Наш сънародник беше убит на 04 юли от разбесняли се мангали

• 10 321
  • 138
  •   1
Отговори
# 15
Жалко ,още един живот беше погубен от тези мангали #Cussing out #2gunfire

Сега искат да изселят тумбата от роми от входа но София и да ги преселят в бивша казарма до Сливница тихомълком,нищо никъде не се споменава за това им решение и кво на  митинга се събрахме  1000 българи, а на групата на Герб Сливница им беше  забранено да защитят позицията на обществото-Защо? Shocked
Това ни чака и нас за съжаление 3000 мангала искат да ни на тресат #2gunfire #2gunfire ще има още некролози и опечалени и почернени семеиства #Cussing out

# 16
Изводът е- не се разправяй с простаци! Което опитвах да обяснявам на Бижу, но тя не чува.

И за правиш после протести, и да не правиш...човекът вече го няма. И никой насила не го е вкарвал в циганската махала да вдига скандали.

# 17
Докога ще мълчим? Докога ще се манипулира общественото
мнение с избрани новини?

Безобразие!

Защо никои нищо никъде не е обявил! Тази новина трябва
да е на първа страница на всички вестници!

# 18
Извода е, че докато свеждаме глава ще ни мачкат!
Докато не се вдигне по сериозно шум нищо няма да се случи, докато мълчим,
а те трепат безнаказано българи нищо няма да се промени, а те стават от
ден на ден повече, а пустата Европа и за правата им се загрижила, че те малко си имат!

# 19
  • по пътя на светлината
Е, хайде ,пак ли за Божурище говориш,не пиши с недомлъвки по темите!
Няма да ги местят в казармите при нас.

# 20
Манипулация не ами ... направо затъмнение  #Cussing out. Днес случайно научих от фейса. Никъде в новините нито в нета, нито по телевицията казаха нещо. Продажници ... и ми пускат "не отражение, а самата действителност". Не ги е срам  #2gunfire

# 21
ден на ден повече, а пустата Европа и за правата им се загрижила, че те малко си имат!

Това е расистко. Не виждам някой да е свеждал глава- точно обратното- отишъл е там да се саморазправя и да си го търси. Също така не виждам да става въпрос за безнаказано трепане. Има задържани и дали ще е наказано или не ще се види.

# 22
Изводът е- не се разправяй с простаци! Което опитвах да обяснявам на Бижу, но тя не чува.

И за правиш после протести, и да не правиш...човекът вече го няма. И никой насила не го е вкарвал в циганската махала да вдига скандали.

Е,то навсякъде е циганска махала.По всяко време може да ти се случи.
А за случая с 64 годишната жена,заклана,изнасилена и ограбена от цигани какво ще кажеш? Или и тя се е набутала между шамарите?

# 23

Това е расистко. Не виждам някой да е свеждал глава- точно обратното- отишъл е там да се саморазправя и да си го търси. Също така не виждам да става въпрос за безнаказано трепане. Има задържани и дали ще е наказано или не ще се види.
Бе какво расистко, ти имаш ли идея колко живота са отнели,  Close
ако толкова българи бяха убили цигани естествено щях да съм срещу тях!
Намери на кой да го обесниш!
Кой ще върне брат ми убит от тях, за да го ограбят, едно 13годишно дете!
Хайде стига с тая сляпа толерантност!!!!!!!!! Stop Stop Stop

# 24
какво ли ги чака нашите деца и внуци
направо ме е страх да си помисля
мангалите наистина се размножават стремглаво и не се съобразяват с никакви закони
страхувам се за моите старини и за бъдещето на детето ми

# 25
Расизъм ли е, че за тях няма закони?!

Че масово не работят, самонастаняват се където им падне,
точат социални, просят, не плащат ток, вода, данъци, замърсяват и унищожават всичо до, което се докоснат!

Ако утре аз разбия обществено жилище и се самонастаня ще ме изхвърлят като мръсно куче, но за тях може, ЗАЩО?!
Ползват облагите в тази държава, освен права нямат ли и задължения като всички други българи?!!

Расизъм, хайде няма нужда, живея в град пълен с чужденци, черни, бели, жълти и какви ли не, защо не съм тръгнала да плюя срещу тях, ами просто и ясно, защото законите тук важат за всички и подобна толерантност е недопустима!

# 26

цитирам
АКО ЕДИН БЪЛГАРИН Е ПОСТРОИЛ НЕЗАКОНЕН ИМОТ ЗА ПО МАЛКО ОТ 24 ЧАСА ГО БУТАТ , А КАКВО СТАВА ТУК РОМИТЕ ЖИВЕЯТ ОТ 5–10 ГОДИНИ В НЕЗАКОННИ БАРАКИ И НИКОЙ НЕ СИ МЪРДА ПРЪСТА ДА ГИ МАХНЕ.!!!

# 27
  • София

отишъл е там да се саморазправя и да си го търси. ...

Грубо се изказваш Peace
Какво да си търси? Да го пребият до смърт?
Те кои са, че да строят незаконно и да си мятат боклуците по улицата?
Или винаги трябва да се мълчи и да се търпи?
Какво да направи? Да викне полиция?
Истината е, че нищо не се предприема с/у безчинствата и беззаконието на циганите, защото са удобен електорат.
И защото са ни скапани държавниците.

# 28
Познавах го,много тъжно,да си отиде толкова млад по толкова нелеп начин. Cry

# 29

Бе какво расистко, ти имаш ли идея колко живота са отнели,  Close
ако толкова българи бяха убили цигани естествено щях да съм срещу тях!
Намери на кой да го обесниш!
Кой ще върне брат ми убит от тях, за да го ограбят, едно 13годишно дете!
Хайде стига с тая сляпа толерантност!!!!!!!!! Stop Stop Stop

Прехвърляш личните си проблеми на цялостна СЛЯПА позиция по съвсем различен случай. Също както и с проблема с майката.

Бе ще питам утре като си дойдеш в БГ и не дай Боже на
твоята дъщеря и се случи нещо подобно колко ще е лично за теб?
И дали пак ще пeeш за толерантност??!!

Общи условия

Активация на акаунт