Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

В търсене на заместник на хартиената тетрадка

  • 705
  • 2
  •   1
Отговори
  • Мнения: 30
Здравейте. Търся устройство, с което да мога да заместя хартиените тетрадки до голяма степен. Като цяло условията, на които трябва да отговаря са да може да се пише на ръка, да се запазва на него и след това писаното да може да се чете на него без нужда от прехвърляне на друго устройство /максимално на както се чете в тетрадка да прилича/. Препоръчителни характеристики са по-дълго издържащ заряд на батерията, по-голяма памет или възможност на поставяне на карта памет, да може да се отварят файлове в форматите PDF, Epub и Txt и да се пише, маркира върху тях, размерът може да варира, но за предпочитане е да не е по-малко от 10 инч. Откъм ценови диапазон не мога да се ориентирам, защото не мога да намеря баш такова устройство, но да кажем, че търся бюджетен вариант.
При търсене в интернет ми излизат таблети за записки, но оставам с впечатлението, че писаното трябва да се прехвърля.
Бих била много благодарна, ако ми помогнете в ориентирането какво точно устройство трябва да търся /като наименование/ и не бих отказа мнения, ако има ползващи такова.

# 1
  • Мнения: 15
Здравейте! Може би търсите нещо такова: https://remarkable.com/?

# 2
  • Мнения: 30
Да, точно такова търся. Благодаря за насоката - много ми помогнахте да се ориентирам. Ако някой е използвал такъв тип устройство би ли казал дали реално е удобно?

Общи условия

Активация на акаунт