тя си има спомени с тях и си ги обича Simple Smile

# 142
Vella M. ,здравей при нас!
това,което си показала е много приятно за окото,имаш талант за съчетаваш цветовете и шарките,захващай се сериозно и пак да ни покажеш красоти!!!

# 143
  • най-шареното място
Vella М., добре дошла Simple Smile
То се вижда че са съшити един за друг квадрати и това вероятно ще ти е леко за изработка.. После върху лицето им е сложено лицето на гърба, минато е по края и е обърнато. Евентуалнияпълнеж се слага най-отгоре - върху гърба на гърба.

# 144
Днес като се рових в нета попаднах на невероятно красиви пана като картини.
http://www.artfabrik.com/images1/youngforestIIIdetail4.jpg
Някой знае ли какво е

fused fabric

Изглежда като апликирано, но пък не се нищи.Може и да не виждам добре на снимките

# 145
  • най-шареното място
Лепено е. Затова и не се нищи.

# 146
  • София
Момичета,
аз последните два дни нямах време дори да си пусна машината... Но пък направих едно файлче, в което събирам всички чудни линкчета, които споделяте, за да си ги имаме на първа страница на... живот и здраве ПАЧУЪРК 4.... ще си направим страшна библиотечка:)
А ето и един линк от мен:
http://www.allpeoplequilt.com/

# 147
Май в тази жега всички са по почивки и никой нищо не пише.. Simple Smile

# 148
  • най-шареното място
или работят и няма време... дано да почиват Simple Smile

# 149
  • София
Говорете ми... аз пак се вкарах във филм... Мислих, мислих и реших, че по-добре като ще инвестирам да е в нещо както си трябва и три денонощия минах през какво ли не - открих представители и на Хускварна даже - марки, ревюта... Накрая реших все пак да си заложа на сигурното и избрах кака
направихме шоуто на лелките в магазина на Графа и си тръгнахме с Ивче в слинга и пълна количка... Цяла неделя прекарах в шиене и разпаряне - quilt expression- а не ще да килтва... отворих пак форумите и се оказа, че има стотици оплакващи се от този проблем, хайде пак в магазина... в крайна сметка техника дойде почти веднага и мисля, че оправи нещата. Стискайте палци наистина да е така... Почти преборих големия проект:) ако всичко е наред с Кака следващото ми включване ще е със снимки  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт