Наш сънародник беше убит на 04 юли от разбесняли се мангали

• 10 324
  • 138
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Снощи бях с приятелка, която ми разказа как зверски са пребили племенницата и, за да я оберат  ooooh! Добре, взели са и всичко, но защо са я пребили, като куче.
Не ми говорете, как били предизвикани, за да го направят. Ако се случи на вас или ваши близки- друга песен ще запеете. Това е сган, която  е неуправляема. За разлика от нас обаче много единна  Thinking

# 46
Да, трагедия - съболезнования на родителите  Flowers Rose Flowers Rose.....но...това, което си прочела е вярно!

Във фейсбука прочетох едно мнение,че и той бил разплакал много майки. Сега го търся, но не мога да го намеря, сигурно е изтрито!Не вярвам,че само заради една забелжка за боклука, ще се нахвърли толкова много народ да го бият!Истината винаги има две страни.

Боби беШЕ много агресивна личност.....

И правилно си написала - истината има две страни....

# 47
  • София
И като е агресивен да го трепат, а?
Защо не са извикали полиция, милите циганета? Едва ли един агресивен човек е бил труден за обезвреждане от 40, 50, 70 човека. Ей затова мразя саморазправите - не се знае кой ще е по-силен накрая...и кой има акъл да спре навреме.

Естрадор, съжалявам за братчето.  Sad

# 48
  • по пътя на светлината
Да разбирам ли,че полицаите са били свидетели как го убиват,без да предприемат мерки?

# 49
Полицаите са можели да направят много повече - разбира се не да се хвърлят на сляпо в мелето, но може би да извикат подкрепление, да използват солзотворен газ, да стрелят във въздуха, сигурна съм, че има още много опции, за които не знам....

Не е по темата, но вчера ми се случи да се правя на регулировчик точно пред очите на 2ма полицаи. На едно опасно кръстовище в София, където и аз съм имала проблеми с пресичането. Помогнах на една възратна жена с детска количка - ръкомахах като истински техен колега, а те ми се посмяха.

# 50
Да почива в мир! Горкото момче!
Дори и да е бил агресивен, не е нормално да се хвърлят 100 мангала срещу ЕДИН човек и да го УБИЯТ!
Това е сган, която не заслужава нищо! Откъде накъде ще им се изплащат социални помощи и какво ли не? Откъде накъде ще живеят на гърба на БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ, които си плащат всички данъци, осигуровки и сметки? Откъде накъде ще им се позволява да безчинстват, да просят, ограбват, бият, изнасилват и убиват? Откъде накъде поредната 10-11 годишна ромка, която и името си не може да напише, но може да си отвори краката, ще ражда поредното цигане, което да издържаме ние? Като не можеш да гледаш дете, не раздай! Но затова се иска акъл и отговорност, все пак!
Но на тях им се позволява всичко от държавата и от управляващите! Мен не ме интересува кой ги използва и за какво, но резултатът е налице! За тях закони няма, наказания няма, има само права и социални помощи.
Защитниците на човешките права няма какво да се обаждат, защото защитата се е изродила и дискриминацията вече е срещу българите. В момента специализирам точно в тази област и мога да кажа, че защита означава РАВНИ ПРАВА ЗА ВСИЧКИ! Ако аз не си платя тока, ще ми го спрат. Ако в автобуса съм без билет, ще ме глобят. А ромите?  
Докога тази паплач ще се толерира и ние просто ще стоим и ще гледаме какво правят и ще търпим? БЪЛГАРИТЕ СА ДИСКРИМИНИРАНИ В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА - ТОВА Е ИСТИНАТА!
За каква интеграция може да става дума, като ромите не могат и не искат да бъдат интегрирани? Защо им е да работят, да плащат данъци и осигуровки, да имат задължения? Сега получават всичко наготово и все претендират за правата си!
Но права имаме всеки, не само те! И имаме правото да искаме да ни се осигури право на живот!
Къде са органите на реда? защо не си вършат работата, за която им се плаща? За която ние плащаме с нашите данъци?

# 51
  • гр. Шумен
Да, трагедия - съболезнования на родителите  Flowers Rose Flowers Rose.....но...това, което си прочела е вярно!

Във фейсбука прочетох едно мнение,че и той бил разплакал много майки. Сега го търся, но не мога да го намеря, сигурно е изтрито!Не вярвам,че само заради една забелжка за боклука, ще се нахвърли толкова много народ да го бият!Истината винаги има две страни.

Тъй! А значи ли това, че трябва да бъде убит по този начин. Както и да си го е търсил, според част от пишещите тук, 50 човека срещу един... еб..си, той трябва да е същински Шварценегер бе, че да не могат да го обезвредят двама-трима, хайде пет! А и да обезвредиш някой който те напада (ако изобщо е нападнал) е едно, а да го пребиеш до смърт - съвсем, ама съвсем друго. Това, от която и страна да го гледаме излиза както от рамките на неизбежната самоотбрана (ако изобщо е била нужна), така и от рамките на един равностоен бой дори. Това си е УМИЩЛЕНО убийство.
А като истината има две страни, има ли убит от БОби циганин?

На мен ми е интересно дали ако не беше убит от циганинуа от българин щеше да се вдигне толкова шум.
ТА къде е вдигнат тоя шум, че нещо недовиждам, недочувам. Новинарските емисии на телевизиите мълчат като комунист на разпит. Само в-к РЕпублика го споменава и днес по регионалното ни радио споменаха бегло.
Е, сега ще се вдигне, ама след дъжд качулка.
И ако беше убит от българин, шума щеше да бъде по-голям, бъдете сигурни. Справка - Стоян БАлтов, РАдостина от Варна.

zaza_sf къде са органите ли? Ами припяват "нашата полиция ни пази" под светналия поглед на ловеца на глави (или тикви) Цветанов.

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 15:15 от Sessilly

# 52
Чета тук различни мнение и честно казано ме изумяват размишленията на някои от вас. Оправдавам ви единствено, че не сте в нещата, не познавате човека и не живеете в този квартал. Лошото в случая, е че медиите / вече си мисля,че напълно целенасочено/ избягват да афишират случая. От страх ли, уважаеми?!?! Или да не питам по-добре. Та нали се борите за свобода на словото. Честно казано последните дни мнението ми за доста телевизии и електронни медии се промени. Отрицателно. Спомнете си колко репортажи имаше за пострадалото куче Мима. Тук е убит човек, за Бога!
Какво означава "търсил си го е"? Кое си е търсил? Ма хайде моля ви прочетете и оскъдния материал по случая, пък после говорете!!! Имате ли представа какво е да живееш до циганска махала? Под прозорците ти да се разхождат крави и овце. Знаете ли, че в Овча купел в момента, в който оставиш до кофите ненужни покъщнина,хладилници, шкафове, то изчезва!
И не да ми излезе сутринта оня ми ти Цветелин Кънчев и да разказва как, видиш ли, циганите били отново репресирани. Обвинения - всичко било на етническа и дискриминационна основа!!! Ма да, така е, не виждате ли, че циганите ни избиват, а  ние си траеме!!! Избиват децата ни, почернят майките ни.
Хубавото в случая е, че Боби имаше много приятели в квартала, които няма да оставят нещата така!!!

# 53
  • на брега на морето
1. Спомнете си колко репортажи имаше за пострадалото куче Мима. 

2.Хубавото в случая е, че Боби имаше много приятели в квартала, които няма да оставят нещата така!!!

1. Да оставим Мима на  спокойствие.

2.    Peace

# 54
Да не стане като с кучетата... саморазправа поради липса на държава  ooooh!

# 55
Не разбрах какво общо има факта че като оставиш ненужни вещи до кофата и изчезват. Laughing Нали за това са ненужни... И квартала всеки сам си избира, никой никого насила не кара да живее до циганите. Още по-малко пък да се разправя с тях. Накривил им е шапката.

# 56
Жалко за още един погубен млад живот и за още една почернена майка.

Не мисля,че са виновни самите цигани.За всичко са виновни политиците и голямата свобода която им се даде.По време на Тодор Живков  нямам спомени цигани да са проявявали такива своеволия,както сега.Бяха мирни и кротки.Но демокрацията им даде криле,и те се самозабравиха.Научиха думата дискриминация .Не плащат ток,вода.Превръщат новите жилища за отрицателно време във вонящи дупки,и в същото време реват по телевизора,че и те искали да живеят в чисти жилища с бани.Живеят на помощи и детски  и искат още.Возят се без билети,но контролата ги подминава.Когато стане някоя злополука с техен "събрат" започват неистови закани от сорта  "сега ще видите какво ще става,ще има заклани българи" и други заплахи.Лично аз съм гледала такива репортажи.Вярно,има сред тях и много добри и работни хора,но са малко.Поста ми стана груб и злобен,но честно казано,взе да ми идва в повече това постоянно толериране  на малцинството. Като гледам обаче с  какво темпо се увеличават,скоро може би ние ще сме малцинство.

# 57
Аз се чудя,защо за този случай никой не писа,не каза в новините.
Ако беше обратното,щеше да се вдигне егати шума..

Защо ли  Tired... Ако беше обратното, Хелзингския комитет досега щеше да е оревал света за дискриминация и нарушени човешки права. Но като е обратното.... Но така ще е, когато някой има само права, но не и задължения и няма читав политик, който да ги подхване както трябва.
smile3521  

БХК извършва систематичен мониторинг на правозащитната ситуация в България в сферите на: права на малцинства, дискриминация, изтезания, нечовешко и унизително отнасяне или наказание, права на хората с умствени затруднения и психични заболявания, права на децата в институциите, права на бежанците и мигрантите, религиозна свобода, право на справедлив  процес, свобода на словото, свобода на сдружението и на мирното събрание.

Ние сме ангажирани в стратегическо водене на дела пред вътрешните и международните съдилища.  

Ние  популяризираме правозащитната идея като публикуваме своите наблюдения в годишни и специални доклади.

Ние организираме обучения по правата на човека за адвокати, журналисти, правозащитни активисти.

БХК поддържа пет основни програми и един специализиран правен проект. Ние изпълняваме и редица краткосрочни проекти и инициативи ежегодно, подробно описани в годишните отчети за дейността.

Сьжалявам за момчето! Flowers Roseнадявам се,приятелите и роднините на Боби да не оставят нещата така... Twisted Evil

# 58

Ми да бе-хайде всички агресивни личности под ножа на мангалите... ooooh!

Не разбрах какво общо има факта че като оставиш ненужни вещи до кофата и изчезват. Laughing Нали за това са ненужни... И квартала всеки сам си избира, никой никого насила не кара да живее до циганите. Още по-малко пък да се разправя с тях. Накривил им е шапката.

Абе ти,като пишеш мислиш ли?
Циганите са се нанесли там,а не хората при циганите.
Или като живеят цигани там,всички да се изнесат,че да не им пречат да безчинстват?!?!?

# 59
Цитат
Абе ти,като пишеш мислиш ли?
Циганите са се нанесли там,а не хората при циганите.
Или като живеят цигани там,всички да се изнесат,че да не им пречат да безчинстват?!?!?

Абе какво значение има къде са се нанесли бе? И те са хора и те някъде трябва да живеят. Като не ти харесва че живеят там не ходиш да се трепеш с тях нали? Поне нормален човек не го прави. А като си го направил, кой ти е виновен?

Общи условия

Активация на акаунт